زیان انباشته بانک ها اعلام شد
فارشاد محمدپور در کنفرانس ملی حسابرسی در دانشگاه الزاهرا اعلام شد: قانون بانک مرکزی پس از گذشت بیش از پنج سال اعلام شد ، سال گذشته اعلام شد و توسط اعلام شد خرداد امسال اجرا شد و بانک مرکزی باید طبق قانون جدید عمل کند.
وی افزود: قانون اصلی بانکها یک برنامه بانکی است که سال گذشته در پارلمان تصویب نشده است ، و امیدواریم که طبق اصلاحات لازم تصویب شود. “
گزارش های مالی ناخوشایند ارائه شده است
محمدپور اظهار داشت: طبق قانون بانک مرکزی جدید ، ماده ۵ ، در مورد وظایف هیئت مدیره عالی ، که به تأسیس معاینات معاینه بانک مرکزی و استانداردهای حسابداری مالی می پردازد و باید به عنوان استاندارد مرجع بانک در نظر گرفته شود.
به گفته IRNA ، این اولین بار در قوانین سیستم بانکی است که عدم ارسال به موقع گزارش های مالی و مدرک بانک ها به عنوان یک تخلف تلقی می شود.
وی ادامه داد: در پایان ۵ ، در مجموع ۲ تسهیلات بانکی و ۵۰۰۰ دارایی بانکی و ضررهای انباشته حدود ۲ بود.
وی گفت: نسبت کفایت سرمایه نشان دهنده توانایی بانک است و نشان می دهد که بخشی از دارایی های بانک می آید.
۱۶ بانک ها گزارش مشروط ایجاد کرده اند
معاون نظارت بر بانک مرکزی گفت: سال گذشته ، ۵ بانک ۵ بانک گزارش دادند که سود خالص سیستم بانکی در سال گذشته بیش از ۵ تلاش و ضرر بوده است.
نسبت مؤسسات فعلی به غیرقانونی در بانک ها ۴.۹ ٪ است ، به این معنی که حدود ۲ ٪ از تسهیلات بانکها نمی توانند جمع آوری یا اسیر شوند.
ضررهای انباشته شده سیستم بانکی
محمدپور تکرار کرد: ضررهای انباشته شده در سیستم بانکی سال گذشته حدود سه تلاش است. شهادت
وی متوجه شد: من ۷ روز پیش همان وضعیت را به رئیس جمهور ارسال کردم که در ۵ تا ۵ سال گذشته با چنین وضعیتی در سیستم بانکی روبرو شده ایم. سیستم بانکی مانند ظرفی بود که برداشت می شد ، اما هیچ چیز اضافه نشده است. برق در مورد بانک ها اعمال می شود ، در حالی که هدف نقدینگی یکسان بود ، ما باید همان میزان تسهیلات را بیان کنیم.
سرمایه سیستم بانکی ؛
محمدپور ادامه داد: این کارها برای شرکت های تولیدی نیست و برای مسکن ، تولد و ازدواج است و توسعه ای نیست ، اما وام های پرش آپارتمان می تواند نقش توسعه ایفا کند ، در حالی که کل سیستم بانکی با هدف انجام شده است ، اما امکانات کار صورت گرفته است سال گذشته ، اما تسهیلات کار چندین برابر سرمایه بانکها است.
درجه های استاندارد با جهان مطابقت ندارند
معاون مدیر عامل بانک مرکزی تأکید کرد: “این به دنبال همکاری یا استانداردهای بین المللی برای گزارشگری و صورتهای مالی سالانه از بانکهایی است که چند سال پیش دنبال می شدند ، اما به دلیل تأثیرات بالای این همگرایی بر تعداد و تعداد بانک می تواند ما را هماهنگ نمی کند.
محمدپور گفت: “بانکهای ما باید دو درجه داشته باشند که فقط پنج سال در استانداردهای گزارش مالی داخلی و سایرین تلاش می کنند تا روزی که کشور عادی ما و ارتباطات بین المللی ما با کیفیت تر. این که ما در سالهای اخیر باید اصلاح کنیم سیستم بانکی