ترندهای روز

طرز تهیه انواع سالاد لبو ویژه شب یلدا و چله

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

سرویس خواندن منتخب: سالاد لبو یکی از غذاهای خوش رنگ و جذاب شب یلدا است که در کنار زیبایی طعمی مطبوع و مواد مغذی فراوانی دارد. در ادامه چند نوع سالاد لبو را با طرز تهیه کامل توضیح خواهم داد:

۱. سالاد لبو و گردو

مواد لازم:

لبو پخته: ۲ عدد متوسط

گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه

پنیر فتا: ۱/۲ فنجان

سبزیجات معطر (نعنا یا جعفری): ۲ قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. لب ها را به صورت مکعب یا گوه برش دهید.

۲. گردو، پنیر فتا و سبزیجات معطر را به لب ها اضافه کنید.

۳. در یک کاسه کوچک سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.

۴. مواد را به آرامی مخلوط کرده و در ظرف سرو قرار دهید.

۲. سالاد لبو و انار

مواد لازم:

لبو پخته: ۲ عدد

دانه انار: ۱ فنجان

ماست یونانی: ۱/۲ فنجان

سیر رنده شده: ۱ حبه

نعناع تازه: مقداری برای تزئین

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. لب ها را به صورت برش یا مکعب برش دهید.

۲. ماست یونانی را با سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.

۳. لبوها را در ظرف سرو بچینید، دانه های انار را روی آن بپاشید و با ماست یونانی ترکیب کنید.

۴. با نعنا تزیین و سرو کنید.

۳. سالاد لبو و سیب زمینی

مواد لازم:

لبو پخته: ۲ عدد

سیب زمینی پخته: ۲ عدد

خیارشور خرد شده: ۱/۲ پیمانه

ماست و سس مایونز: ۱/۲ فنجان (ترکیب)

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. پیاز و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید.

۲. خیارشور و شوید را اضافه کنید.

۳. سس مایونز و ماست را با آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی مواد بریزید.

۴. مواد را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

۴. سالاد لبو و کینوا

مواد لازم:

لبو پخته: ۲ عدد

کینوا پخته شده: ۱ فنجان

اسفناج تازه: ۱ فنجان

پرتقال: ۱ عدد (پوست کنده و خرد شده)

خلال بادام: ۲ قاشق غذاخوری

سس (آب لیمو، عسل، روغن زیتون): به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. لبو را به مکعب برش دهید و با کینوآ مخلوط کنید.

۲. اسفناج و پرتقال خرد شده را اضافه کنید.

۳. سس را آماده کرده و روی سالاد بریزید.

۴. با خلال بادام تزئین کرده و سرو کنید.

۵. سالاد لبو و پاستا

مواد لازم:

پاستا فرمی: ۱ پیمانه

لبو پخته: ۲ عدد

ذرت پخته شده: ۱/۲ فنجان

نخود فرنگی: ۱/۲ فنجان

سس مایونز و ماست: ۱/۲ فنجان

نمک، فلفل و آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. پاستا را بپزید و با آب سرد بشویید.

۲. لبو را رنده کنید و با ذرت و نخود مخلوط کنید.

۳. سس مایونز و ماست را با نمک، فلفل و آبلیمو مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.

۴. مواد را خوب مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

توجه:

همه این سالادها با تزییناتی مانند دانه انار، برگ نعناع یا خلال پسته جلوه زیباتری به سفره یلدای شما می بخشد. افق میهن نوع سالاد به ذائقه و مواد موجود بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا