ارزهای دیجیتال

متوسط برداشت سالانه انگور در استان کردستان حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تن رسید

براساس برآوردهای اخیر ، میانگین برداشت انگور سالانه در استان کردستان حدود ۲ تا ۶۰۰۰ تن است.

براساس تجارت اخبار ، شهر بیجار یکی از مهمترین مراکز تولید انگور در استان کردستان با خاک حاصلخیز و آب و هوای مناسب است.

سعدی نقشیبندی ، رئیس سازمان کردستان -گر -دسیهاد ، در مصاحبه ای با تاسنیم گفت: استان کردستان یکی از مراکز تولید انگور این کشور به دلیل آب و هوا و تنوع آب و هوا است ، که مربوط به ۳۲ ٪ از برداشت عروق سالانه در استان است. انگور مرتکب شده است.

وی افزود: بیشتر باغهای انگور در شهرهای سانداج ، ماریوان ، بنه ، ساروآباد و کامیاران واقع شده اند و سهم قابل توجهی در ساخت این محصول دارند.

رئیس سازمان کردستان Dschihad ، که اشاره می کند که بیش از ۱۵،۰۰۰ تن انگور سالانه از Bijar -winbergen برداشت می شود ، گفت: این شهر در مجموع ۲۵۰۰ هکتار از باغ ها دارد که از این تعداد ۱۵۰۰ هکتار از تولیدات از تولیدات تولیدات و تولیدات تولیدی از تولیدات در تولیدات Preerefice of the Prreerefice of the Prereachisites در تولیدات تولید می کند. از تولید از تولید از تولید از تولید ، اما با تولید ظرفیت بالا و تولید شرایط مطابقت دارد.

وی گفت: پنجمین جشنواره انگور یاسوکند امسال مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفت و توانست نمونه ای موفق از گردشگری و رویدادهای کشاورزی در کردستان را ارائه دهد و راه را برای توسعه پایدار شهر بیجار هموار کند.

Naqshbandi گفت: محصول انگور کردستان نه تنها در بازارهای محلی مورد استفاده قرار می گیرد ، بلکه سهم مهمی در استان های همسایه ، به ویژه تهران نیز دارد که مطابق با نیازهای بازار داخلی کشور نقش مهمی را ایفا می کند.

فرماندار بیجار ، کاظمی ، همچنین در مورد اهداف و ظرفیت های جشنواره در بخش کشاورزی با خبرنگار Tasnim صحبت کرد.

منبع: tasnim

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا