مسدودسازی صرافیهای رمزارز ادامه همان رفتار سابق بانک مرکزی است
گفتگوی اختصاصی افق میهن با رضا مسعودی فر، مدیرعامل تترلند:
مدیرعامل تترلند متقاعد شده است که بانک مرکزی اخیراً رفتار خود را تغییر نداده است. در واقع این اتفاقات ادامه رفتار قبلی بانک مرکزی در این موضوعات است. بانک مرکزی همواره رویکرد محدودسازی و کاهش شفافیت بازار را در پیش گرفته است. در حالی که نیازهای بازار هرگز قابل رفع نیست، از سوی دیگر نمی توان جلوی رشد و توسعه فناوری و نوآوری را گرفت.
هفته گذشته اخباری مبنی بر مسدود شدن موقت سپرده ها و برداشت ها از سوی بانک مرکزی در صرافی های ارزهای دیجیتال، فضای رسانه ای کشور را تحت تاثیر قرار داد. این تغییرات توسط بانک مرکزی نگرانی هایی را در مورد تحولات آتی افزایش داد. بنابراین، افق میهن او در گفت و گوی اختصاصی با رضا مسعودی فر، مدیرعامل تترلند، به پیچیدگی های این ماجرا پرداخت.
بانک مرکزی همواره رویکرد محدودسازی و کاهش شفافیت بازار را در پیش گرفته است
رضا مسعودی فر، مدیرعامل صرافی تترلند در گفتگوی اختصاصی خود با افق میهن وی در پاسخ به این سوال که تغییر رفتار بانک مرکزی در خصوص حساب های ارزی به چه معناست؟
بانک مرکزی اخیراً رفتار خود را تغییر نداده است. در واقع این اتفاقات ادامه رفتار قبلی بانک مرکزی در این موضوعات است. بانک مرکزی همواره رویکرد محدودسازی و کاهش شفافیت بازار را در پیش گرفته است. در حالی که نیازهای بازار هرگز قابل رفع نیست، از سوی دیگر نمی توان جلوی رشد و توسعه فناوری و نوآوری را گرفت.
بانک مرکزی با اقدامات انجام شده در سالهای اخیر، بخشی از معاملات را که شفاف بوده و بازارهای زیرزمینی شکل گرفته است، محدود کرده و بیشتر معاملات انجام شده در حجم بالا، نقل و انتقالات مالی آنها در بازارها و کانالهای غیررسمی انجام میشود.
کسب و کارها، مصرف کنندگان و حاکمیت از اقدامات بانک مرکزی آسیب می بینند
مسعودی فر در پاسخ به این سوال که آیا این تصمیمات برای کدام گروه ها تسکین می دهد و بالعکس، پاسخ داد:
البته کسانی که متضرر می شوند شرکت ها و شرکت هایی هستند که مالیات و عوارض خود مانند مالیات فروش و مالیات بر درآمد را به طور شفاف پرداخت می کنند، تمام مجوزهای اعلام شده را دریافت کرده اند یا پرسنل دارند و حقوق می پردازند.
با این حال، افرادی که معاملات خود را از طریق دلالان انجام می دهند، بیشترین سود و مزایا را به دست می آورند. این افراد نه مالیات می دهند و نه به تعهدات قانونی و مالی خود عمل می کنند. در این میان عده ای از آن سوء استفاده کرده و کلاهبرداری می کنند. در نهایت، شرکت ها، مصرف کنندگان و دولت ها متضرر می شوند.
حداقل پذیرش و پذیرش برای ارزهای دیجیتال در بیش از ۹۰ درصد از کشورهای جهان ایجاد شده است.
مدیرعامل تترلند در پاسخ به این سوال که آیا رگولاتورهای بین المللی مانند رگولاتورهای ایرانی رفتار می کنند یا خیر، توضیح داد:
NO حداقل پذیرش و پذیرش برای ارزهای دیجیتال در بیش از ۹۰ درصد از کشورهای جهان ایجاد می شود. قوانین جداگانه صادر می شود. هم قسمت استخراج، هم قسمت تبادل و هم قسمت آموزش. در برخی از کشورهای پیشرفته و یا حتی کشورهای همسایه نیز دادگاه هایی برای دعاوی مربوط به ارزهای دیجیتال در حال شکل گیری است، اما در کشور خود شاهد تعارض و محدودیت هستیم.