اخبار بورس

زمان واریز سود سهام عدالت متوفیان

چیزی را گزارش کنید نبض بازار سهاممعاون توسعه فناوری و نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی با تشریح روند تقسیم سود سهام متوفیان، نحوه واریز سود و شرایط دریافت سود را تشریح کرد.

چگونه می توان سهام متوفی را منتقل کرد؟

بر اساس اطلاعیه سازمان بورس، محمود حسنلو معاون توسعه فناوری و نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی با اشاره به اقدامات اخیر برای تعیین میزان سهام متوفی گفت: روند تقسیم ارث متوفی بین وراث انجام می شود. از طریق سامانه «هریتیج» که در شرکت سپرده گذاری مرکزی انجام می شود. نقل و انتقال سهام توسط یکی از وراث یا نماینده وی با احراز هویت در سجام با مراجعه به یکی از شعب هر یک از کارگزاران بورس و یا هر یک از شعب بانک های ملی، تجارت، پارسیان و ملت انجام می شود.

هزینه انتقال سهام چقدر است؟

حسنلو تاکید کرد: کل مراحل اجرای این اقدام رایگان است و وراث هیچ مبلغی را پرداخت نمی کنند. علاوه بر این، هر یک از وراث می توانند از طریق پورتال ذینفع بازار سرمایه در آنجا اطلاعات فردی در مورد پرونده خود را کسب کنند. پس از تشکیل پرونده در یکی از شعب، وضعیت پرونده کلیه وراث در سایت نمایش داده می شود.

زمان پرداخت سود سهام متوفی

حسنلو با بیان اینکه به وراث توصیه می کنیم طرح دادخواست و دادخواست تقسیم ارث را به روزهای پایانی سال موکول نکنند، گفت: در پایان سال روند تقسیم سود سهام عدالت را خواهیم داشت. در صورتی که فرآیند تقسیم سود متوفی تا ۱۰ باشد اسفند در پایان ماه سود سهام امسال و سالهای قبل به حساب شما واریز می شود.

شایان ذکر است؛ با معرفی سیستم «میراث» در سال ۱۵ آبان در این ماه انتقال سهام متوفیان به وراث توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه تسهیل شد که با حضور مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس رونمایی شد. نمایشگاه.

شرایط انتقال سهام سرمایه به وراث

باید بگویم؛ یکی از وراث ملزم به ارائه گزارش ابتدا باید در پرتال یکپارچه مشمولان بازار سرمایه به نشانی «ddn.csdiran.ir» ثبت نام کند و در مرحله بعد کد کشور را در قسمت «امور حقوق صاحبان سهام متوفی» و تاریخ تاریخ تولد متوفی در بخش “استعلام در زمان” تشکیل پرونده اطلاعات لازم را در مورد زمان تشکیل پرونده و ماهیت دارایی متوفی دریافت کرده است، پس از آن در صورتی که زمان تشکیل پرونده پس از تأیید باشد. ، می توانند با هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک های منتخب تماس گرفته و در End حتی پس از ارسال پرونده در یکی از دفاتر، امکان پیگیری پرونده را از طریق بخش “استعلام وضعیت پرونده” در پورتال واحد همه وارثان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا