محیط زیست

ممنوعیت طبخ و عرضه غذاهایی با منشاء کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور

شهرام فداکار گفت: “Sharves و سفره های سفره شکارچیان برتر در رأس زنجیره غذایی هستند که نقش اساسی در تعادل و سلامت اکوسیستم های دریایی دارند.” این گونه ها با کنترل جمعیت ماهی و استنشاق ، از تخریب زیستگاه های دریایی جلوگیری می کنند و از پایداری دریاها اطمینان حاصل می کنند.

وی گفت: “علاوه بر ارزش زیست محیطی ، این گونه ها از نظر اقتصادی نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.” در بسیاری از مناطق ، مشاهده کوسه ها در قالب گردشگری دریایی منبع درآمد پایدار برای جوامع محلی است.

مدیر دفتر حفاظت از سواحل دریایی و دریایی گفت: “لرز و سفره ها با تهدیدهای ماهیگیری غیر ضروری ، آلودگی محیط زیست و تخریب زیستگاه روبرو هستند که باعث شده است که جمعیت آنها در سطح جهانی بسیار کاهش یابد.”

بر این اساس ، وی ادامه داد: بر این اساس ، برای اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه و مدرسه و پس از مشورت جلسات با دستگاه های مربوطه ، اتاق صنفی ایران یک اخطار ، آشپزی ، تهیه و خدمت به هر یک از این گونه ها را در کلیه رستوران ها ، مراکز غذایی و مراکز غذایی صادر کرد. این اعلامیه برای اطلاعات و اجرای دقیق به کلیه اتاق های صنفی در سراسر کشور ارسال شده است.

فداکار افزود: “همکاری های عمومی ، فعالان غذایی و صنفی در اجرای این برنامه مهم زیست محیطی مورد استقبال و تأکید بر لزوم عزم عمومی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی قرار گرفت.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا