لغو تحریم ها با نفت چه میکند؟ – افق میهن
سخنگوی انجمن صادرکنندگان نفت ، گاز و پتروشیمی گفت: “اگر بتوانیم روزانه به ۵ میلیون بشکه مورد علاقه خود برسیم ، می توانیم حدود ۵ میلیون بشکه نفت صادر کنیم.”
سید حمید حسینی گفت که نتیجه مذاکرات و تأثیرات آن بر استخراج سرمایه و توسعه صنعت نفت و گاز کشور: اگر نتایج مذاکرات مثبت باشد ، اثرات عمیقی بر اقتصاد ایران بر اقتصاد ایران خواهید داشت. وی خصوصیات اقتصاد ایران را توصیف کرد و اظهار داشت که اگر این تحریم ها برداشته شود ، اقتصاد ایران می تواند سالانه ۴.۹ درصد رشد کند و تولید ناخالص داخلی در سال دوم به بیش از ۱ تریلیون دلار برسد و ۲ میلیون اشتغال ایجاد کند.
منابع طبیعی و معدنی ۶ تریلیون دلار آمریکا در ایران
وی ادامه داد: پس از مؤسسه ؛ انگیزه برای رشد اقتصاد ایران منابع طبیعی منابع نفت ، گاز و معدنی است که انتظار می رود در مجموع حدود ۶ تریلیون دلار منابع طبیعی و معدنی داشته باشد و رشد ایران می تواند در حوزه صنعت رقابتی باشد. به گفته مک کنزی ، توسعه منابع نفت و گاز در رشد رشد زیرساخت های ساختار ایران مؤثر است.
تجزیه و تحلیل مکنزی از اقتصاد ایران
سخنگوی صادرکنندگان نفت ، گاز و پتروشیمی اتحادیه گفت: “مکنزی برای اقتصاد ایران قدرت داشت و گفت که این درست است که ایران یک کشور نفتی است ، اما تنوع اقتصادی و سهام نفتی کمتر از نسبت نفت خام ، صنایع رکود و پتروشیمی است.
۲ ٪ از طبقه متوسط یک قدرت است
وی ادامه داد: موسسه مکنزی محاسبه کرده بود که طبقه متوسط در طبقه فوقانی تا ۵ ٪ و ۲ ٪ زیر دارد. این جمعیت ۲ درصدی است که عوامل رشد و توسعه اقتصادی است ، میزان شهرنشینی زیاد است و سه چهارم جمعیت شهری ، ایران بیش از یک میلیون شهر دارد. نکته دیگر از اقتصاد ایران این است که فرهنگ کارآفرینی در ایران در ایالات متحده است و این فرهنگ بالاتر از بسیاری از کشورها از جمله فرانسه ، موقعیت جغرافیایی ۵ میلیون نفر در چهار کشور در مرز کشور ایران ، جاده شمال-جنوب-سیلک و موقعیت جغرافیایی ممتاز می تواند امتیاز و قدرت اقتصاد ایران باشد.
این تحریم پنج سال پیش با ۵ میلیارد دلار آمریکا به ایران آسیب رساند
حسینی گفت که تحریم ۲ میلیارد دلار آمریکا در سال دوم به اقتصاد ایران آسیب رسانده است: این واقعیت که بین المللی و مهمترین بخش اقتصادی در اقتصاد ایران می تواند از لغو تحریم ها بهره مند شود. بخش نفت در هنگام لغو تحریم ها ، بخش نفت است ، می توان از نفت از سرمایه خارجی استفاده کرد. هنگامی که ما پالایشگاه ها و مزارع نفت و گاز را توسعه دادیم ، ما عمدتاً با تأمین مالی خارجی ، فناوری ، فنی و مدیریت در خارج از کشور سروکار داشتیم. ما در حین تیپ برای بازسازی همه پالایشگاه های کشور و توسعه مزارع نفت و گاز و ۵ میلیون دلار ظرفیت پتروشیمی. ما حدود ۵ میلیارد دلار آمریکا سرمایه گذاری کرده ایم و اکنون با کمبود خوراک روبرو شده ایم و قراردادهای مهمی برای تکمیل آنها و توسعه مزارع گازی از جمله فاز ۲ به این نتیجه رسیده است. بنابراین ، تحریم ها بیشترین فشار را در صنعت نفت افزایش داده است ، در هنگام تحریم ها ، بخش نفت و مهمان می تواند قسمت اول آسانسورهای مجازات ها باشد.
برنده نفت
وی تأکید کرد: نفت نه تنها می تواند قبل از فروش برای تأمین مالی سرمایه ، از سرمایه ، امور مالی ، اوراق بهادار و محصولات خارجی استفاده کند. همچنین می تواند به طور مکرر برای دریافت دستگاه ها ، فناوری و دانش فنی استفاده شود.
بلند کردن تحریم های نفتی چیست؟
سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان نفت ، گاز و پتروشیمی گفت: “شرکت های ایرانی در حسن این هستند که اگر آنها با شرکت های خارجی کار کنند و کار کار را بشناسند ، بدون کار قادر به کار خواهند بود ، و همچنین شرکت های خارجی ، حتی با شرکت های خارجی ، و در چنین مواردی از چک های قدیمی نیز کمک می کنند.
پیش بینی ۲ میلیون بشکه روغن
وی گفت: “ما احتمالاً نیازی به بازار جدید صادرات نخواهیم داشت ، چین ، هند ، ژاپن ، کره جنوبی و اروپا می توانند کل ظرفیت صادرات ما را جذب کنند ، حتی اگر بتوانیم به ۵ میلیون و ۶۰۰۰ بشکه در روز برسیم ، به ۵ میلیون بشکه احتیاج نداریم.”
ما با محدودیت تولید و صادرات اوپک همراه هستیم
به حسینی ؛ اگر ما این کار را انجام داده ایم ، محدودیت های تولید و صادرات نیز می تواند به عضویت OPEC و OPCPLUS نسبت داده شود ، که ممکن است با چارچوب سازمان با توجه به دستورالعمل ها مطابقت داشته باشد ، اگر تحریم های ایران پس از یک تا دو سال لغو شود ، اما با همکاری کشورهای عضو اوپک و پیشگیری از قیمت ها قبل از قیمت گذاری.
رقبا از تحریم های نفت ایران راضی نیستند
وی گفت: “رقبای نفت ایران مطمئناً از ادامه تحریم های تحریم های ایران راضی نیستند ، زیرا ما مجبور به کاهش و کاهش تحریم ها هستیم و این برای خریداران نفت ایران جذاب است. اگر این تحریم ها برداشته شود ، ما باید با رقبا رقابت کنیم.” به نظر نمی رسد که آنها با بازگشت رسمی ایران و بازار مشکلی ندارند ، حتی اگر مجبور شویم کالاها را با قیمت های بین المللی و سایر کشورها بفروشیم تا رقبا از بازگشت ما ناراضی باشند.
منبع: ایلنا