ارزهای دیجیتال

روسیه ۸.۸ میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری می‌کند – افق میهن

سفیر ایران ، که به آمار وزارت امور اقتصادی در روابط تجاری ایران اشاره دارد ، گفت که بخش نفت چندین سال است که ۱.۵ میلیارد دلار در میدان نفتی سرمایه گذاری می کند.

براساس تجارت اخبار ، کاظم جلالی ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه ، در مصاحبه ای با برنامه جهانی امروز ، شرایط جدید روابط بین روسیه ایران با بررسی پنج مانع برای توسعه روابط بین دو کشور.

وی گفت: “پس از تصویب قرارداد جامع در مورد مشارکت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه ، همه باید سعی در کار و اجرای این قرارداد داشته باشند.” قضاوت های ما در مورد روسیه مدرن به روز نیست ، ما باید روسیه جدید و جدید را بشناسیم. ما امروز به دنبال آن نیستیم ، احکام ما مبتنی بر تاریخ و گذشته است ، ما از تاریخ رمزگذاری می کنیم. از این گذشته ، وضعیت امروز متفاوت است ، ایران و روسیه هم محله و هم عنصر رویکردهای مشترک ما برای دستیابی به یک سطح استراتژیک هستند ، به طوری که این روابط با گذشته قابل مقایسه نیست ، اگر این کلمات را قبول نکنید ، باید به مزایای اقتصادی کار با روسیه فکر کنید.

جلالی افزود: “پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ، روسیه هردسان به سمت غرب رفت. ما عملاً گرایش های خود را با هم جمع کردیم.

سفیر ایران گفت که رویکرد ما عملاً با غرب مخالف است زیرا ما با کشورمان و انقلاب اسلامی و ستیزهای آن به دلیل سوابق تاریخی غربی انقلابی ایجاد کردیم. روسیه که از ابتدا این رویکردها را نداشت ، اما امروز رویکرد ما شده است. پوتین در جلسه‌ای گفت كه آمریکایی ها توسط دو نوع كشور شناخته شده اند یا اینكه باید عملاً یك خدمتگزار آمریکایی باشد ، و اگر این كار این كشورها را در رده های دشمنان خود بدون پیوند خوب در نظر بگیرد.

وی همچنین گفت: “از آنجا که ما امروز یک قرارداد جامع مشارکت استراتژیک امضا کرده ایم ، روابط ما سطح استراتژیک را گرایش داده است.” در گذشته ، مقام روسی گفت که ایران شریک زندگی ما است. اما امروز در زبان و مکاتبات از روابط استراتژیک با ایران صحبت می کنند. امروز ، سطح روابط ایرانی استراتژیک است و این روابط را نباید با دوران تاریستیان و اتحاد جماهیر شوروی مقایسه کرد.

جلالی ادامه داد: برخی از روسها می گویند که ما دوست داریم به نامه امام خمینی به گورباچف ​​توجه کنیم. حتی برخی از کشور می گویند ما در غرب احمق بودیم.

وی با توجه به موانع ارتقاء روابط ایرانی ، گفت: در روابط ایران ، یکی از موانع ارتقاء روابط اقتصادی این است که هیچ درک واقعی از روسیه وجود ندارد و این ضعف شناختی همزمان با تلاش جنبش غربی برای جلوگیری از توسعه روابط بین دو کشور است. با وجود همه احترام به نخبگان ، من معتقدم که این کلاس هیچ دانش واقع گرایانه ای از روسیه و چین ندارد. یک رویکرد غربی به سرعت اخبار منفی در مورد روابط روسیه ایران را گسترش می دهد. دلیل این امر این است که منبع ما غرب است. ما زبان روسی را نمی شناسیم و به منابع اصلی مراجعه نمی کنیم.

سفیر ایران ادامه داد: “متأسفانه ، ما با روسیه هیچ استراتژی تجاری و تجاری نداشتیم ، به ویژه با توجه به دوران شوروی ، که در آن ارتباطات مردمی قطع شد ، ارتباطات عمدتاً در سطح دولت و تجارت ، که عمدتا در روسیه کار کرده است ، عمدتاً تصادفی است.

جلالی افزود: “موانع دیگر در روابط روسیه ضعف زیرساخت ها از جمله زیرساخت ها است. شمال -س جنوبی -جنوب -جنوبی در سال ۲ ، شاخه ای از تن های ظرفیت ، برای اولین بار در سال ، با سر و صدا ۶۰۰۰ تن ، و به ۱ میلیون تن در سال رسیده بود و امیدواریم که در سال به ۳ میلیون تن برسد. توسط پروژه رشت آستارا به تأخیر می افتد ، که امیدواریم در اسرع وقت به آن برسیم.

وی گفت: شروع بخش شمالی و جنوبی روسیه به دلیل محدودیت های ژئوپلیتیکی در روسیه برای روسیه یک ضرورت است ، وی گفت: “اگر ما در این رابطه دیر شده ایم ، سایر مسافران باید استراتژی های دیگری را جستجو کنند زیرا وضعیت ژئوپلیتیکی روسیه باید درک شود.

دیپلمات ایرانی همچنین گفت: “سومین مانع مشکلات بانکی در تحریم ها است ، ما در این زمینه به موفقیت هایی رسیده ایم ، گروه کاری بانک مرکزی جلسات مختلفی برای رفع مشکلات بانکی در گذشته بر اساس تحریم ها دارد.” پیام رسان های محرمانه بین دو کشور آغاز شده اند و ما نیازی به برقراری ارتباط سریع بین دو کشور و دوم ، ME و NET شتاب نداریم. ما امیدواریم که شتاب بیشتر در روابط بین بانکی در سال دوم قابل مشاهده باشد.

وی افزود: چهارمین مانع در روابط بین دو کشور نهفته است. روابط بیمه نه تنها باید در تولید اسناد خلاصه شود. برای اینکه متناسب با کشورهایی مانند روسیه باشد که در آن می خواهیم روابط اقتصادی خود را گسترش دهیم ، باید متناسب با مهارت های کشور باشیم. ما باید فرصتی برای تسهیل ترافیک و حتی افزایش دیجیتالی شدن لباس به منظور افزایش سرعت حمل و نقل داشته باشیم.

سفیر ایران ادامه داد: “موانع پنج نقطه ای از امکانات تدارکات بین دو کشور است و ما باید دو تدارکات از جمله اتومبیل ، کامیون ، کشتی ، ظروف ، کشتی های رورو و همچنین امکانات نمونه کارها با این موانع ، روابط اقتصادی و حجم معاملات بین دو کشور داشته باشیم.”

وی دریافت که طبق آمار وزارت امور اقتصادی جمهوری اسلامی ایران ، بیشترین حجم سرمایه گذاری های خارجی روسیه و در زمینه نفت انجام شده است. براساس توافق نامه های امضا شده ، این کشور طی چند سال با بیش از ۲ میلیارد دلار آمریکا ۵ میلیارد دلار آمریکا و ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری می کند.

جلالی گفت: با اجرای تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا ، ۵ ٪ از گمرک برداشته می شوند. دولت در دسترس است و بخش خصوصی باید به اینجا بیاید ، و اگر تاجار ، بازرگانان ، بخش خصوصی ، سازمان توسعه و تجارت سایر موسسات ، وزارتخانه ها و سازمان هایی که مسئولیت آن را بر عهده دارند ، اگر خیلی دیر بیایند ، از حذف تعرفه ها در سایر کشورها بهره مند می شوند. ما باید از این فرصت استفاده کنیم و همکاری با این اتحادیه این است که استاندارد سازی کالاها و تقویت کاف برای عضویت در سازمان های راکارد را تقویت کنیم.

وی افزود: مشکل دیگر انتقال گاز روسیه توسط ایران است ، نه تنها در گفتگوی اخیر با ذهن دو کشور ، بلکه مدتی است که با یکدیگر صحبت می کنیم.

منبع: tasnim

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا