ترندهای روز

مطالعه جدید: پروتئین حیوانی می‌تواند از مرگ ناشی از سرطان جلوگیری کند

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

تحقیقات جدید می تواند باورهای متداول در مورد تغذیه را زیر سوال ببرد. محققان دریافتند که مصرف پروتئین حیوانی نه تنها با افزایش خطر مرگ همراه است ، بلکه ممکن است تأثیر کمی محافظ در مرگ سرطان داشته باشد. این یافته ها با توصیه های قدیمی سازمان های بهداشتی برای محدود کردن مصرف گوشت قرمز مغایرت دارد. البته در مورد مطالعه حاضر شک و تردید وجود دارد.

براساس گزارش Science Alert ، این مطالعه داده های نزدیک به ۶۰۰۰ بزرگسال در ایالات متحده را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. محققان دانشگاه مک مستر هیچ ارتباطی بین مصرف بیشتر پروتئین حیوانی و افزایش خطر مرگ در اثر بیماری های قلبی عروقی ، سرطان یا هر علت دیگر پس از بررسی الگوهای پروتئین حیوانات و گیاه پیدا نکردند. در مقابل ، نتایج حاکی از کاهش “کوچک اما معنی دار” در مرگ و میر ناشی از سرطان در بین افرادی است که پروتئین حیوانی بیشتری مصرف می کنند.

پروفسور استوارت فیلیپس گفت: “سردرگمی زیادی در مورد پروتئین وجود دارد.” “این مطالعه به شفافیت کمک می کند و برای کسانی که به دنبال تصمیم گیری مبتنی بر شواهد هستند ، مهم است.”

آیا پروتئین حیوانی واقعاً مانع از مرگ سرطان می شود؟

با وجود نتایج جالب ، این مطالعه با انتقاد و محدودیت های جدی روبرو است که نباید از آن غافل شد. اول ، این مطالعه توسط انجمن ملی رانندگان گوشت گاو آمریکایی تأمین شد ، که یک گروه لابیست در صنعت گوشت است و می تواند تضاد منافع ایجاد کند.

ثانیا ، و مهمتر از همه ، محققان استفاده از “پروتئین حیوانات” را به عنوان یک دسته کلی به جای “گوشت قرمز” به طور خاص تجزیه و تحلیل کرده اند. این شامل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و لبنیات است. این تمایز بسیار مهم است ، زیرا بسیاری از مطالعات نشان داده اند که ماهی ، به ویژه انواع چربی آن ، دارای خاصیت ضد سرطان است. بنابراین ، اثر محافظتی مشاهده شده در این مطالعه ممکن است به دلیل مصرف ماهی و سایر محصولات لبنی باشد ، نه ایمنی گوشت قرمز.

علاوه بر این ، این مطالعه هیچ تفاوتی بین گوشتهای فرآوری شده (مانند سوسیس و بیکن طبقه بندی شده توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان “سرطان زا های قطعی”) و گوشت های فرآوری نشده ایجاد نکرد. تمایزی که در تغذیه بسیار مهم است.

کارشناسان تغذیه تأکید می کنند که این مطالعه نباید مجوز مصرف نامحدود گوشت در نظر گرفته شود. مصرف بیش از حد گوشت قرمز هنوز با افزایش خطر ابتلا به بیماری های جدی دیگر مانند بیماری قلبی و دیابت همراه است.

نتایج این مطالعه در مجله فیزیولوژی ، تغذیه و متابولیسم منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا