شناسایی ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خالی از سکنه در گیلان برای احیا یا بلندمرتبه سازی
مدیر کل بنیاد مسکن گیلان در گفتگو با Diarmirza گفت.
وزارت جاده ها و توسعه شهری توسط وزارت راه و توسعه شهری در چهار مکان استان مجاز است ، و افزود: اگر ظرفیتی در ساکنان وجود داشته باشد ، امکان اجرای پروژه های عالی نیز بررسی خواهد شد.
حامد دیمی ، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان ، به Diarmirza گفت که ساخت چهار واحد مسکن محروم در سال ۶ ، گفت که این پروژه ها با تهیه وجوه از امکانات بانکی پایین و مشارکتها به اتمام می رسند.
وی با اشاره به چهلمین سالگرد تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و توضیح سیاست های امسال ، گفت: این واحدها با هدف محرومیت در استان گیلان اجرا می شوند. این پروژه یکی از اولویت های بنیاد در سال جاری است ، با حضور محترم Vali -e Faqih در بنیاد مسکن کشور و رئیس شورای مرکزی بنیاد.
دائمی همچنین به مأموریت بنیاد مسکن دیگر در سال ۶ اشاره کرد و افزود: “به گفته فرماندار محترم و مطابق با اهداف دهه ، صدور سند مالکیت برای روستائیان به طور جدی دنبال می شود.” تاکنون بیش از ۱۶۰۰ سند به متقاضیان صادر و تحویل داده شده است و امسال هدف قرار دادن ما بیش از ۶۰۰۰ سند جدید است. سال گذشته حدود ۲۸۰۰ سند با ۲ ٪ از برنامه بودجه صادر شد.
مدیر کل بنیاد مسکن Guilan ادامه داد: شاخص اجرای پروژه نیز طی سال گذشته از ۴.۹ ٪ به ۵ ٪ افزایش یافته است که نشانگر تزریق مناسب اعتبار و سرعت در پروژه ها است.
وی در بخش دیگری از اظهارات وی ، با اشاره به نگرانی از شناسایی روستاهای خالی ، گفت: طبق آمار سرشماری سال ، حدود ۲ تا ۵ روستای خالی در استان وجود دارد که در دستور کار قرار دارند تا اطلاعات را پس از بررسی اعلام کنند ، با هدف برنامه ریزی برای بازگرداندن یا بازآفرینی این مناطق.
دائمی همچنین از دریافت مجوز بالا در چهار امتیاز از استان توسط وزارت راه و توسعه شهری خبر داد و افزود: در صورت ظرفیت لازم در این روستاها ، امکان اجرای پروژه های عالی نیز بررسی خواهد شد.
وی به افزایش سهمیه قیر استان اشاره کرد و به Diarmirza گفت: سهمیه تأیید شده استان گیلان امسال ۲ میلیارد تومن بود که با نتیجه گیری به ۵ میلیارد تومان افزایش یافته است. این رشد ۲ میلیارد تومن نقش مهمی در پیشبرد پروژه های توسعه ایفا خواهد کرد.
در پایان ، مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به اعتباراتی که به مناطق حادثه اختصاص داده شده است ، اظهار داشت: از کل ۲ میلیارد تومان اعتباری که برای پیشگیری از بحران تصویب شده است ، ۵ میلیارد تومن تاکنون اختصاص داده شده است. در مورد امامزاده ابراهیم و شافت فقط برای سیل آستارا ، بنیاد مسکن به بنیاد مسکن اختصاص یافته است که به طور کامل در حساب های سپرده گذاری و همچنین امکانات بانکی ارائه شده است.