اخبار اقتصاد ایران

مبلغ وام ازدواج و فرزندآوری سال ۱۴۰۳ :: افق میهن

با تصویب نمایندگان شورای اسلامی به زوج های زیر ۲۵ سال ۳۵۰ میلیون تومان کمک هزینه ازدواج در سال آینده پرداخت می شود.

به گزارش افق میهن، نمایندگان شورای اسلامی شهر در اولین جلسه علنی امروز (شنبه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در بخش هزینه، بند ۱ بند ج را تصویب کردند. تبصره ۱۳ لایحه.

بر اساس این مصوبه؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به رعایت قانون حمایت از خانواده و جوانان جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، قانون حمایت از حقوق معلولان، قانون حمایت از افراد دارای معلولیت است. جهش تولید دانش بنیان، قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و تسهیلات موضوع ماده (۷۷) قانون الحاقی. برخی از مواد قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه زندانیان نیازمند از محل سپرده های قرض الحسنه اعم از جاری و پس انداز شبکه بانکی (سایر) از قرض الحسنه) پس از کسر ودیعه قانونی تا سقف سه میلیون میلیارد (۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به ازدواج قرض الحسنه، فرزندآوری و سپرده گذاری یا خرید یا ساخت مسکن و سایر موارد مذکور در قوانین فوق و از طریق بهره برداری اختصاص یافته است. بانک ها (به تشخیص پول و اعتبار شورا) نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به شرح زیر اقدام نمایند:

۱. تسهیلات قرض الحسنه ازدواج (موضوع ماده (۶۸) قانون حمایت از خانواده و جوانان:

۱-۱-۱ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجینی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۱/۱/۱۳۰۱ بوده است، سه میلیارد (۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال با مدت بازپرداخت ۱۰ سال می باشد.

۱-۲ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج های زیر بیست و پنج سال و زوج های زیر بیست و سه سال به مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون (۳.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال.

وام های فرزندآوری در سال ۱۴۰۳ شناسایی شد
همچنین نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز شنبه و پس از بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۳ در بند هزینه، قسمت (۲) بند (۳) تبصره (۱۳) را به شرح زیر تصویب کردند.

تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری (موضوع ماده (۱۰) قانون حمایت از خانواده و جوانان) برای فرزندان متولد شده از سال ۱۴۰۲ به بعد تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به شرح زیر پرداخت می شود.

۴۰۰ میلیون ریال برای فرزند اول

۸۰۰ میلیون ریال برای فرزند دوم

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای فرزند سوم

یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای فرزند چهارم

۲ میلیارد ریال برای فرزند پنجم و بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا