سهم تندک بخش کشاورزی و بازرگانی مازندران از تسهیلات
علی تقی پور در گفت و گو با خبرنگار بازار گفت: تولید به دلیل کمبود سرمایه در گردش نباید متوقف و تعطیل شود چرا که اگر تولید نداشته باشیم صادرات نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد تسهیلات به صاحبان مشاغل حقیقی و حقوقی و ۲۴ درصد به مصرف کنندگان نهایی خانگی داده شده است، گفت: ۳۹ درصد تسهیلات بانکی به صنایع و معادن، ۳۷ درصد به شرکت ها و ۵ درصد تسهیلات به شرکت ها داده شده است. بخش کشاورزی داده شد
رئیس اتاق بازرگانی مازندران سهم بخش بازرگانی از تسهیلات بانکی را فاجعه ۱۱ درصد عنوان کرد و گفت: سال گذشته ۱۴ درصد تسهیلات برای تأسیس واحدها در نظر گرفته شد که ۱۳ درصد آن تخصیص یافت. و تنها ۵۷ درصد از ۶۲ درصد تسهیلات گردش سرمایه تخصیص یافت
تقی پور گفت: اگر تسهیلات در اختیار خانوار قرار گیرد شاهد افزایش تورم خواهیم بود و باید سازوکاری را در نظر بگیریم تا بخش های تولیدی از تسهیلات بیشتری بهره مند شوند.
وی ظرفیت کل تبصره ۱۳ بخش کشاورزی را ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در حالی که تنها ۳.۵ میلیون تن مرکبات تولید می کنیم، برای نگهداری ۱۰۰ هزار تن مرکبات در سردخانه به هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز داریم.