بانک و بیمه

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

سید محمد مهدی سلطان اللامی ، مدیر وزارت آموزش و توسعه بانک مرکزی ، امروز (دوشنبه ، ۲) اردیبهات در سی امین کنفرانس سیاست پولی و پولی و همچنین در جلسه ویژه “عملکرد و تأثیرات مالی مدرن در مورد پول ، پول و علی رغم ، با انتقاد از رأی گیری های دیجیتالی ، ارز و آژانس بانکی”.

وی افزود: بانک مرکزی اجرای پروژه ریال دیجیتال را با یک مرحله آزمایش محدود آغاز کرد ، اما این پروژه به مرحله ای رسیده است که می تواند نامشخص باشد. علاوه بر این ، هیچ تصمیمی نهایی برای ادامه مسیر اتخاذ نشده است ، و مشخص نیست که آیا این پروژه باید در طبقه اسکناس باقی بماند یا به سطح اساسی پولی توسعه یابد.

خلاء قانونی ، سد اصلی سهام برای توسعه

سلطان اللامی تأکید کرد: مهمترین مانع برای ادامه مسیر عدم وجود یک چارچوب قانونی خاص است. در حالی که فن آوری های مالی در حال انجام است ، ما طبق قوانین قدیمی همچنان حرکت می کنیم و این شکاف راه خود را ناچیز کرده است.

این مقام بانک مرکزی گفت: “این ابزار می تواند در مناطقی مانند قراردادهای هوشمند برای پرداخت یارانه های هدفمند یا تسهیلات پشتیبانی و همچنین مؤسساتی مانند وزارت تعاونی ، کار و کمک های اجتماعی استفاده شود ، در حالی که می توان از این بانک بهره برداری کرد.”

وی یکی دیگر از چالش های این پروژه را به عنوان یک ماهیت بین رشته ای و فقدان منابع انسانی تخصصی در داخل و خارج از بانک مرکزی توصیف کرد: دیجیتال ریال ابزاری حاکم است و نمی توان انتظار داشت که موسسات یا شرکت های خارجی تحقیق و توسعه را انجام دهد و نتایج را به بانک مرکزی ارائه دهد.

نیاز به سرمایه گذاری های دولت و توسعه مطالعات

مدیر وزارت آموزش و توسعه بانک مرکزی بر حاکمیت این پروژه تأکید کرد و گفت که خود نهادهای حاکم باید مسئولیت توسعه ابزار و تحقیقات خود را بر عهده بگیرند. به همین دلیل ، گسترش منطقه مورد مطالعه و آغاز یک چارچوب قانونی جدید اجتناب ناپذیر است.

قوانین باید با فناوری هماهنگ شوند

وی گفت: “با وجود گسترش فن آوری های مالی ، قوانین ما هنوز به روز نشده است.” این یکی از مهمترین چالش هایی است که باید در شرایط فعلی جدی گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا