بانک و بیمه

لیزینگ واسط بین عرضه و تقاضا است

به گفته این بازار ، کنفرانس ملی لیزینگ و تأمین مالی با مشارکت مقامات و فعالان در سایت برگزار شد. در مراسم افتتاحیه ، دکتر روه الله جراحی ، رئیس انجمن لیزینگ ایران ، اهمیت این رویداد به عنوان نقطه عطف در تعامل بانک مرکزی ، موسسه پول و بانکی و انجمن لیزینگ ایران. وی گفت: این کنفرانس همکاری نزدیکتر بین این نهادها را آغاز می کند.

با توجه به توصیه های بانک جهانی و شرکت بین المللی تأمین مالی (IFC) ، جراحی گفت که این موسسات مشهور لیزینگ را ابزاری مؤثر برای توسعه و تعمیق سیستم مالی فدرال می دانند. وی افزود:

لیزینگ ارتباط بین عرضه و تقاضا است. به عنوان عدم ارتباط در صنعت و مصرف ، می تواند با به روزرسانی عملکرد خرید ، مشکل فروش را حل کند. این صنعت می تواند به آشتی عرضه و تقاضا ، رونق تولید ، اشتغال ، کنترل تورم ، کاهش شدت رکود تورم و تسهیل در تأمین اعتبار کمک کند.

این عملیات با مقایسه روند رشد صنعت لیزینگ در جهان و ایران به شکاف عمیق اشاره کرد. در حالی که صنعت لیزینگ جهانی از ۵ میلیارد دلار آمریکا به ۵ میلیارد دلار در سال افزایش یافته است و تا سال دوم به ۵ میلیارد دلار افزایش می یابد ، این صنعت در ایران فقط ۵ میلیون دلار در سال داشته است ، که این نشان می دهد که این کشور است بخش کمی در این بازار.

وی همچنین به روند تغییر صنعت لیزینگ ایران از ۱ تا ۵ سال پرداخت و گفت که این صنعت عمدتاً در بازار خودرو فعال است. براساس آمار ، حدود ۲ درصد از سال و حدود ۲ درصد از نمونه کارها سیستم لیزینگ یک سال بوده است. با وجود این نسبت بالا ، روند کاهش وابستگی صنعت لیزینگ به خودرو یک حادثه مثبت و امیدوار کننده است.

“مهمترین چالش در صنعت عدم وجود قوانین خاص مالیاتی برای اجاره نامه ، محدود کردن استفاده از فن آوری های جدید (LASEC ، LANDSCO ، استارتاپ ها و غیره) ، عدم تخصیص -tudget -tourcen برای مدیریت اجاره ، کمبود استانداردهای مناسب تجارت ، عدم موفقیت دانش فنی و تخصصی در این زمینه ، پیشنهاداتی برای توسعه صنعت لیزینگ.

در آخرین بخش نظرات وی ، این عملیات راه حل هایی را برای مشکلات موجود و توسعه صنعت لیزینگ در کشور ارائه می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا