اخبار بورس

طلای ۳۲۰۰ دلاری و نفت ۶۰ دلاری زیر سایه مذاکرات عمان

هنگامی که طلا می درخشد و روغن می لغزد.

پس از یک سکوت طولانی ، سرانجام علائم مذاکره بین ایران و ایالات متحده وجود دارد. هفته گذشته مذاکرات در عمان توسط هر دو طرف و مثبت شرح داده شد. پس از آن ، منابع در نزدیکی دولت ایالات متحده برای برنامه ریزی برنامه ریزی برای دور دوم مذاکرات در رم.

گزارش بورس اوراق بهادار استناد به غیرقانونی ؛ پس از یک سکوت طولانی ، سرانجام علائم مذاکره بین ایران و ایالات متحده وجود دارد. هفته گذشته مذاکرات در عمان توسط هر دو طرف و مثبت شرح داده شد. پس از آن ، منابع در نزدیکی دولت ایالات متحده برای برنامه ریزی برنامه ریزی برای دور دوم مذاکرات در رم.

در حالی که دونالد ترامپ امیدوار بود دیپلماسی را احیا کند ، او تهدید می کند که اگر موافق نباشند ، گزینه نظامی را روی میز نگه می دارد. وی در مصاحبه غیر رسمی با خبرنگاران ، گفت: “تصمیم به انتخاب ایران به زودی اتخاذ می شود.” با این حال ، او از ارائه جزئیات خودداری کرد.

بازار طلا ؛ محافظت در روزهای شک

در وسط این تحولات ، بازار طلا ، که همیشه آینه ای از نگرانی های ژئوپلیتیکی است ، نوسانات قابل توجهی دارد. قیمت طلا در هر اونس ، حتی اگر به راحتی از اوج تاریخی خود خارج شود ، بیش از ۲ دلار آمریکا باقی مانده است. تحلیلگران این ثبات نسبی را به دلیل ضعف دلار ، احتمال کاهش نرخ بهره از طریق فدرال رزرو و البته تداوم عدم اطمینان در صحنه بین المللی می دانند.

2 دلار طلا و 2 دلار طلای زیر سایه مذاکرات عمان

در این میان ، بانک گلدمن ساکس پیش بینی قیمت طلا را از ۱ به ۲ دلار در سال دوم افزایش داد. این بانک گفت که در صورت افزایش جنگ تجاری Uschina ، طلا حتی می تواند به ۲ دلار برسد. رشد تقاضای نظارتی ، تضعیف چشم انداز رشد جهانی و احتمال رکود در ایالات متحده یکی از دلایل این دیدگاه افزایشی است.

روغن موجود در میله عرضه و تعرفه

از طرف دیگر ، بازار نفت روند دیگری را طی می کند. قیمت نفت برنت ، که پس از فروش پس از فروش پس از فروش کمی کاهش یافته است ، هنوز در معرض فشار بی شماری قرار دارد. از ابتدای سال جاری ، قیمت نفت نفت برنت بیش از ۵ درصد کاهش یافته است و پیش بینی ها به ۲ تا ۵ دلار در هر بشکه تثبیت شده است.

2 دلار طلا و 2 دلار طلای زیر سایه مذاکرات عمان

تحلیلگران معتقدند که این روند نزولی تحت تأثیر دو عامل اصلی است: اولاً ، کاهش تقاضای جهانی با افزایش تعرفه ها و کندی رشد اقتصادی چین و دوم تصمیم اخیر اوپک به علاوه برای افزایش تولید. بر خلاف گذشته ، به نظر می رسد که اعضای ائتلاف علاقه ای به کاهش تولید برای پشتیبانی از قیمت ندارند.

در این میان ، اختلافات داخلی OPEC Plus ، به ویژه بین عربستان سعودی و تولیدکنندگانی مانند عراق و قزاقستان ، از اجماع مؤثر جلوگیری کرده است. اگرچه برخی از پیش بینی ها حاکی از احتمال تولید آینده است ، اما اکنون بازار نفت باید با بیش از حد عرضه و تقاضا مقابله کند.

اگرچه تمرکز مذاکرات عمان و روم در هسته ای ایران ، تأثیر این مکالمات بر سایر مناطق اقتصادی و امنیتی را نمی توان نادیده گرفت. ایران سعی می کند فشار تحریم ها را کاهش داده و دسترسی به بودجه خود را بازگرداند ، در حالی که ایالات متحده در تلاش است تا برنامه هسته ای ایران را از طریق توافق جدید محدود کند و شامل نفوذ منطقه ای آنها باشد.

در این میان ، بازیگران جهانی نیز در تلاشند تا علایق خود را حفظ کنند. روسیه و چین سعی می کنند تعامل استراتژیک با ایران را حفظ کنند ، در حالی که اروپا نگران پیامدهای اقتصادی یک درگیری جدید در خاورمیانه است. حتی در بازارهای جهانی ، هر قدم سیاسی در این زمینه بسیار مشاهده می شود. از آنجا که نتیجه این مذاکرات می تواند بر آینده نفت ، طلا و حتی نظم اقتصادی نوظهور تأثیر بگذارد.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا