قیمت برنج ایرانی از مرز ۳۰۰ هزار تومان عبور کرد / تولیدکنندگان و صادرکنندگان برنج خواستار حذف ارز ترجیحی هستند
علیرغم نزدیک شدن به زمان برداشت ، قیمت برنج ایران نه تنها کاهش یافته است ، بلکه از ۴۰۰۰ تومن نیز فراتر رفته است. افزایش مداوم قیمت ها باعث نگرانی در مورد ناکارآمدی دستورالعمل های تنظیم بازار و آینده این منبع اصلی شده است و فعالان این زمینه به برخی دستورالعمل ها از جمله ارز ارجح نیاز دارند.
طبق گفته های Business News ، قیمت برنج ایران در ماه های اخیر مانند بسیاری از مواد اولیه اساسی افزایش یافته است. به طوری که حتی نرخ برخی از انواع برتر برنج ایران از حد ۴۰۰۰ تومان در هر کیلوگرم فراتر رفته است.
مطالعات نشان می دهد که مراقبت محدود ، کاهش ارزش برداشت ، انتظارات تورم و ناسازگاری های سیاسی مهمترین عواملی است که باعث افزایش قیمت می شود.
در حالی که دولت در تلاش است با وارد کردن برنج به یک ارز ترجیحی و تعیین نرخ مصوب بازار ، بازار را آشتی دهد ، اتحادیه های صنفی معتقدند که این دستورالعمل ها نه تنها تأثیر مطلوبی داشته اند بلکه باعث ایجاد شکاف های بیشتری در زنجیره تأمین می شوند. با توجه به این شرایط این سؤال پیش می آید که در حال حاضر وضعیت بازار برنج چقدر زیاد است؟
قیمت برنج ایران در بازار چقدر است؟
یک مطالعه در مورد بازار برنج ایران نشان می دهد که برنج صدر هاشمی ۶۰۰۰ تومن و صدر صدر آستانا اشرفیه با قیمت ۴۰۰۰ تومان در هر کیلوگرم فروخته می شود. Tarom Hashemi Rice Mutaz همچنین برای ۴۰۰۰ تومانیان در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد و برنج محلی Tarom در دسترس مصرف کننده است.
برنج سیگار کشیدن ممتاز ، برنج سوزن فجر و برنج امرولایی با ۴۰۰۰ تومن ، ۲،۰۰۰ تومن و ۶۰۰۰ تومن در هر کیلوگرم به بازار عرضه می شوند.
Tarom Rutton Rice ؛ ۲۸۸ هزاران تومان تخمین زده شد.
برنج دودی هاشمیس ۴۰۰۰ تومانیان ، برنج نیمه دوم با قیمت ۴۰۰۰ تومن و یخ برداشت دوم نیز در شهر بریتن توزیع می شود.
نمی توان برای قیمت دقیق محصول جدید اعلام کرد
Sayed Ali Taheri ، رئیس Union Union Babol Rice ، در مورد وضعیت عرضه سفر در مصاحبه ای اخبار تجاری وی توضیح داد: New Harvest Rice در حال حاضر وارد بازار شده است ، اما مبلغ وی محدود است و از آنجا که هیچ خرید و فروش بین کشاورز و تاجر وجود ندارد ، قیمت دقیق محصول جدید را نمی توان اعلام کرد.
افزایش قیمت برنج ایران آبان سال گذشته آغاز شد / با نرخ ارز برای نرخ ارز ، نرخ سفر وارداتی نیز روند نزولی را کاهش داد
طاهری دلیل افزایش قیمت سفر در ماه های اخیر را بیان کرده است: آبان سال گذشته آغاز شد. به طوری که با قیمت ۴۰۰۰ تومن تا ۴۰۰۰ تومن اردیبهشت امسال و بعد از جنگ دو روزه ، تعرفه ها به ۴۰۰۰ تومان افزایش یافت. پس از آتش بس ، قیمت برنج کاهش یافته و قیمت ها بین ۵۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار آمریکا کاهش یافته است.
این اتحادیه صنفی تأکید کرد که با کاهش نرخ ارز ، نرخ سفر وارداتی نیز روند نزولی بود.
میزان برنج باقیمانده از سال گذشته با نزدیک شدن به فصل برداشت / منطقه نظارتی بازار مانند همه مصرف کنندگان کاهش نیافته است
رئیس اتحادیه رایس بابل ، در پاسخ به این سؤال که چرا قیمت سفر با وجود توزیع برنج ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تومانس در بازار زیاد است؟ وی گفت: وقتی زمان برداشت نزدیک می شود ، سال گذشته میزان برنج کاهش یافته است. از طرف دیگر ، تنظیم کننده بازار مانند همه مصرف کنندگان نیست و این باعث تغییر قیمت برنج نشده است.
برنج ایرانی در دو سال گذشته افزایش نیافته است
کریم آخاوان اکبری ، رئیس انجمن واردکنندگان برنج ایران اخبار تجاری وی گفت که افزایش قیمت سفر ایران مشکل جدیدی نیست و افزایش بازار برنج برای ماه ها افزایش یافته است و این روند ادامه دارد. دلایل زیادی برای افزایش رشد برنج وجود دارد ، از جمله بازنمایی های نادرست نرخ تولید ، تأخیر در ثبت سفارشات به دلیل تغییر در دولت و انتظارات تورم در بازار مواد اولیه.
وی افزود: ریس ایران در دو سال گذشته افزایش نیافته است. با این حال ، بسیاری از موارد مانند روغن و گوشت قرمز در قیمت افزایش یافته است. سرانجام ، با وجود مقاومت اولیه ، قیمت سفر نیز افزایش یافته است.
سال گذشته برداشت برنج با ۲ میلیون تن اعلام شد ، در حالی که تولید واقعی فقط حدود دو میلیون تن در امسال بود / امسال برداشت محصول بین ۱ میلیون تا ۶۰۰۰ و ۱ میلیون تن.
این اتحادیه صنفی درباره سوء رفتار در مورد مسافران گفت: سال گذشته مسافر با ۲ میلیون تن اعلام شد ، در حالی که تولید واقعی فقط حدود دو میلیون تن بود. برای سال جاری ، پیش بینی می شود برداشت بین یک میلیون تا ۶۰۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰۰ تن باشد که از این تعداد حدود یک میلیون تن کمتر از سال گذشته است.
قیمت برنج هندی وارداتی برای مصرف کننده ۲۰۰۰ برنج / برنج پاکستانی نیز بالاتر از برنج هندی است
رئیس هیئت مدیره انجمن Reisamporter ایران در مورد وضعیت برنج که برای تنظیم بازار وارد شده است ، گفت: قیمت برنج هندی وارداتی برای مصرف کنندگان ۴۰۰۰ Tomans و برنج پاکستان نسبت به برنج هند بیشتر است.
در هنگام واردات REI ، ۵ ٪ از ارز ارز و ۵ ٪ ارز ترجیحی با نزدیک شدن به زمان برداشت بین ۲ ٪ تا ۵ ٪ پیش بینی می شود.
آخاوان اکبری در مورد تخصیص ارز ترکیبی ۱-۴ گفت: بانک مرکزی بانکهای عملیاتی را اعلام کرد که ۲ ٪ از ارز تغییر و ۵ ٪ از ارز ترجیحی را برای واردات برنج دریافت می کند. در چنین شرایطی ، قیمت ارز از ۲،۰۰۰ تومان به ۴۰۰۰ تومن افزایش می یابد.
وی افزود: با توجه به زمان برداشت دقیق تر ، قیمت سفر باید ۲ و ۵ درصد کاهش یابد.
اتحادیه صنفی ، که به ممنوعیت واردات برنج در زمان برداشت اشاره کرد ، گفت: “واردات واقعی امسال به دلیل کاهش آب و کاهش تولید ممنوع نشده است.”
قیمت نمرات هنگام فروش فروش مؤثر نیست
آخاوان اکبری گفت نقش قیمت گرامری برای وضعیت بازار برنج: قیمت گرامر هنگام فروش برنج ایران مؤثر نیست. زیرا بازار مبتنی بر عرضه و تقاضا است. این راه حل یک راه حل موقت است و بازار ادامه دارد.
وی افزود: “همچنین قیمت مصوب در بازار برنج وارداتی وجود دارد که فروشندگان باید آن را تماشا کنند ، اما با اجرای برنامه جدید بانک مرکزی جدید ، قیمت های گرامری در واقع اهمیت خود را از دست می دهند.”
بسیاری از تولید کنندگان و فعالان این زمینه بر این باورند که ارز باید توسط ۲۰۰۰ تومانس از بین برود
رئیس هیئت مدیره انجمن واردکنندگان رایس ایران در مورد از بین بردن ارز ۶۰۰۰ تومن گفت: بسیاری از تولید کنندگان و فعالان این زمینه معتقدند که ارز باید از بین برود. در چنین شرایطی ، نرخ برنج ایران نیز کاهش می یابد ، اگرچه قیمت برنج وارداتی به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
وی تأکید کرد که ارز ترجیحی به تولید یا واردات کمک نمی کند و تأثیر عمده ای در قیمت محصول ندارد.
با از بین بردن ارز ترجیحی ، مشکل بازار برنج برطرف می شود
آخاوان اکبری پیشنهاد کرد تا وضعیت بازار برنج را بهبود ببخشد: در نامه ای به رئیس جمهور ، مشکلاتی که علت ارز ترجیحی ذکر شده است. زیرا وجود ارز ترجیحی هنوز به تولید کنندگان کمک می کند. با از بین بردن ارز ترجیحی ، مشکل بازار برنج حل می شود.
براساس این گزارش ، مروری بر وضعیت فعلی بازار برنج ایران نشان می دهد که دستورالعملهای متقابل و واکنشی مانند قیمت گذاری گرامری و تکلیف ارزی ارجح نه تنها ثبات را در این بازار به ارمغان می آورد ، بلکه در بسیاری موارد سه گانه های موجود را محکم می کند.
از یک سو ، تفاوت معنی داری بین آمار رسمی و زمینه ها از طریق تولید ، اعتماد عمومی به داده های دولت را تحت تأثیر قرار می دهد ، از طرف دیگر عدم انسجام در تصمیمات کلان اقتصادی ، وجود ارز ترجیحی و تعیین ارز ، واردات و توزیع. آخرین تجربیات بار دیگر نشان داده است که برای بازگشت به بازار برنج ، بیش از هر عامل دیگری ، شفافیت آماری ، ثبات سیاسی و تعریف مجدد نقش دولت ضروری است ، نه راه حل هایی که فقط ظاهر بحران را به تأخیر می اندازد.
برای مطالعات بیشتر ، قیمت های موجود در بازار برنج در بازار برنج در حال افزایش است اخبار تجاری ببینید