سرمایهگذاری 3 میلیارد دلاری صندوق اوپک در پروژه های عمرانی در سال 2024 – افق میهن
در افتتاح اولین کارگاه اوپک برای صادرات خدمات فنی و فنی ، افتتاح شرکت شرکت ایران در پروژه های پروژه اوپک به عنوان فرصتی برای صادرات خدمات فنی و فنی مورد تأکید قرار گرفت.
طبق گفته های Trading News ، رئیس اتاق بازرگانی و خدمات فنی ایران توضیح داد: ایران با بیش از ۵۰،۰۰۰ شرکت ذیصلاح در زمینه خدمات فنی و فنی توانایی فعال بودن در ایجاد خدمات فنی و فنی را نسبت به سایر کشورهای منطقه دارد.
علی نقوی در مراسم افتتاح اولین کارگاه اوپک برای صادرات خدمات فنی و فنی اضافه کرد: “اگر ۲۰ شرکت ایرانی بتوانند به طور مداوم حداقل در یک سال حداقل سه پروژه را انجام دهند ، نرخ ارز وی می تواند از صادرات فعلی نفت ما باشد.”
وی ادامه داد: همکاری سازمان سرمایه گذاری ایران در این رابطه با بخش خصوصی می تواند منجر به پرش به اعطای خدمات فنی و فنی شود. در اتاق ایران ، ما سعی می کنیم هر سال دو یا سه کارگاه آموزشی با اوپک برگزار کنیم تا اطلاعات را به اطلاعات منتقل کنیم.
حسین کاشیری ، نماینده ایرانی صندوق اوپک ، گفت که این صندوق ۳ میلیارد دلار در زیرساخت ها و حدود ۶۰ کشور جهان را در قالب ۷۰ پروژه در سال ۲۰۲۴ اجرا کرده است.
محمد خازی ، دبیرکل کمیته ایران اتاق بازرگانی بین المللی (ICC) ، در رابطه با معرفی صندوق اوپک از سال ۱۹۷۶ ، ادامه داد: هدف این بود که ۱۲ کشور عضو متک را در صندوق نگه دارید و وام های گسترش نفتی را بدهند. بنابراین ، کشورهای عضو اوپک نمی توانند از منابع صندوق استفاده کنند.
وی افزود: در ۱۲۵ کشور در پروژه های مختلف زیست محیطی ، آبرسانی ، ساخت و ساز جاده و غیره ، این صندوق عمدتاً در ۱۲۵ کشور شرکت می کرد و به ندرت این پروژه را تأمین می کرد. ” این صندوق همچنین در طول فعالیت تجاری خود ۲۹ میلیارد دلار آمریکا تا ۲۰۰ پروژه کمک کرده است که مطابق با ۱۵ ٪ است.
Khazaei گفت: “مانند سایر کشورها ، ما نمی توانیم از منابع آن در این صندوق استفاده کنیم.” با این حال ، ما می توانیم به پروژه هایی که صندوق در اجرای آن درگیر است ، کمک کنیم. این یک فرصت مهم برای توسعه صادرات خدمات فنی و فنی است.
وی افزود: “متأسفانه ، شرکت های ایرانی تا حد امکان از این ظرفیت استفاده نکردند. با این حال ، اکنون امکان ارسال اطلاعات در مورد پروژه های مصوب در هر جلسه و ارائه کمیسیون و سایر سازمان ها در سایت وجود دارد تا بخش خصوصی بتواند در آنها شرکت کند.
Abolfazl Kodat ، معاون وزیر اقتصاد و سازمان سرمایه گذاری ایران و همچنین پشتیبانی فنی و اقتصادی ، همچنین به نوع صادرات خدمات فنی و فنی و همچنین صادرات کالا اشاره کرد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین شاخص ها در توسعه صادرات خدمات فنی و فنی این است که این نوع صادرات مبتنی بر مهارت های پرسنلی و مهارت های منابع پرسنلی است. بنابراین ، این می تواند از اهمیت زیادی برخوردار باشد که دولت مصمم باشد چنین کارگاه هایی را با همکاری بخش خصوصی برگزار کند ، که می تواند از اهمیت بالایی برای امکان سرمایه انسانی ، به ویژه در بخش خصوصی برخوردار باشد.
KEDA گفت: “دولت همچنین می تواند از طریق تعریف مشوق های مربوطه ، بیمه ، منابع ، خطرات و استفاده از دیپلماسی اقتصادی مؤثر ، نقش مهمی در توسعه صادرات خدمات فنی و فنی داشته باشد.” بر این اساس ، ما با مدیرعامل اوپک مکالمه داشتیم. آنها از مشارکت شرکت های قوی و بزرگ ایرانی در پروژه های مصوب صندوق استقبال کردند و تأکید کردند که آنها خدمات فنی و فنی را از طریق صندوق اوپک و پروژه های ارائه شده توسط صندوق ارائه می دهند.
وی همچنین گفت که این صندوق همچنین پروژه ها را دنبال می کند و همکاری های جنوب-جنوب و ایجاد ظرفیت های آموزشی و مالی را که منجر به صادرات خدمات فنی و فنی می شود ، تقویت می کند و بنابراین زمینه های خوبی برای همکاری بیشتر وجود دارد.
با توجه به ارائه ضمانت های دولتی وزارت امور اقتصادی برای صادرکنندگان خدمات فنی و فنی ، کودها از پایان سال گذشته گفته اند: “با این گزینه و علاوه بر شرکت های ایرانی ، ما حضور این شرکت ها را در پروژه های اوپک تشخیص خواهیم داد.”
منبع: اتاق آنلاین ایران