“زرنام” آماده عرضه اولیه است/ نقش بی بدیل دولت در عدم رشد بازار سرمایه
کارشناس بازار سرمایه:
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: واقعیت این است که ریسک های سیستماتیک در راستای روند نزولی بازار در سال های اخیر عمل کرده است اما نقش بی بدیل دولت را می توان علت آن ذکر کرد.
گزارش کردن افق میهندر بازدید از روند تولید، ماشین آلات و ساختار عمومی گروه زر، ۳۰ نفر از مدیران شرکت شامل تامین کنندگان سرمایه، شرکت های سرمایه گذاری، هلدینگ، سبدگردان و مشاور سرمایه گذاری حضور داشتند.
سیاوش وکیلی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با افق میهنوی در خصوص بازدید از گروه زر تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل های مرکز سعی می کنیم بازدیدهایی را برای انواع صنایع بازار سرمایه برنامه ریزی کنیم تا علاوه بر اطلاع از ارقام مالی کدال و سایر گزارش های تحلیلی، مدیران موسسات مالی بتوانند از آن بهره مند شوند. یک تصور مستقیم از ارائه مشاهده و مشاهده.
وی افزود: در بازدید از گروه زر که با یکی از نمادهای زرماکارون به بازار عرضه می شود، ۳۰ نفر از مدیران شرکت های عضو انجمن شامل شرکت های تامین سرمایه، سرمایه گذاری، هلدینگ، سبدگردان و مشاور سرمایه گذاری حضور داشتند. در این بازدید از فعالیت های گروه زر بازدید و با روند تولید، ماشین آلات و ساختار کلی شرکت آشنا شدند. مردم به طور گسترده موافق بودند که ارزش بازار زرماکارون فراتر از همه انتظارات است. ارزش بازار زرماکارون بخشی از دارایی های این گروه بزرگ است.
«زرنام» برای اکران اولیه آماده است
وی درباره عرضه اولیه نماد گروه زر توضیح داد: همانطور که می دانید یکی از نمادهای گروه زر به نام زرنام آماده عرضه اولیه است که به دلیل شرایط بازار هنوز این اتفاق نیفتاده است. مشکل دیگر این است که هیئت مدیره خرید ملک را اعلام کرده است. خرید و تملک ۶۰۰ هکتار زمین جنب جاده ترانزیتی تهران در غرب کشور جهت توسعه و اجرای صنعت خودروسازی. باید دید گروه زار تا کجا می تواند این ایده را پیش ببرد. به طور کلی گروه زر از نظر دارایی، ارزش، ماشین آلات، املاک و غیره قابل توجه بود. تنوع محصول و اشتغال ۱۰۰۰۰ نفر از جمله موضوعاتی بود که مورد توجه قرار گرفت.
این کارشناس بازار سرمایه با نگاهی به گزارش های ۶ ماهه شرکت ها از محدودیت های انرژی گفت: می توان گفت آنچه که گزارش های ۶ ماهه نشان می دهد چشم انداز خوبی برای افزایش سود نیست و این می تواند عامل منفی بر حجم معاملات باشد. . زیرا انتظارات سهامداران برآورده نمی شود. باید منتظر تکمیل گزارشات باشیم و اعداد را با قیمت پنل مقایسه کنیم. اگر از منظر سهامداران به این گزارش ها نگاه کنیم، احتمال نارضایتی و فروش آنها وجود دارد.
وی با بیان دلایل عدم رشد بازار در سال های اخیر بیان کرد: واقعیت این است که در سال های اخیر ریسک های سیستماتیک در راستای روند نزولی بازار عمل کرده است. با این حال نقش بی بدیل دولت را می توان عامل بروز مشکلات ذکر کرد.
وکیلی در این زمینه ادامه داد: در واقع تابلو و بخش واقعی اقتصاد با هم تداخل دارند. اگر شاهد کاهش شاخص های عملکردی بورس باشیم، بخش واقعی اقتصاد نیز تحت تاثیر قرار نمی گیرد. تاثیر تحریم ها، کمبود فرصت های مالی، افزایش قیمت تمام شده و… دست به دست هم داد و منجر به کاهش سودآوری شرکت ها شد. در این شرایط بورس که بازتابی از اقتصاد کشور است جدا از اقتصاد کشور نیست. وقتی این اتفاقات می افتد به این دلیل است که بازار سهام می خواهد در آینده قیمت گذاری کند. وقتی چشم انداز نامشخص است، نرخ بهره بالاست، قیمت های اجباری در مناطق تولید وجود دارد و… همه به شفافیت توجه می کنند. از آنجایی که بازار سهام آینده را خرید و فروش می کند، شاهد چنین وضعیتی در سراسر بازار هستیم.