ترندهای روز

سیاهچاله‌ای ۶۰۰ هزار برابر عظیم‌تر از خورشید به سمت کهکشان راه‌شیری در حرکت است

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

به گفته یک تیم تحقیقاتی فوق العاده سیاه چاله ، که حدود ۵۰۰۰ برابر خورشید تخمین زده می شود ، به سمت راه شیری حرکت می کند. این تیم این سیاه چاله پنهان را به روشی جدید کشف کرد.

تیمی از محققان مرکز اخترفیزیک هاروارد و اسمیتسون اعلام کردند که علائم این سیاه چاله عظیم را در ابرهای بزرگ یا کهکشانهای کوتوله ای که در اطراف کهکشان ما می چرخند ، شناسایی کرده است.

پس از شناسایی این سیاه چاله ، دانشمندان در صورت برخورد ابرهای ماژلانی با راه شیری ، گمانه زنی ها را در مورد سرنوشت آن آغاز کرده اند. این سناریو انتظار می رود در آینده دور اتفاق بیفتد.

در حال حاضر ، این کهکشانهای کوتوله ، به نام ابرهای ماژلانیک ، حدود ۶۰۰۰ سال نوری از کهکشان راه شیری دارند و به تدریج توسط نیروی گرانش به کهکشان ما جذب می شوند.

اگر وجود این سیاه چاله بسیار بالا تأیید شود ، ممکن است در نهایت با یک کمان (Sagittarius A*) ، یک سیاه چاله متروپولیتن در مرکز راه شیری ادغام شود.

برای شناسایی این سیاه چاله در ابرهای Mogali ، تیم اخترفیزیک از روشی متفاوت استفاده کرد. آنها ستاره های Hypervelocity را مورد بررسی قرار دادند. عملکردی مرموز که با سرعت حدود ۵ برابر بیشتر از سایر ستاره های کهکشان ما حرکت می کند. با این حال ، جهت حرکت آنها هنوز مشخص نیست. اما سرعت بالای این ستارگان باعث شده است که محققان منبع منبع خود را به سیاهچاله پنهان کنند.

مکانیزم تپه

محققان با استفاده از داده های تلسکوپ GAIA – که سالهاست نقشه برداری از کهکشان راه شیری را نشان می دهد – سرعت و حرکت ۴ ستاره سریع را اندازه گیری کردند. این به آنها اجازه می دهد تا منبع چهار ستاره از این ستاره ها را ردیابی کنند. آنها دریافتند که از بین این ۵ ستاره ، ۳ نفر از Sagittarius A. سرچشمه گرفته اند اما ۵ ستاره باقی مانده احتمالاً از ابرهای ماژلانی هستند.

به گفته محققان ، این نشان می دهد که آنها تحت تأثیر مکانیسم تپه ها از یک سیاه چاله پنهان بیرون رانده شده اند. مکانیسم هیلز پدیده ای است که یک سیاه چاله با دو ستاره نزدیک به آن تعامل دارد. در این فرایند ، جذابیت شدید سیاه چاله باعث می شود یکی از ستاره ها با سرعت بسیار بالا پرتاب شود. گاهی اوقات آنقدر سریع که حتی می تواند از کهکشان خود خارج کند.

در مورد سرنوشت ما اگر کهکشان های بزرگ و راه شیری؟

در حال حاضر ، ابرهای ماژلانی حدود ۵،۰۰۰ سال نوری از کهکشان ما فاصله دارند و سقوط تدریجی آنها در راه شیری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.

به گفته محققان ، اگر وجود این سیاه چاله بسیار بالا تأیید شود ، به احتمال زیاد با یک کمان به عنوان سیاه چاله مرکزی راه شیری ادغام می شود و یک سیاهچاله بزرگتر را تشکیل می دهد.

این رویداد کهکشانی بدون شک تماشایی خواهد بود ، اما طبق برآوردهای اخیر ، برخورد کیهانی برای ۵ میلیارد سال دیگر اتفاق می افتد.

منبع: Euronews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا