سود ۲۴۲ تومانی در جیب سهامداران “سدشت”/ تولید روزانه ۳ هزار تن کلینکر توسط “سدشت”
این مطلب در جلسه امروز بیان شد؛
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعت سیمان دشستان امروز با حضور سهامداران برگزار شد.
گزارش کردن افق میهنمجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعت سیمان دشستان امروز با حضور سهامداران برگزار شد.
بر اساس این گزارش مهندس محمد حق شناس مدیرعامل شرکت صنعت سیمان دشتستان در این مجمع در خصوص صادرات این شرکت اظهار داشت: ایران با تولید ۶۵ میلیون تن در سال ششمین تولیدکننده سیمان است. این شرکت عمدتاً به بازارهای کویت، عراق و شرق آفریقا از جمله سومالی صادرات دارد.
وی در خصوص افزایش سرمایه صنایع سیمان دشستان افزود: آخرین افزایش سرمایه شرکت سادشت در سال جاری شهریور ماه امسال تمام شد.
مدیرعامل «صدشت» ادامه داد: سال مالی گذشته تقریباً سالی بدون رویداد برای شرکت بود.
مهندس حق شناس درباره رشد فروش و صادرات گفت: صادرات کلینکر به عراق نسبت به سال مالی گذشته بیش از ۲۰۰ درصد افزایش داشته است. همچنین رشد فروش ۲۴ درصدی نسبت به سال مالی گذشته حاصل شد.
وی خاطرنشان کرد: کارگزاری سهام عدالت با ۱۲.۵ درصد، سرمایه گذاری استانی با ۲۰.۸۳ درصد، شرکت سیمان داراب با ۱۵.۹۰ درصد، توسعه سرمایه و صنعت غدیر با ۳۹.۸۹ درصد، سیمان سپاهان با ۱۰.۰۵ درصد و سایر سهامداران با ۱.۱۸ درصد. سهامداران شرکت هستند.
سمت راست روزانه ۳۰۰۰ تن کلینکر در شرکت صنعت سیمان دشستان تولید می شود.
مدیرعامل صنایع سیمان دشتستان در خصوص برنامه های راهبردی این شرکت اظهار داشت: ارتقای امنیت اطلاعات و پایداری شبکه برای جلوگیری از حملات سایبری، بهینه سازی مصرف انرژی برای جلوگیری از اتلاف منابع، انتخاب کارشناسان برای فعالیت در صنعت سیمان استان، افزایش سطح دانش و سیمان دشتستان. برنامه های راهبردی صنایع شامل ارتقای بهره وری و حفظ کرامت مردم و افزایش رضایت کارکنان و ایجاد بستر مناسب برای استقرار منابع برای افزایش است. راندمان تولید
لازم به ذکر است در پایان مجمع ۲۴۲ تومان سود هر سهم بین سهامداران تقسیم شد.
بر اساس این گزارش، با توجه به موقعیت ویژه استان از نظر مجاورت با معادن خاک رس و سنگ آهک (آلوویوم دشت) و گچ، شرکت صنایع سیمان دشتستان با هدف اجرای پروژه های عمرانی و زیربنایی و همچنین رفع نیاز پروژه های صنعتی در عسلویه و دسترسی آسان به صادرات بر اساس مصوبه دولت ابلاغی به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران طراحی و ایجاد شد.
این شرکت با تلاش مستمر با ظرفیت یک میلیون تن دی در سال ۱۳۸۲ به بهره برداری رسید.
ذکر این نکته ضروری است، محصول کارخانه سیمان پرتلند تیپ دو، ۱-۴۲۵ و تیپ پنج می باشد.
پایان مقاله