اخبار اقتصاد ایران

مراکز تحقیقاتی چقدر پول می‌گیرند؟ | ۲۵۰ اتاق فکر در خارج از بودجه دولت!

در بودجه ۱ ، ۲ مرکز تحقیقاتی بودجه دریافت می کنند که از این تعداد ۲ میلیارد و ۲ میلیارد دلار است. این تعداد در مقایسه با ۲ مرکز بودجه کاهش یافته است. همچنین پنج مراکز تحقیقاتی بودجه در محل وابسته به بودجه دولت وجود دارد.

براساس بانک اطلاعاتی Diarmirza ، محققان نشان می دهند که در قانون بودجه سال ، پنج مراکز تحقیق ، مطالعه و تحقیقاتی از دولت بودجه می گیرند و ۴ مرکز مراکز تحقیقات نظامی و پزشکی را حذف می کنند. این سه مراکز تحقیق ، تحقیقات و تحقیقاتی حدود ۱.۵ میلیارد دلار بودجه در سال دریافت می کنند.

شایان ذکر است که “دانشمندان” در بودجه سال و تعداد مراکز تحقیق ، مطالعه و تحقیقاتی به بودجه ۲ میلیارد و ۲ میلیارد تومانس رسیده بود که ظاهراً در دو سال گذشته با شفافیت یا خلاصه بودجه ، با کاهش بیش از یک کاهش ۲ ردیف وجود دارد. واضح است که در دو سال گذشته هیچ فکر ، موسسه تحقیقاتی یا تحقیقات بسته نشده است ، و اگرچه تعداد مراکز تحقیقاتی ذکر شده در بودجه کاهش یافته است ، بودجه طی ۵ سال گذشته دو برابر شده است.

نکته جالب دیگر تعداد بالای مراکز تحقیقاتی موازی است که از یک مأموریت خاص با بودجه های مختلف پیروی می کنند. همچنین ، با اضافه کردن چهار مرکز تحقیقاتی از بودجه ، تعداد اتاق های فکر در کشور به ۵ می رسد.

room اتاق فکر کردن در خارج از بودجه دولت!

نکته دیگر بازتاب ، انبوه افکار و مراکز تحقیقاتی است ، اگرچه در قانون بودجه سالانه نامگذاری نشده است ، اما مشخص است که این مراکز حتی یک روز بدون کمک دولت و بودجه عمومی نمی توانند زنده بمانند. براساس بررسی “تحصیل کرده” از مرکز جامعه جامعه ، در حال حاضر چهار مرکز تحقیقاتی ، افکار و مراکز تحقیقاتی وجود دارد که هدف آنها ایجاد نقش اتاق فکری برای موسسه مادر بود.

جزئیات بودجه مراکز تحقیقاتی

بررسی جزئیات قانون بودجه سال نشان می دهد که مراکز تحقیق ، مطالعه و تحقیقاتی بودجه ای در بودجه سالانه کشور دارند. محاسبات نشان می دهد که بودجه کل این دو مرکز تحقیقاتی حدود ۲ تریلیون تومانس است که با حذف مراکز تحقیقاتی نظامی و پزشکی به ۶ میلیارد دلار می رسد.

اما در بین این مراکز تحقیقاتی ، سازمان تحقیقات کشاورزی ، ارتقاء و آموزش و پرورش با بالاترین بودجه تحقیق با ۱.۵ میلیارد دلار در رتبه اول قرار می گیرد. بنابراین ، این سازمان با حدود ۱،۸ میلیارد تومانس و مرکز تحقیقات مسکن و توسعه شهری با ۲ میلیارد تومانس در رتبه دوم سازمان قرار دارد.

موسسه تحقیقاتی تحقیقات ، مرکز تحقیقات مجمع مشاوره اسلامی ، موسسه آموزشی و تحقیقاتی امام خمینی ، انستیتوی علوم بنیادی و انستیتوی تحقیقات شیلات نیز با ۱ ، ۲ ، ۲ ، ۲ و ۲ در رتبه بعدی قرار می گیرد. به ترتیب میلیارد تومن.

در میان کمترین مراکز تحقیقاتی بودجه ، بودجه موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی بیش از ۲ میلیارد دلار است. مؤسسه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی نیز کمترین بودجه را دارد که حدود ۲ میلیارد تومانس است. انستیتوی علوم شناختی و مرکز مطالعات علمی و همکاری بین المللی هر کدام حدود ۲ میلیارد دلار داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا