قیمت گوشت قرمز در هفته اخیر بین ۳ تا ۴ درصد افزایش یافت / توزیع گوشت قرمز در وضعیت مطلوبی قرار دارد
امروزه گوشت قرمز با ثبات نسبی به بازار عرضه می شود ، در حالی که هزینه های ورود حیوانات افزایش می یابد ، قدرت خرید خانواده را کاهش می دهد و به تدریج قیمت ها را کاهش می دهد ، که این امر باعث می شود آینده بازار در حالت عدم اطمینان باشد.
اگرچه فعالان اتحادیه کارگری در مورد ثبات نسبی بازار قرمز رنگ صحبت می کنند ، افزایش هزینه های ورودی گاو و فشار بر پرورش دهندگان گاو آینده بازار را سایه می زند.
مطالعات نشان می دهد که عرضه گوشت در شرایط فعلی جدی نیست و حتی در فصل سرد ، برنامه هایی برای جلوگیری از ایجاد کمبود ایجاد شده است. با این حال ، قیمت ها در چند هفته گذشته افزایش یافته است ، انرژی در بخش های مختلف و کاهش قدرت خرید خانوار چالش هایی است که معادلات بازار گوشت می تواند تغییر کند.
توزیع گوشت قرمز در وضعیت ارزان است و قیمت ها در هفته گذشته ۵ ٪ به ۵ ٪ افزایش یافته است
علی اصنگر ملکی ، رئیس اتحادیه گوشت تهران ، در مورد وضعیت تأمین گوشت قرمز در مصاحبه اخبار تجاری وی گفت: توزیع گوشت قرمز در وضعیت خوبی است و مشکلی برای تأمین نیازهای بازار وجود ندارد.
مالکی وضعیت قیمت را توضیح داد: قیمت گوشت قرمز نسبت به بسیاری از مواد اولیه در حالت پایدارتر است ، اما در هفته گذشته قیمت ها ۲ ٪ به ۵ ٪ افزایش یافته است.
واردات گوشت قرمز برای جلوگیری از کاهش عرضه در زمستان
برای جلوگیری از کاهش عرضه زمستان ، کدام اقدامات احتیاطی انجام شد؟ وی گفت: شرکت پشتیبانی گاو برای جلوگیری از مراقبت در زمستان ، از جمله واردات ، اقدامات لازم را انجام داد.
وی افزود: واردات در حال حاضر در حال تولید است ، اما این مقدار محدود است.
ورودی های گران قیمت حیوانات مشکل اصلی پرورش دهندگان گاو است
رئیس اتحادیه گوشت تهران در مورد شرایط فعلی تولید گفت: در شرایط فعلی ، کشاورزان حیوانات به دلیل هزینه های زیاد برای ورودی های گاو به بازار عرضه می شوند و از طرف دیگر ، مردم در گذشته کاهش یافته اند.
انرژی برای تولید گاو و طیور باعث شده است تا تولید کنندگان شرایط تولید کنندگان را برای تولید کنندگان دشوار کنند
مالکی اثرات انرژی را در واحدهای تولیدی گوشت قرمز توضیح داد: انرژی برای واحدهای حیوانات سبک و سنگین کمتر است ، اما تأثیر بیشتری در بخش طیور دارد. از طرف دیگر ، گرمای هوا نیز این منطقه را تحت تأثیر قرار داده است.
در پاسخ به این سؤال که آیا تولید کنندگان به دلیل شرایط موجود در واحدهای تولید گاو و طیور از میدان خارج هستند؟ وی گفت: “تولید در شرایط فعلی مقرون به صرفه است ، اما گرمای هوا برای تولید کننده دشوار شده است.”
مالکی پیشنهاد کرد تا وضعیت کلاس را بهبود ببخشد: از آنجا که مصرف پروتئین در فصل سرد افزایش می یابد ، بهتر است اقدامات لازم را برای این فصل انجام دهید.
براساس این گزارش ، مقامات تجاری و دولتی در مورد اداره بازار گوشت قرمز و فقدان نیازهای مردم صحبت می کنند ، این واقعیت که مشکلات اصلی مانند هزینه های ورودی حیوانات ، کاهش ظرفیت خرید خانواده و عدم وجود زنجیره های تأمین پایدار است.
افزایش تدریجی قیمت ها در چند هفته گذشته نشان می دهد که دستورالعمل های اصلی مانند واردات محدود یا ورودی های یارانه ای فقط آپارتمان های کوتاه مدت هستند و نمی توانند ثبات بلند مدت بازار را تضمین کنند. در چنین شرایطی ، اگر استراتژی های ساختاری برای بهبود تولید و پشتیبانی از پرورش دهندگان گاو در دستور کار قرار نگیرد ، ثبات امروز به سرعت جایگزین بحران فردا خواهد شد.
دلیل اصلی ثبات قیمت گوشت قرمز و گاو برای مطالعات بیشتر چیست؟ در اخبار تجاری ببینید