مطالعه جدید: افرادی که در کار خود از هوش مصنوعی استفاده میکنند از نگاه همکارانشان تنبلترند
یک مطالعه جدید نشان می دهد که کارمندانی که از ابزارهای اطلاعاتی مصنوعی در محیط کار استفاده می کنند ، نسبت به همکاران خود کارآمد و بی کفایت به نظر می رسند.
براساس گزارش ها ، این مطالعه ، که توسط چهار تحلیلگر تجاری از دانشگاه دوک آمریکا انجام شده و در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است ، بر اساس ۴ آزمایش آنلاین و تجزیه و تحلیل ۴،۴۰۰ نفر انجام شده است.
قضاوت منفی در مورد کاربران هوش مصنوعی در محیط کار
نتایج این مطالعه نشان می دهد که افرادی که از برنامه های اطلاعاتی مصنوعی مانند ChatGPT یا ابزارهای ساخت و ساز داشبورد برای انجام کارهای کاری خود استفاده می کنند ، استقلال و اعتماد به نفس کمتری دارند و به راحتی می توان جایگزین کرد. حتی در فرایند استخدام ، مدیران کمتر احتمال دارد شخصی را استخدام کنند که اعتراف به استفاده از هوش مصنوعی داشته باشد.
این آزمایشات به گونه ای طراحی شده است که شرکت کنندگان گاهی به عنوان کارمند و گاهی در نقش سرپرست یا مدیر بازی می شدند. در هر صورت ، تصور کلی این بود که استفاده از هوش مصنوعی نشانه ضعف در مهارت های شخصی و تلاش شخصی است. در یک بخش از مطالعه ، هنگامی که به استفاده از هوش مصنوعی رسید تا بهتر انجام شود ، نگرش های منفی تا حدی کاهش می یابد ، اما اثر اولیه باقی می ماند.
نکته این است که دیدگاه افرادی که از هوش مصنوعی در محیط کار استفاده می کردند ، نسبت به این ابزارها بسیار مثبت تر بودند. این گروه نه تنها استفاده از هوش مصنوعی را نشانه ای از کارآیی دیدند ، بلکه درک بهتری از سایر همکاران خود که از این فناوری استفاده می کردند نیز داشتند.
این مطالعه نشان می دهد که علیرغم تمام مزایای فنی ابزارهای هوش مصنوعی ، درک عمومی در محیط کار هنوز شک و قضاوت منفی دارد و کسانی که از این فناوری استفاده می کنند ممکن است ناخواسته در اعتبار و موقعیت شغلی خود با چالش هایی روبرو شوند.
منبع: دیجیاتو