ترندهای روز

سیگنالی عجیب از کهکشان مرده پژوهشگران را سردرگم کرد

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

دانشمندان اخیراً نوع مرموز از سیگنال های رادیویی به نام Rapid Radio Blast (FRB) را از یک کهکشان مرده و بسیار دور شناسایی کرده اند. طبق این یافته ها ، این سیگنال ها معمولاً از مناطق شکل گیری ستاره ها در فضا ساطع می شوند ، اما کهکشانهایی که در آن یک ستاره دیگر متولد نمی شوند نباید چنین سیگنالهایی داشته باشند.

به گفته Futurism ، این یافته ها در دو مطالعه در نامه های مجله اخترفیزیکی منتشر شده است و اعتقادات قبلی ما را در مورد منبع FRB ها به چالش می کشد.

این سیگنال ، معروف به “FRB 20240209A” ، از دورترین حاشیه های کهکشان منبع آن است. این کهکشان تقریباً ۱۳۰،۰۰۰ نوری از مرکز خود فاصله دارد و فقط ستاره های مرده در آنجا هستند.

“این کشف هم شگفت آور و هم هیجان انگیز است ؛” زیرا FRB ها معمولاً از کهکشان ها و مناطقی از شکل گیری ستاره ها می آیند. “

انفجارهای سریع رادیو ، که فقط چند میلی ثانیه به طول می انجامد ، چنان قدرتمند هستند که انفجار انرژی بیشتری نسبت به کل انرژی خورشید در یک سال گسترش می دهد.

تحقیقات گذشته نشان داده است که منبع این سیگنال ها می تواند “مگنتار” باشد. یک ستاره نوترون جمع و جور با یک میدان مغناطیسی فوق العاده قدرتمند. این تئوری FRB 20240209A به چالش کشیده شده است. از آنجا که گلکسی میزبان هیچ ستاره جوانی برای تبدیل شدن به یک آهنربا ندارد.

این اولین بار نیست که چنین سیگنالی از گوشه ای به دور از کهکشان کشف می شود. ۲۰۲۲ ، دانشمندان سیگنال مشابهی را از حاشیه کهکشان M81 شناسایی کردند. جایی که هیچ ستاره ای تشکیل نشده است. این کشف منجر به نظریه های جدید در مورد منشأ FRBS شد.

اخترفیزیک به امید استفاده از تلسکوپ وب جیمز برای بررسی مکان دقیق منبع FRB 20240209A و دستیابی به شواهد بیشتری نسبت به منبع این انفجارها.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا