عربستان و قطر بدهی های سوریه به بانک جهانی را پرداخت می کنند
عربستان سعودی و قطر روز یکشنبه اعلام کردند که آنها باقیمانده های سوریه را به بانک جهانی پرداخت می کنند. حرکتی که احتمالاً حمایت از موسسه بین المللی جنگ را از سر خواهد گرفت.
در بیانیه مشترک وزیر دارایی سعودی و قطر ، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در واشنگتن در واشنگتن در واشنگتن در واشنگتن در واشنگتن حدود ۱۵ میلیون دلار آمریکا (۱۳ میلیون یورو و ۲۰۰،۰۰۰) تصمیم گرفتند.
وزارت امور خارجه سوریه از دو کشوری که سرشار از نفت و گاز هستند ، ستایش کرد و گفت که این مرحله راه را برای فعال سازی همکاری در مسیر احیا و بازسازی سوریه پس از جنگ ۱۴ ساله ، که در آن نیمی از یک میلیون نفر و خاتمه زیرساخت گسترده کشته شدند ، هموار می کند.
از آنجا که پرونده حاکم بشار الصاد در اوایل ماه دسامبر ، عربستان سعودی و قطر حامیان اصلی رهبری جدید سوریه بودند که گروه های شورشی تحت هدایت تحریر الشام در دمشق هدایت شدند.
سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۷ تخمین زده است که بازسازی سوریه حداقل ۲۵۰ میلیارد دلار آمریکا (مربوط به ۲۲۰ میلیارد یورو و ۴۰۰ میلیون یورو) هزینه خواهد داشت. برخی از کارشناسان اکنون می گویند که این ممکن است حداقل ۴۰۰ میلیارد دلار آمریکا (مطابق با ۳۵۲ میلیارد یورو و ۶۰۰ میلیون یورو باشد).
در توضیحات مشترک عربستان سعودی و قطر مشخص شد که پرداخت بدهی سوریه پایه و اساس حمایت و فعالیت های بانک جهانی در سوریه را که بیش از ۱۴ سال استخدام شده بود فراهم می کند.
این توضیح همچنین افزود: پرداخت سوریه در آینده نزدیک می تواند برای “بخش های حیاتی” از بانک جهانی شانس دریافت کند.
توضیحات دقیقاً ارائه نشده است که در آن مناطقی از این بخش های مهم این شانس ها قرار گرفته اند.
زیرساخت های سوریه در طی درگیری هایی که از مارس ۲۰۱۱ آغاز شد ، به شدت آسیب دید. ماه گذشته ، قطر شروع به صادرات گاز طبیعی به اردن به سوریه کرد تا ساعات طولانی قطع برق را که در بسیاری از مناطق کشور رایج است ، کاهش دهد.
یکی از اصلی ترین موانع پروژه های توسعه در سوریه ، تحریم های غربی است که بیش از یک دهه پیش به دولت و مقامات اسد تحمیل شده است.
اگرچه دولت آمریكا هنوز دولت جدید سوریه را به رسمیت نكرده است ، واشنگتن محدودیت هایی را كاهش داده است.
در ماه ژانویه ، وزارت دارایی ایالات متحده تصویب عمومی شش ماهه صادر کرد ، که برخی از معاملات را با دولت سوریه از جمله برخی از قراردادهای انرژی و مشاغل ثانویه امکان پذیر کرد.
در این میان ، اتحادیه اروپا شروع به کاهش برخی انرژی ، حمل و نقل و بانکداری علیه سوریه و تعلیق اقدامات محدود کننده در منطقه نفت ، گاز ، برق و حمل و نقل از جمله بخش حمل و نقل هوایی کرده است.
دولت انگلیس همچنین روز پنجشنبه اعلام کرد که تحریم هایی را علیه چندین موسسه سوریه از جمله برخی از وزارتخانه ها و رسانه ها برطرف کرده است.
پایان پیام/