اخبار اقتصاد ایران

عجیب اما واقعی؛ قاچاق گازوئیل با تراکتورهای خیالی و گلخانه‌ها

رئیس ستاد مرکزی ارز و ارز ضد تصفیه شده شرح داده شده است:

رئیس ستاد ضد قاچاق نیز نقض گسترده ای در بخش کشاورزی را نشان داد و گفت که در یک استان ، ۶۰۰۰ تراکتور غیرواقعی (کمبود خارجی) سوخت دریافت کرده است. در زمینه گلخانه ها ، حدود ۶۰۰۰ واحد تولید سوخت را دریافت کرده اند.

به گفته فارس ، قاچاق سوخت هنوز یکی از مهمترین مشکلات اقتصاد ایران است. گزارش ها حاکی از آن است که بین ۲ تا ۵ میلیون لیتر فرآورده های نفتی ، به ویژه دیزل ، به طور غیرقانونی از مرزهای جنوبی کشور خارج نشده است.

این پدیده سالانه میلیاردها دلار به آسیب های اقتصادی به کشور و هدر رفتن منابع ملی تحمیل می کند. کارشناسان تفاوتهای قابل توجهی در قیمت سوخت در داخل و کشورهای همسایه را عدم نظارت و حضور شبکه های سازمان یافته به عنوان یکی از عوامل مهم در گسترش بحران ذکر می کنند.

در حالی که اقدامات لازم برای حاوی این فرآیند انجام شده است ، قاچاق سوخت هنوز یکی از چالش های جدی اقتصاد ایران است.

Alireza Rashidian ، رئیس کارکنان ضد تصفیه مرکزی ، گفت که با تشکیل چهار گروه ویژه و پیروی از دستور ریاست جمهوری برای مقابله با قاچاق سوخت ، بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق شده در سه ماه گذشته در سراسر کشور کشف شده است و بیش از ۵ متهم مشخص شده اند.

وی همچنین در مورد قاچاق سوخت روزانه تخمین زده شده: “آمار دقیقی وجود ندارد ، اما دفتر مرکزی اخیر اعلام کرد که بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت در روز قاچاق می شود.” طبق محاسبات ، ارزش ارز این قاچاق سالانه بیش از ۵ میلیارد دلار تخمین زده می شود.

راشیدیان گفت: طبق نظرسنجی های میدانی در پنج استان کشور و استفاده از داده های صورتحساب صورتحساب ، دوربین های جاده ای و اطلاعات سیستم های تأمین سوخت ، حدود ۶۰۰۰ وسیله نقلیه سنگین شناسایی شده است. با وجود سوخت ، این خودروها صورتحساب بارگیری را برای مقصد ثبت نکرده و از سوخت در مسیرهای غیررسمی استفاده کرده اند.

رئیس ستاد ضد قاچاق نیز نقض گسترده ای در بخش کشاورزی را نشان داد و گفت که در یک استان ، ۶۰۰۰ تراکتور غیرواقعی (کمبود خارجی) سوخت دریافت کرده است. در زمینه گلخانه ها ، حدود ۶۰۰۰ واحد تولید سوخت را دریافت کرده اند. موارد مشابه نقض در معادن منفعل گزارش شده است.

وی گفت: نظم و انضباط در مصرف سوخت به این معنی است که هر واحد گیرنده سوخت باید دارای یک فعالیت تولید خاص و مستند باشد. این یک مکمل برای مبارزه مستقیم علیه قاچاق است ، نه جایگزین کردن آن.

راشیدیان گفت: افشای این حجم گسترده از نقض سوخت و قاچاق خطر برای یارانه های کشور و منابع انرژی کشور است. این آمار نشان می دهد که ساختار توزیع ، نظارت هوشمند ، تأیید داده ها و حذف مصرف کنندگان غیرواقعی یک نیاز اجتناب ناپذیر برای جلوگیری از برداشت منابع ملی است.

بنابراین ، انتظار می رود سیستم تخصیص انرژی شفاف تر ، منصفانه تر و کارآمدتر شود. این اقدامی که بدون شک منجر به حفظ منافع ملی و ترویج امنیت انرژی کشور خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا