ترندهای روز

مطالعه محققان نروژی: شیر پرچرب می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را افزایش دهد

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

مطالعه ای که محققان نروژی سالهاست که روی آن کار می کنند ، نشان داده است که میزان مصرف شیر با چربی بالا یا کم مصرف بر سلامت قلب و کدام یک افق میهن ایمن تر است.

محققان دریافتند که میزان چربی موجود در شیر می تواند با بررسی داده های بهداشتی بیش از ۷۰،۰۰۰ نروژی ، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را تحت تأثیر قرار دهد. این مطالعه که در مجله علمی مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است ، بر اساس سه مرحله غربالگری سلامت قلبی عروقی بین سالهای ۱۹۷۴ و ۱۹۸۸ انجام شده است.

در این مطالعه ، داده های ۷۳.۸۶۰ نفر از افراد نروژ با میانگین سنی ۴۱ سال در طی ۳۳ سال مورد بررسی قرار گرفت. در این دوره ، ۲۶۳۹۳ نفر کشته شدند ، ۸،۵۹۰ مرگ و میر به دلیل بیماری های قلبی عروقی. مطالعات بیشتر دانشمندان نشان می دهد که افرادی که شیر پر از چربی مصرف می کنند در معرض خطر مرگ بیشتر از کسانی بودند که شیر کم مصرف می نوشند.

در دهه ۱۹۷۰ ، بیشتر مردم نروژی شیر پر از شیر را نوشیدند ، اما از دهه ۱۹۸۰ به بعد ، مصرف شیر کم افزایش یافت. دانشمندان می گویند که این تغییر امکان بررسی اثرات طولانی مدت این دو نوع شیر را فراهم کرده است.

افزایش خطر مرگ با استفاده از شیر با چربی بالا

در این مطالعه ، افرادی که بیشترین میزان شیر را می نوشند ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ و میر کلی و ۱۲ درصد بیشتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی بودند. با این حال ، تجزیه و تحلیل دقیق تر نشان داده است که این افزایش خطر بیشتر در مورد مصرف شیر با چربی بالا است.

محققان با مقایسه مستقیم مصرف شیر با FAT بالا و کم ، نشان دادند که نوشیدن شیر کم چربی در مقایسه با شیر با چربی بالا با کاهش ۱۱ ٪ در خطر مرگ کلی و کاهش ۷ ٪ در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی همراه است. حتی پس از حذف موارد مرگ زودرس یا افراد مبتلا به بیماری های اساسی ، این رابطه پایدار بوده است.

محققان خاطرنشان كردند كه با این حال ، بیشتر مصرف كنندگان شیر كم با درجه حرارت بالاتر و بدون چربی بودند ، در حالی كه مصرف كنندگان بالا بیشتر افراد سیگاری بودند.

نویسندگان این مطالعه نتیجه گرفته اند:

“رابطه بین مصرف شیر و بیماری های قلبی و مرگ عمومی به نوع شیر بستگی دارد ؛” برای شیر با چربی بالا رابطه مثبت وجود دارد و برای شیر کم چربی ، رابطه معکوس خفیف با مرگ ناشی از بیماری ایسکمیک قلبی و مرگ کلی وجود دارد. “

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا