کشاورزی

قیمت قهوه دو برابر شد

نیویورک تایمز در گزارشی از بازارهای جهانی بیش از دو برابر در سال گذشته نوشت. با این افزایش ، قیمت قهوه در پنجاه سال گذشته در بالاترین سطح قرار دارد.

انواع قهوه خاص که در مزرعه برداشت می شوند مدتهاست که به شدت رتبه بندی شده اند ، که نشان دهنده موقعیت آنها به عنوان منبع آبجوهای معطر است که از سیاتل تا سئول طعم می دهند. یک خریدار از مالزی بعد از ظهر گذشته برای امتحان کردن آخرین محصولات به اینجا آمد.

با این حال ، صاحبان این تجارت – ماری کابیو ، سازنده قهوه نسل چهارم و همسرش موسالس هرا – به طور فزاینده ای نگران هستند. هزینه های تولید به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. برای جذب کارگران نادر باید دستمزد بیشتری بپردازید. قیمت کود نیز افزایش یافته و محصولات آن تحت تأثیر باران های نامناسب و دمای ناپایدار قرار گرفته است. حتی با افزایش قیمت ها ، احتمالاً امسال درآمد کمتری نسبت به سال گذشته خواهید داشت.

آنها بر این باورند که قیمت های بالا می تواند برخی از مصرف کنندگان قهوه را وادار به محدود کردن مصرف خود کند و در عوض محصولات ارزان تری مانند نوشیدنی های گازدار و نوشیدنی های انرژی زا را برای اطمینان از بخشی از نیازهای کافئین خود انتخاب کند. هرچه بیشتر در مورد آینده فکر کنید ، نگرانی های شما بیشتر می شود. آنها بیشتر نگران عواملی هستند که باعث افزایش قیمت می شوند. از جمله تغییرات آب و هوا ، که به دلیل افزایش دما ، خشکسالی و بارش شدید ، مراقبت های جهانی را کاهش داده است. این مشکلات ، به ویژه در برزیل و ویتنام ، دو کشور بزرگ تولید قهوه را می توان به وضوح مشاهده کرد.

این علت ترس در مزارع قهوه در سراسر جهان است. هرکسی که امروز از افزایش قیمت سود می برد ، می تواند با چالش های جدیدی روبرو شود که فردا او را نابود می کند. محصول Finca El Puente در ماه دسامبر و ژانویه به دلیل باران شدید و باران شدید آسیب دید و باعث شد کارگران از ورود مزارع به مزارع جلوگیری کنند. در این شرایط ، می بینید که این رکورد بیش از یک درآمد ناگهانی است از درآمد ناگهانی.

هررا ۵ ساله گفت که وقتی کارگران کیسه های ۵ لوبیای قهوه تازه برداشت شده را بزرگ کردند و آنها را در کارخانه خود برای پردازش جمع آوری کردند: “تولید قهوه برای ما زندگی است”. وی افزود: بسیاری از تولید کنندگان امید خود را از دست می دهند. برخی قهوه گران تر را به عنوان راه حلی برای سیستم بین المللی می دانند که مدت هاست دستمزد کمتری برای تولید کنندگان پرداخت می کند و می توان نسل های بی عدالتی و بدتر شدن محیط زیست را بهبود بخشید.

آماندا Archila ، مدیر اجرایی Fairtrade America ، یک سازمان غیر حرفه ای در واشنگتن ، که استانداردهای زیست محیطی و اجتماعی را برای تولید کنندگان قهوه تعریف می کند و آنها را با حداقل قیمت به بازارهای جهانی متصل می کند. تغییر “ما باید قیمت ها و قیمت های بالاتری را ترسیم کنیم که این کشاورزان را قادر می سازد تا در آینده قهوه را ادامه داده و سرمایه گذاری کنند.”

براساس مطالعات جهانی قهوه ، یک سازمان غیر انتفاعی که شیوه های پایدار کشاورزی را ترویج می کند ، حدود ۲ درصد از قهوه جهانی است که توسط حدود ۲.۵ میلیون نفر که در شرکت های کشاورزی در بیش از ۲ هکتار کار می کنند ، تولید می شود. حدود ۲ درصد از این خرده فروشان زیر خط فقر بانک جهانی زندگی می کنند.

اگر کشاورزان بتوانند درآمد بیشتری کسب کنند ، می توانند انواع قهوه ای را که در برابر تغییرات دما و بارندگی نامنظم مقاوم هستند ، پرورش دهند. همچنین می توانید درختان سایه ای را برای محافظت از کف خود کاشت کنید.

این امر شما را قادر می سازد تا در موقعیت بهتری قرار بگیرید و نوسانات قیمت قوی که قرن ها در بازارهای بین المللی دیده می شود تا از شر و مدیریت بیشتر مزارع خود خلاص شوید.

درست همانطور که اپیدمی تجارت جهانی و زنجیره های عرضه برای اشیاء مهم مانند مواد مخدر و تراشه های رایانه ای ، افزایش قیمت قهوه نیز توجه بیشتری به شرایط مؤثر برای تولید این محصول جلب کرده است. سوال این است که آیا این توجه دوباره منجر به تغییر خواهد شد.

قیمت قهوه دو برابر شد

هرج و مرج در بازار

تاریخ قهوه فراتر از یک داستان ساده فراتر از افزایش پیشنهاد و کاهش قیمت است. امپراطوری های استعماری مزارع قهوه را در آسیا و آمریکای جنوبی برای برآورده کردن نیازهای اروپا و آمریکای شمالی تأسیس کردند. آنها کارگران آفریقایی را به بردگی و کشورهای محلی مصادره کردند. آنها جنگل ها را قطع کردند تا زمین بیشتری برای کشت درختان قهوه فراهم کنند. این روند باعث رنج انسان و وخامت محیط زیست با هزینه قهوه از بیان لوکس به کالاهای اساسی شد.

حتی امروز ، فعالیت های تجاری به شدت تحت تأثیر اندازه و فراوانی است. قهوه ای که از کلمبیا برداشت می شود و در دانه های سبز به بوتیک های بزرگ تجارت کشاورزی و شرکت های کشورهای ثروتمند ارسال می شود. این زنجیره کارگرانی را که حداقل ۵ دلار آمریکا در روز در آمریکای لاتین ، آسیا و آفریقا کسب می کنند ، متصل می کند و بیش از دو برابر بیشتر از یک کاپوچینو در کپنهاگ ، دبی و بوستون پرداخت می کند. بخش اعظم سود به طور سنتی از طریق قهوه حاصل شده است. با وجود افزایش قیمت دانه های قهوه ، سود این ماشین ها نیز افزایش یافته است ، در حالی که بسیاری از تولید کنندگان سهم در افزایش قیمت دریافت نکرده اند.

JM Smucker ، که مارک هایی مانند Folgers و Cafe Bustelo را شناخته است ، در ماه اوت تا اکتبر ۵ درصد افزایش فروش فروشندگان قهوه در ایالات متحده را ۵ درصد افزایش داد که بیش از ۵ درصد سود آن را داشت. مدیران این شرکت به تحلیلگران بورس اوراق بهادار اطلاع دادند که می توانند هزینه های اضافی را در اختیار مشتریان قرار دهند. براساس داده های فدرال ، میانگین قیمت قهوه زمینی در شهرهای ایالات متحده در سال گذشته ۵ ٪ در هر پوند افزایش یافته است. کارشناسان تا حد زیادی پیش بینی می شوند که قیمت ها ادامه می یابد. مارک اسماکر ، مدیر عامل شرکت گفت: “همانطور که می دانیم ، قهوه یک کالای اساسی است و بنابراین هزینه های اضافی را می توان بدون کاهش فروش به مصرف کنندگان منتقل کرد.” “با وجود تورم قابل توجه ، ما از عملکرد خود در این سه ماه بسیار راضی هستیم.”

وقایع اخیر نقاط ضعف سیستم را نشان داده و نقاط ضعف جدیدی ایجاد کرده است. خشکسالی در برزیل و ویتنام ، همراه با اختلالات حمل و نقل بین المللی ، منجر به کمبود لوبیای قهوه شده است. تغییرات در آیین نامه نیز عدم اطمینان را افزایش داده است. قانون جدید اروپا برای محدود کردن جنگلداری مجبور شد بسیاری از تولید کنندگان کالاها از جمله قهوه را اثبات کند که آنها درختان را کاهش نمی دهند ، و این باعث شده است که بوروکراسی و عدم اطمینان در خرده فروشی ها را گرم کند.

با توجه به وضعیت هرج و مرج ، تولیدکنندگان کالاها توانستند اتحادیه اروپا را ترغیب کنند تا اجرای قانون را تا سال آینده به تعویق بیندازند. برخی از سقف های قهوه قبل از اجرای قانون ، قهوه را نجات داده اند و همین امر منجر به افزایش تقاضا برای دانه های مناطق مختلف جهان شده است که منجر به افزایش قیمت می شود.

برخی از مزارع در ویتنام ، که در تولید قهوه Robusta با Robusta کم تخصص دارند ، به جای اینکه تقاضا در چین باشد ، از یک میوه خاص و تند (که آن را بد بو می نامند) استفاده کرده اند. این تغییر همچنین منجر به پیشنهادات قهوه و افزایش قیمت ها شده است. با افزایش قیمت Robusta ، کباب هایی که به طور سنتی قهوه ارزان تر خریداری می کنند ، تمایل دارند که با کیفیت بالاتر به Arabica بپردازند ، که باعث افزایش قیمت ها نیز شده است.

نارضایتی بازیکنان مالی در بازار قهوه نیز به ایجاد حلقه بازخورد برای افزایش قیمت کمک کرد.

بازرگانان جهانی قهوه که لوبیای قهوه را از کشاورزان خریداری و ارسال می کنند و کارگاه های کباب را ارسال می کنند ، معمولاً ماه های مراقبت و حتی سالها قبل از قراردادهای آینده را تحکیم می کنند. اگر قیمت جهانی کاهش یابد ، ممکن است از مشتریان خود پول کمتری نسبت به آنچه برای کشاورزان پرداخت کرده اید دریافت کنید. برای مقابله با این وضعیت ، شما موقعیت های فروش را در بازارهای آینده خریداری می کنید که به نوعی شرط می بندد که قیمت ها کاهش می یابد. اگر قیمت ها واقعاً کاهش یابد ، سود حاصل از این شرایط فروش می تواند بخشی از خسارت های ناشی از فروش را جبران کند.

قیمت قهوه در چند ماه گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. نمایندگان مالی که این نوع معاملات را انجام می دهند ، از صادرکنندگان خواسته اند تا پول بیشتری را برای تسویه حساب های خود تحویل دهند ، که از نظر مالی به عنوان “مرجین کال” خوانده می شود.

از برزیل تا نیکاراگوئه ، این تماس های مارجین برخی از صادرکنندگان را به ورشکستگی نزدیک کرده است. حتی کسانی که از بحران جان سالم به در می برند ، اکنون تمایل به محافظت از پول خود و محدود کردن خرید قهوه دارند. این وضعیت دامنه دانه های قهوه را کاهش می دهد و در نتیجه قیمت ها را افزایش می دهد و منجر به سود بیشتر می شود.

لوئیس پائولو پریرا ، بنیانگذار و مدیر عامل Carmocoffees ، صادرکننده در برزیل گفت: “این یک مشکل بزرگ برای اکثر صادرکنندگان در سراسر جهان است.” با توجه به تهدید مداوم مبنی بر اینکه شرکت های مالی برای پوشش شرایط کوتاه خود به پول بیشتری نیاز دارند ، او و سایر فروشندگان به پول نقد موجود خود متکی هستند.

این آماده خرید قهوه نیست. به جای انجام معاملات طولانی مدت ، فقط اگر یک کشاورز لوبیا آماده فروش بلافاصله به پشت بام باشد که می خواهد فوراً بخرد ، فقط با فروشندگان تماس بگیرید. این وضعیت باعث می شود که نقدینگی شما در حالی که منتظر پول هستند مسدود شود. اما این حتی قهوه را کمیاب می کند و قیمت ها را افزایش می دهد. بسیاری از مزارع به امید افزایش قیمت – که تحقق می یابد ، محصول خود را تولید می کنند. ورن لانگ ، مدیر اجرایی تحقیقات جهانی Coffe می گوید: “قیمت های بالا مانند چراغ قوه در تاریکی است.” “ببینید ، ما یک مشکل داریم.” چگونه می توانیم از این وضعیت استفاده کنیم تا اطمینان حاصل شود که کشاورزان به تولید پایدار و مداوم تولید می کنند؟ “

مدل پایدار چیست؟

سرخیو رومرو در دو دهه گذشته به این سؤال پاسخ داده است. او یک ساختمان قهوه نسل چهارم در شهر کورکلین ، هندوراس است و اثرات ویرانگر تغییرات آب و هوایی در مزارع اطراف را دیده است. درختان قهوه به نور مستقیم خورشید تبدیل شدند و افزایش دما باعث استرس در گیاهان و کاهش عملکرد آنها شد. حتی بارندگی شدید که از زمین شسته شده و رد شد.

آقای رومرو ، مهندس کشاورزی ، مسیرهایی را برای محافظت از محصولات خود در برابر عوامل محیطی بررسی کرد. وی اظهار داشت که سایبان از درختان بزرگتر مانند کاج و چوب ماهون برای سایه زدن قهوه او تولید می شود. این به حفظ رطوبت خاک و سلامت ریشه کمک می کند و گیاهان را قادر می سازد آب و مواد مغذی بیشتری را جذب کنند. وی همچنین برنامه هایی را برای کاشت درختان میوه مانند انبه ، پرتقال ، لیمو و گیاهان طراحی کرد که به تنوع برداشت کمک می کند و ریشه های اضافی برای حفظ خاک فراهم می کند. در سال دوم ، آقای رومرو توانست همسر ، والدین و برادر خود را ترغیب کند تا کشور خود را با هم ترکیب کند و ۲ هکتار را به یک مزرعه جمعی تبدیل کند که سعی در اجرای این روش جدید دارد و بر پایداری به عنوان هدف اصلی تأکید می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا