ترندهای روز

ماده غذایی که سرماخوردگی و آنفولانزا را دور می‌کند و ویتامین سی بیشتری از مرکبات دارد

پایگاه خبری تحلیلی افق میهن (ofoghmihan.ir):

اگر در فصل زمستان به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود هستید، بهتر است مصرف ویتامین C را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. یک ماده غذایی وجود دارد که ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال یا لیمو دارد و می تواند به شما در مبارزه با بیماری های فصلی کمک کند.

افزودن این ماده غذایی به وعده های غذایی خود یک راه ساده و موثر برای حفظ سلامتی در فصل سرما و پیشگیری از بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا است.

با فرا رسیدن فصل زمستان، بسیاری از ما دچار سرماخوردگی و آنفولانزا می شویم. اگرچه استراحت تنها درمان واقعی این بیماری ها است، اما اقداماتی وجود دارد که می تواند علائم را کاهش دهد یا حتی میزان بروز این نوع بیماری ها را کاهش دهد.

تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مبارزه با عفونت هاست. اگر سیستم ایمنی بدن شما سالم و قوی باشد، احتمال ابتلا به بیماری کمتر است و حتی اگر مریض شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه می کند و سریعتر بهبود می یابد.

مصرف مقدار کافی ویتامین C در رژیم غذایی روزانه یکی از راه های موثر برای تقویت سیستم ایمنی است و می تواند به کاهش مدت سرماخوردگی کمک کند.

ویتامین C با ویتامین دی زینک و پتاسیم، نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.

اما برخلاف تصور رایج، مرکبات تنها منبع ویتامین C نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیستند. بسیاری از غذاهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و می توانند به سلامت بدن کمک کنند.

پرتقال با ۵۳.۲ میلی گرم و گریپ فروت با ۳۱.۲ میلی گرم ویتامین C در ۱۰۰ گرم از منابع شناخته شده این ویتامین هستند. اما جالب است بدانید که تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمه ای می توانید نیاز روزانه ۴۰ میلی گرم ویتامین C را تامین کنید.

علاوه بر فلفل دلمه ای زرد، غذاهایی مانند توت فرنگی، مویز سیاه، کلم بروکلی، کلم بروکسل و سیب زمینی نیز منابع خوبی از ویتامین C هستند.

یکی از کاربران تیک توک نیز اخیرا ویدئویی در این زمینه ساخته که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. او در این ویدئو توضیح می دهد: «بدن انسان ویتامین C را ذخیره نمی کند و فلفل دلمه ای زرد بیشترین ویتامین C را در بین میوه ها و سبزیجاتی که تا به حال دیده اید دارد.

سازمان ملی بهداشت بریتانیا نیز تاکید کرده است که یک رژیم غذایی متعادل باید ویتامین C کافی برای بدن تامین کند. اما از آنجایی که بدن نمی تواند این ویتامین را ذخیره کند، مصرف روزانه آن ضروری است.

منبع: یورونیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا