سهم پرداخت تسهیلات خرد بانکی به مردم از ۱۱ به ۲۳ درصد افزایش یافت
محمد رضا فرسین روز یکشنبه در کنفرانس بخش های لیزینگ و نظارتی با استناد به اصول بانک مرکزی و قانون برنامه توسعه هفتم در مرجع امور مالی و استفاده از ظرفیت های مختلف در این زمینه: یکی از مهمترین برنامه های موجود در بانک مرکزی سودآوری ، اقتصاد و تخصص در صنعت بانکی است و لازم است که روابط بین صنعت با مردم اصلاح شود.
وی افزود: “مردم دائماً با سیستم بانکی در تعامل هستند ، بنابراین بهبود رضایت مردم و ارائه تأمین مالی با کیفیت بالا ضروری است. با این حال ، این یک هدف بزرگ است و امیدواریم که بتوانیم به اهداف خود برسیم.”
رئیس بانک مرکزی بر لزوم تخصص در فعالیت های بانکی و متنوع سازی قراردادهای مختلف در شبکه بانکی تأکید کرد: لازم است از یک قرارداد خاص استفاده کنید که برای نیازهای هر شخص برای تأمین اعتبار مناسب باشد. بر این اساس ، یکی از مشکلات صنعت بانکی این است که نیازهای بسیاری از افراد ، به ویژه نیازهای خرد ، قراردادهای لازم را ندارند.
وی افزود: “ما سعی می کنیم تنوع لازم را در صنعت بانکی بر اساس نیازهای عمومی و شرکت ها ، تولید کنندگان و فعالان تجاری ارائه دهیم.”
وی تأکید کرد: یکی از ضروریات در این زمینه پیش بینی قراردادهای جدید در قالب بانکهای ویژه است و باید براساس نیازهای مردم ، شرکت ها و فعالان اقتصادی برای تأمین اعتبار مردم طراحی شود.
به گفته رئیس فعلی بانک مرکزی ، بخشی از تأمین اعتبار دولت بر عهده سیستم بانکی و بانکهای توسعه است که اهداف توسعه دولت را دنبال می کنند.
در بخش دیگری از سخنرانی ، رئیس بانک مرکزی به حمایت از بانک مرکزی برای صنعت لیزینگ اشاره کرد ، توسعه این صنعت به عنوان یکی از اهداف توسعه بانک است و گفت که گسترش و توسعه صنعت لیزینگ است مسئولیت فعالان در این زمینه.
وی گفت: آمار خاطرنشان می کند که صنعت لیزینگ در ایران بسیار عالی نیست و افزود که ارزش این صنعت حدود دو تلاش است که در قالب چهار شرکت سازماندهی شده است و لیزینگ در ایران یک صنعت عالی نیست. با این حال ، امروز ، ارزش برخی از شرکت ها حدود ۱ یا ۲ تلاش است. بنابراین ، باید راه حلی برای توسعه این صنعت وجود داشته باشد.
رئیس بانک مرکزی گفت که صنعت لیزینگ می تواند نقش مهمی در تأمین اعتبار سرمایه گذاری خرد داشته باشد: دیدگاه غالب قوانین و مقررات لیزینگ در قالب دستورالعمل ها و محدودیت ها و ظرفیت توسعه آن بود. به عنوان مثال ، هیچ اختیاری لیزینگ تعیین نشده است ، و چرا لیزینگ از سیستم بانکی باید علاوه بر تخصص لیزینگ ، تأمین مالی شود.
“اگر رویکرد ویژه ای دارید ، رئیس بانک مرکزی گفت:” شما می توانید سرمایه گذاری خرد را به دست بگیرید و بر رشد نقدینگی تأثیر نگذارید. “بنابراین لازم است که آیین نامه ها را به این موقعیت برسانید تا مقررات مربوطه را برآورده کرده و نیازهای مردم را برآورده سازد.
دکتری فرسین گفت: “اگر این احکام در قالب قوانین و مقررات موجود در بانک مرکزی تدوین و تکمیل شود ، ما در آینده صنعت رو به رشد را خواهیم دید.” بنابراین ، فعالان این صنعت باید یک سند توسعه را طراحی کنند که بر تأمین مالی بودجه ارزان متمرکز باشد ، و نسبت و وظیفه بانک مرکزی باید برای تسهیل و ارزان تر شدن خانواده ها ، با بوروکراسی کمتر و بوروکراسی تعیین شود.
رئیس بانک مرکزی تأکید کرد که بانک مرکزی از صنعت لیزینگ پشتیبانی می کند و توضیح می دهد که این یکی از اهداف توسعه بانک مرکزی است. با این حال ، گسترش آن بر عهده فعالان در این زمینه است. از این منظر ، چنین جلساتی به توسعه صنعتی که به ما در تدوین قوانین و مقررات و دستورالعمل ها کمک می کند ، کمک می کند.