بانک و بیمه

ماده ۳۳ قانون، چتری حمایتی بر سر کشاورزان

به گفته بازار ، آلیرزا آل -مین ، معاون رئیس صندوق بیمه كشاورزی در SIMA ، گفت: “صندوق بیمه كشاورزی سال گذشته ۵ تریلیون دلار جبران خسارت پرداخت كرد و از كشاورزان خواست كه از بیمه جامع برداشت ، با استناد به پرداخت پیش پرداخت ایرانیان در بیمه كشاورزی در منطقه بهره مند شوند.”

وی اقدامات و برنامه های صندوق بیمه کشاورزی را در اجرای قانون در مورد طرح هفتم توسعه و پشتیبانی بیان کرد. وی افزود: ماده ۷ قانون برنامه توسعه هفتم به قانونگذار نیاز دارد تا کالاهای نافذ مانند گندم ، جو ، برنج ، حبوبات ، قرمزی ، گوشت سفید ، شکر ، شکر ، ذرت را تضمین کند.

معاون رئیس صندوق بیمه كشاورزی ، جابجایی كشاورزان را توصیف كرد و اعتماد تولیدكنندگان را افزایش داد و ادامه داد: سال گذشته تقریباً ۵ تریلیون دلار به كشاورزان پرداخت شد.

آلمین گفت: “در حال حاضر ، تقریباً ۲ میلیون هکتار گندم ، چه خشک و چه آبیاری ، باید بیمه شوند و با وزارت کشاورزی و بانک کشاورزی ، همکاری های خوبی انجام شد.”

معاون صندوق بیمه كشاورزی در رابطه با مسئله تقریباً یك میلیون بیمه نامه در كشاورزی به همکاری با شورای قیمت گذاری محصولات كشاورزی و بنیاد سپاه گندم برای تعیین محل حق بیمه كشاورزان از ادعاهای تضمین شده اشاره كرد و كشاورزان مربوط به قوانین مربوطه هستند.

آلیرزا آل -مین گفت که امسال گندم و دانه های نفتی تحت پوشش این بیمه قرار گرفته است و ابراز امیدواری کرد که سایر محصولات در سالهای آینده به طور گسترده بیمه شوند.

مقام دولتی گفت: “ایران یکی از کشورهای پیشرو در جهان است و جبران خسارت به صورت آنلاین پرداخت می شود.”

وی گفت: بیمه كشاورزی همچنان به تأمین اعتبار طیور ادامه می دهد و در صورت خسارت ، دولت توسط حق بیمه جبران خسارت می كند.

آل امین گفت: روند پرداخت خسارت بیمه به کشاورزان از طریق یک سیستم آنلاین اجرا شد. این امر به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به پرداخت و کوتاه کردن انتظار کشاورزان برای دریافت غرامت است.

وی گفت: “سیستم آنلاین برای افزایش کارایی و شفافیت پرداخت ها در نظر گرفته شده است و انتظار می رود وضعیت مالی کشاورزان را بهبود بخشد و نگرانی های آنها را کاهش دهد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا