مهمترین اتفاقات تلویزیون در نیمه دوم ۱۴۰۳ :: افق میهن
تلویزیون ، پس از گذراندن شش ماه اول شش ماه اول ، نیمه دوم سال گذشته را کمی کندتر با تمرکز بر افزایش کیفیت تولید گذراند. با این حال ، به دلیل شرایط رسانه ، شش ماه دوم سال از حاشیه فاصله نداشت.
به گزارش ناجوا نیوز ، Sima Networks شش ماه دوم سال را که همراه با رویدادهای بیشماری بود ، گذراند و می تواند به عنوان یک سال پر از بحث و جدال تلویزیونی کوچک و بزرگ در نظر گرفته شود.
بازگشت چندگانه
در نیمه دوم سال ، دو برنامه مهم تلویزیونی ، که نشان دهنده صداهای مهم تر در رسانه های ملی است ، به آنتن بازگشتند. “مربا” که نیمی اسفند ۲۰۲۰ پایان فصل اول ، اوایل بود آبان ۲ با فصل دوم به جدول پخش شبکه بازگشت و پس از یک فصل ۲ بخشی ، با شروع ماه رمضان ۱-۵ ، او از آنتن خارج شد.
“سبک” از دوم برنامه های مشابه که از اواخر مرداد با اظهارات یک استاد دانشگاه ، پس از تنها پنج قسمت ، وی از جدول پخش شبکه خارج شد و در اواخر ماه دسامبر به آنتن بازگشت و ۲ بار قبل از ماه رمضان روی آنتن پخش شد.
بحث و جدال سوریه در سیما
فروپاشی غیر منتظره دولت پیشین سوریه در ماه دسامبر ، همانطور که بسیاری از تحلیلگران و سیاستمداران با تعجب از آن ، برخی را در آنتن تلویزیون شگفت زده کردند. از جمله وقایع بحث برانگیز اظهارات محمد رضا شهبازی توسط برنامه پاورقی بود که با طنز ، سقوط دولت بشار الصاد را اعلام کرد.
تشنج تلویزیونی
در حالی که طی دو سال گذشته ، برخی از فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی ، مانند “Pejman” با بازی در نقش Shaghayegh Dehghan و “No Mettion Pegah Ahangarani” ، نشان داد که رویکرد رسانه های ملی برای ممنوعیت برخی از آثار هنری به دلیل حضور بازیگران ممنوعه در ماه دوم تغییر یافته است. در ماه دسامبر ، سریال “جالب” ، که قرار بود به آنتن شبکه IFF برود ، از جدول پخش خارج شد. آنچه بسیاری به بازیگر جوان این سریال به عنوان دلیل رفتار غیرمعمول محمد سادجی نسبت داده است.
چند روز پس از این حادثه ، عنوان ویژه برنامه شبکه Yalda ، ضبط شده توسط علی زند واکیلی و مهران مودی ، در قالب یک فیلم در رسانه های اجتماعی فیلمبرداری شد و سرانجام به آنتن نرفت. مسئله ای که برخی از آنها به ادامه ممنوعیت حضور یک مدیر در تلویزیون منتسب می کند.
نمایش موفق برند تلویزیونی در سینما
در شش ماه دوم سال ، یک چرخش سینمایی سه بعدی از شخصیت محبوب شبکه کودک بابا ، روی صفحه سینما رفت. نمایش موفقیت آمیز “قهرمان” ، بهترین نمایش فیلمبرداری فیلم “کلاه و پسر عموی” ، پس از سه دهه ، دیگر SPINPH تلویزیون کودکانه را به یاد آورد.
انیمیشن “قهرمان بابی” ، که با تبلیغات تلویزیونی سنگین همراه بود ، سرانجام حدود یک و نیم هزار بلیط به ارزش ۲ میلیارد تومانس فروخت و اگرچه برای یک میلیون و ۶۰۰۰ کودک به رکورد نرسید ، اما رکورد ضبط شده فیلم بهترین فیلم برتر بود.
جنجال
احتمالاً مهمترین حاشیه تلویزیون در نیمه دوم سال ، بحث و جدال از کفن و تبلیغات در برنامه “Boofer” شبکه Horizon است که باعث شده TVIE از هادی اعتراض کند و در چند روز ، به رسانه های اجتماعی و سایر رویدادها رسید.
“بوکس” در فصل دوم ، پس از عذرخواهی از مأمورین و رئیس صدای آمریکا ، در فصل دوم ، به آنتن شبکه بازگشت.
تلویزیون
سریال های تلویزیونی تاریخی از جمله محصولات مناسب تلویزیون در سال ۶ بود که از جمله عناوین خوب ساخته شده یا محبوب مانند “میهن” ، “ماهیار آیار” ، “توبا” و “سوژان” بودند. در میان این آثار ، به دلیل حضور برخی از بازیگران در ماهیار آیار ، که به نظر می رسید در گذشته جراحی های زیبایی داشته اند و چهره ای مناسب و متناسب ندارند ، انتقادات زیادی وجود داشت.
در طول شش ماه دوم سال ، اما همچنین خبرهایی از قرارداد پیش تولید پوریا ولی ، به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی ، که مدت ها سکوت کرده بود ، وجود داشت و امیدهایی را برای چرخ محصولات تاریخی در تلویزیون ایجاد می کرد.