ترندهای روز

محققان: کسانی که بیشتر فحش می‌دهند احتمالاً صادق‌تر هستند

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

مشترک شدن و توهین اغلب با عصبانیت و رفتارهای نامناسب همراه است و به طور کلی افراد دید خوبی از آن ندارند ، اما ممکن است کراهت با رفتار مثبت در افراد همراه باشد. محققان در یک مطالعه نشان دادند که افرادی که توهین بیشتری دارند صادقانه تر هستند.

در سالهای اخیر ، نگرش جامعه به توهین و نفرین بسیار تغییر کرده است. به عنوان مثال ، در سال ۱۹۳۹ ، هنگامی که کلارک گیبل ، بازیگر مشهور هالیوود ، در فیلم “رفته” ، جمله به یاد ماندنی “صادقانه ، من به من اهمیتی نمی دهم”. (من لعنتی نمی کنم) ، تهیه کنندگان فیلم ۵۰۰۰ دلار جریمه شدند ، اما اکنون می بینیم که فیلم ها ، برنامه های تلویزیونی و کتاب ها پر از توهین های نامطبوع هستند.

شیوع تو “

ارتباط توهین به صداقت مردم

محققان می گویند توهین می تواند با صداقت مثبت باشد. به عبارت دیگر ، اغلب می توان از نفرین برای بیان احساسات و صداقت بدون کنترل استفاده کرد. محققان نمونه ای از اظهارات رئیس جمهور آمریكا دونالد ترامپ را ذکر می كنند كه در برخی از سخنان افق میهناتی وی از كلمات شرور استفاده می كرد و برخی از متخصصان سخنان وی را واقعی تر از رقبای خود می دانستند.

دکتر دیوید استیلول ، مدرس دانشگاه کمبریج می گوید: “داشتن یک کراهت و عدم صداقت دشوار است.” نفرین غالباً نامناسب است ، اما می تواند دلیلی برای کسی باشد که نظر صادقانه خود را بگوید. “درست همانطور که این افراد زبان خود را فیلتر نمی کنند تا آنها را لذت بخش تر کنند ، آنها نظرات خود را فیلتر نمی کنند.”

محققان برای ارزیابی فرضیات آنها از دو نوع پرسشنامه و آزمایش استفاده کردند. در پرسشنامه اول از ۲۷۶ شرکت کننده خواسته شد تا رایج ترین و جالب ترین توهین های خود را ذکر کنند. آنها سپس در آزمون دروغگو شرکت کردند تا مشخص کنند که آنها درست هستند یا صرفاً به نحوه درخواست جامعه پاسخ می دهند. محققان دریافتند که کسانی که توهین بیشتری می نویسند کمتر به آنها دروغ گفته اند.

در آزمایش دوم ، محققان ۷۵،۰۰۰ داده کاربر فیس بوک را برای اندازه گیری استفاده از تعامل آنلاین جمع آوری کردند. محققان دریافتند که کسانی که می گویند بیشتر ناسازگار از همان الگوهای زبانی استفاده می کنند که در تحقیقات قبلی مشخص شده اند. به عنوان مثال ، آنها در جملات خود از “من” بیشتری استفاده می کنند.

یافته های این مطالعه در ژورنال روانشناختی و شخصیت علوم منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا