محققان: پیادهروی روزانه میتواند خطر ابتلا به سرطان را تا ۲۶ درصد کاهش دهد
در یک مطالعه جدید ، دانشمندان دریافتند که نور تا متوسط فعالیت بدنی روزانه ، مانند ۹۰۰۰ قدم در روز ، می تواند خطر بیش از ۱۰ نوع مختلف سرطان را کاهش دهد.
به گفته The Independent ، محققان دانشگاه آکسفورد داده های بهداشتی را در انگلستان توسط یک مچ بند در تحقیقات جدید خود جمع آوری کردند. آنها سپس فعالیت بدنی خود را با ۱۳ نوع سرطان از جمله سرطان پستان و کولورکتال مقایسه و ارزیابی کردند.
محققان می گویند که تعداد مراحل روزانه بالاتر (اما نه سرعت مراحل) با خطر کمتری از سرطان همراه است. هرچه تعداد مراحل بیشتر باشد ، میزان سرطان کاهش می یابد: خطر ابتلا به سرطان در افراد با ۷۰۰۰ قدم در روز ۱۱ ٪ و برای افرادی که روزانه ۹۰۰۰ قدم دارند ، ۱۶ درصد. البته ، کسانی که بیشترین فعالیت بدنی را در کل داشتند ، در مقایسه با کسانی که کم کلید بودند ، ۲۶ درصد سرطان کمتری داشتند.
با پیاده روی روزانه خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید
مطالعات مختلفی در مورد رابطه بین فعالیت بدنی و کاهش خطر ابتلا به سرطان انجام شده است. اما این مطالعات معمولاً بر فعالیت بدنی با شدت بیشتر متمرکز است. اما در مطالعه حاضر ، محققان بر کل فعالیت روزانه ، شدت فعالیت و تعداد مراحل متمرکز شده اند.
پس از حدود ۶ سال ، ۲۶۳۳ شرکت کننده به یکی از ۱۳ نوع سرطان آلوده شدند. افرادی که بالاترین فعالیت بدنی روزانه را داشتند ۲۶ درصد کمتر از افراد کم درآمد مبتلا به سرطان بودند. محققان با توجه به عوامل مختلفی مانند شاخص توده بدنی و سبک زندگی ، دریافتند که فعالیت بدنی بیشتر از زمان بی موقع است ، حتی اگر فعالیت سبک یا متوسط باشد ، خطر سرطان کاهش می یابد.
البته محققان بر انجام هر نوع فعالیت بدنی تأکید می کنند. چه مراحل روزانه افزایش می یابد ، یا شرکت در فعالیت های سبک ، یا ورزش متوسط تا شدید ، خطر ابتلا به سرطان کاهش می یابد. تحقیقات قبلی همچنین نشان داده است که فعالیت بدنی مانند پیاده روی و یوگا می تواند به بیماران مبتلا به سرطان کمک کرده و خطر شیوع یا بازگشت بیماری و همچنین مرگ را کاهش دهد.
یافته های این مطالعه در مجله Sports Medicine منتشر شده است.
منبع: دیجیاتو