طلا و سکه در نقطه حساس قیمتی/ ورود طلا به کانال ۵ میلیون تومان چقدر جدی است؟ :: افق میهن
فعالان بازار بر این باورند که بازارها در عدم اطمینان هستند و تا هفته آینده و دور جدید مذاکرات بین ایران و ایالات متحده احتمالاً در همان محدوده قیمت های فعلی قرار خواهد گرفت.
به گفته نجوار ، بازارهای مالی روز سه شنبه دو نیمه مختلف را پشت سر گذاشتند. در آغاز روز ، بازارها قیمت ها را با پرش شروع کردند و ما یک کانال طلا ، سکه و دلار را دیدیم و از اواسط روز ، بازارها نشان می دادند که رفتار متفاوت و قیمت ها به عقب افتاده اند.
برخی از کارشناسان بر این باورند که هیجان موجود در بازارهای مختلف و همه به دلیل سیگنال های مثبت سیاسی به فروش رسیده است ، تا حدی تخلیه شده است و بازارها به تعادل نسبی در عرضه و تقاضا رسیده اند.
با این حال ، شرکت کنندگان در بازار معتقدند که بازارها در عدم اطمینان هستند و تا هفته آینده و دور جدید مذاکرات بین ایران و ایالات متحده احتمالاً در همان محدوده قیمت های فعلی قرار خواهد گرفت.
آیا دلار سقوط می کند؟
با این حال ، در این شرایط ، روند بازار ارز نشان می دهد که دلار در روز سه شنبه به کانال ۴۰۰۰ تومن در روز سه شنبه کاهش یافته است. با این حال ، در ابتدای معاملات دیروز ، این کانال ۴۰۰۰ دلار را لمس کرد. در حال حاضر ، هر دلار آمریکا ۷۰۰۰ دلار قیمت دارد.
با توجه به این شرایط بازار ، رئیس سابق انجمن Sarrafan با اشاره به تأثیرات مثبت مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده و ادامه روند مثبت مذاکرات ، می گوید: “ما قطعاً شاهد ادامه نرخ ارز در بازار خواهیم بود و احتمال دلار به کانال ۴۰۰۰ دلار وارد می شود.”
کامران سلتانیزاده با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده در عمان در اوایل این هفته و نقش آن در کاهش خطرات سیاسی و بهبود وضعیت روانی بازار ارز آزاد: با توجه به شروع مذاکرات با طرف مقابل در عمان ، همانطور که پیش بینی می شد ، ما شاهد کاهش شدید نرخ ارز آزاد در بازار آزاد هستیم. به طوری که بیشتر بازیکنان بازار ارز در وضعیت فروش سریع ارز قرار داشتند.
به گفته وی ، با توجه به ادامه مذاکرات ، بدون شک شاهد ادامه نرخ ارز در بازار خواهیم بود. بنابراین ، پیشنهاد می شود که در این شرایط نوسان ، مردم از نظر عاطفی وارد نمی شوند. از آنجا که هرگونه ورود و خرید ارز بیشتر در رونمایی های بعدی کاهش می یابد.
Soltanizadeh تأکید می کند: پیش بینی ها نشان می دهد که اگر مذاکرات در دور دوم مثبت باشد ، شاهد کاهش نرخ ارز خواهیم بود و نتایج مذاکرات تأثیر مطلوب بر وضعیت عمومی و روانی اکثریت فعالان اقتصادی خواهد داشت.
طلا و سکه ها در یک نقطه حساس قیمت بودند
در این میان ، روند بازار طلا نشانگر عقب نشینی قیمت ها است. در حالی که اونس طلا رو به افزایش است ، اما سیگنال رو به کاهش در بازار ارز باعث تأثیر منفی قیمت در بازار طلا شده است.
بر این اساس ، هر گرم طلای 2CT به قیمت ۱ میلیون و ۷ هزار تومران رسید. هر قطعه سکه امامی نیز با قیمت ۱ میلیون و ۷ هزار تومانس ایستاده بود.
تکنسین ها بر این باورند که اگر دامنه پشتیبانی شکسته شود ، هنوز امکان بازگشت قیمت طلا وجود دارد. در صورت سقوط از مرحله ۱ میلیون و ۷ هزار Tomans ، این سکه نیز به احتمال زیاد وارد کانال ۲ میلیون Tomans خواهد شد.
نادر بازرفان ، رئیس اتحادیه جواهرات ، معتقد است که مردم می توانند به دلیل کاهش قیمت طلا و سکه ، آثار باستانی و سکه را به راحتی خریداری کنند و قیمت ها در حال حاضر حباب از بازارهای جهانی نیستند.
او می گوید ، البته احتمال سقوط طلا در کانال ۵ میلیون تومان بسیار کم است ، زیرا این کاهش نسبی نرخ طلا خوب و غیر منتظره بوده است و قیمت های بازار جهانی در حال افزایش است و این متغیر باید در نظر گرفته شود.