ارزهای دیجیتال

سرانه مصرف گوشت در کشورهای منطقه چقدر است؟ – افق میهن

مصرف گوشت سفید ۵ کیلوگرم ، ۵ کیلوگرم و ماهی ایرانی ۵ کیلوگرم در سال است.

به گفته FAO ، متوسط ​​مصرف گوشت (سفید و قرمز) در هر فرد در هر نفر در حدود ۵ کیلوگرم است. کشورهای خلیج فارس مانند عربستان سعودی ، امارات متحده عربی ، کویت و قطر مصرف بالاتری نسبت به میانگین جهانی دارند ، در حالی که ایران و عراق کمتر مصرف می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا