ترندهای روز

مطالعه جدید: شیرین‌کننده‌های مصنوعی ظرفیت شناختی مغز ما را کاهش می‌دهند

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

مصرف شیرین کننده های مصنوعی که در غذاها و نوشیدنی ها پنهان شده اند می توانند پیری زودرس ۳.۵ ساله را به مغز شما تحمیل کرده و حافظه را کاهش دهند.

شیرین کننده های مصنوعی و کم کالری موجود در محصولاتی مانند ماست رژیم غذایی و نوشیدنی های گازدار می تواند توانایی افراد در تفکر و حافظه را مختل کرده و باعث آسیب طولانی مدت به سلامت شناختی آنها شود.

با توجه به یافته های تحقیقاتی جدید ، افرادی که بالاترین سطح شیرین کننده ها مانند آسپارتام و ساکارین را مصرف می کنند ، شتاب ۵ ٪ در روند توانایی های شناختی را تسریع می کنند ، که ۱.۵ سال پیری زودرس برای مغز است.

به گفته گاردین ، ​​این مطالعه با آزمایش ۵.۵ کارمند دولتی در برزیل با میانگین سنی ۵ سال انجام شد و حدود هشت سال آنها را تحت نظر داشت. محققان با بررسی پرسشنامه های مصرف مواد غذایی و نوشیدنی و آزمایش های شناختی ، دریافتند که مصرف این مواد به طور مستقیم با کاهش عملکرد مغز مرتبط است.

محققان در مقاله خود نوشتند: “مصرف روزانه شیرین کننده های کم کالری با کاهش سریع تر حافظه ، شناخت روانشناختی کلامی و عمومی همراه بود.” این اثر منفی به طور خاص توسط Aspartame ، Saccharin ، Ascelpam K ، Arritritol ، Sorbitol و Xylitol مشاهده شد. نکته قابل توجه این است که چنین روندی فقط در شرکت کنندگان زیر ۵ سال مشاهده شده است که نشانگر نیاز به ترغیب افراد میانی برای کاهش مصرف این ترکیبات است.

Claudia Kimieh Sura Moto ، نویسنده اصلی مطالعه دانشگاه سائوپائولو ، می گوید:

شیرین کننده های کم کالری اغلب به عنوان جایگزینی سالم برای شکر گفته می شود ، اما یافته های ما نشان می دهد که برخی از این ترکیبات در دراز مدت می توانند تأثیر منفی بر سلامت مغز داشته باشند.

یافته های جدید آخرین هشدارهای علمی در مورد خطرات شیرین کننده های مصنوعی است. مطالعات قبلی همچنین این ترکیبات را برای افزایش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت نوع ۲ ، سرطان ، مشکلات قلبی و افسردگی مرتبط می کند. محققان پیشنهاد می کنند که مصرف کنندگان به جای آن از شیرین کننده های طبیعی مانند تگاتوز ، عسل یا آب افرا استفاده می کنند.

در مقابل ، مؤسسات صنعتی مواد غذایی و نوشیدنی با شک به این نتایج نگاه می کنند. Gain Partington ، مدیر کل انجمن نوشیدنی های غیر کلاس بریتانیا ، می گوید که چنین مطالعه ای نمی تواند علت و علت را اثبات کند. کلیه مؤسسات مهم بهداشتی در دنیای ایمنی ، شیرین کننده های غیر عاملی را تأیید کرده اند.

در بیانیه ای ، انجمن بین المللی شیرین کننده (ISA) در بیانیه ای گفت که این مطالعه فقط ارتباطات آماری را نشان می دهد و ثابت نمی کند که مصرف شیرین کننده ها باعث کاهش شناختی می شود.

این مطالعه در مجله پزشکی آمریکا منتشر شده است.

منبع: زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا