اخبار اقتصاد ایران

میزبانی ویستا از اعضای کمیسیون توسعه صندوق‌های CVC :: افق میهن

پنجمین جلسه کمیسیون توسعه صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت ها (CVC) به میزبانی هلدینگ سرمایه گذاری ایرانسل ویستا با هدف توسعه ارتباط با فعالان این حوزه برگزار شد.

به گزارش افق میهن، انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر ایران، جمع آوری فعالان صنعت سرمایه گذاری خطرپذیر و پیگیری اهداف مشترک این صندوق ها را بر عهده دارد. پنجمین جلسه کمیسیون توسعه صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی که هلدینگ سرمایه گذاری ایرانسل ویستا نیز در آن عضویت دارد، عصر دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ به میزبانی ویستا و با حضور مدیران عامل و اعضای صندوق های تحقیقاتی و فناوری سرمایه گذاری خطرپذیر از جمله Foulad Ventures، Golrang Ventures، Snowa Ventures، Central Iron، First Entrepreneurs، Ariogen، نقدینه، هلدینگ فاخر و سپیدان شیمی. .

در این جلسه کاظم دهقانی مدیرعامل ویستا با ارائه رویکردها و محورهای سرمایه گذاری ویستا، پرتفوی فعلی هلدینگ سرمایه گذاری ایرانسل شامل گروه اسنپ، اپلیکیشن روبیکا، شرکت رسانه ویستا، صندوق نوآفرین، شرکت آزمایشگاه ایرانسل، ایرانیان شرکت تاورز و شرکت تامین آتیه ویستا. وی به حاضران معرفی کرد و گفت: ویستا در رویکرد سرمایه گذاری جدید با بهره گیری از متخصصان مجرب رویکردی مشارکتی و تقویتی دارد. برای اتصال افراد خلاق و کارآفرین به سرمایه و بازار مورد نیاز، سبد سرمایه گذاری لازم است. فعالیت هلدینگ سرمایه گذاری ویستا تنها معطوف به تامین مالی نیست و تامین سرمایه و زیرساخت های مورد نیاز برای رشد و توسعه کسب و کارهای نوپا را تعهد خود می داند.

وی در ادامه افزود: هلدینگ سرمایه گذاری ویستا با توجه به اهمیت استراتژی ایرانسل در گذر از اپراتور ارتباطی (تلکو) به شرکت فناوری محور (تک کو) و با تامین منابع، دانش، اعتبار، تجارب، خدمات و زیرساخت های ایرانسل. ، امکان قدرتمند “پول” هوشمند” در حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت ها برای استفاده از مزایای استراتژیک این مشارکت اعم از زیرساخت، مربیگری، تبلیغات دیجیتال، ادغام با سایرین خدمات ایرانسل و غیره تا منجر به دگرگونی مسیر رشد استارت آپ ها شود.

همچنین در این جلسه دکتر علیرضا دلیری رئیس کمیسیون توسعه وجوه CVC موضوعاتی از جمله اصلاح اساسنامه صندوق های تحقیقات و فناوری سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت ها، مدیریت راهبردی حوزه دانش بنیان در نتیجه همکاری ها را مورد بحث و بررسی قرار داد. از CVC ها، شکل گیری تامین مالی بر اساس CVC ها، ارتباط تعاملی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری. به منظور انتقال اطلاعات به کارگروه های مربوطه، پیشنهاد سرمایه گذاری مشترک صندوق های CVC و … از سوی ریاست جمهوری مطرح شد و این موضوعات مورد بحث و بررسی اعضای حاضر قرار گرفت.

انجمن سرمایه‌های خطرپذیر ایران در حال حاضر بیش از ۱۵۰ عضو دارد که متشکل از صندوق‌های پژوهشی و فناوری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر بورس، صندوق‌های تحقیقاتی و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شرکت‌های تامین مالی جمعی، تقویت‌کننده اعتبار، تسهیل‌کننده و شتاب دهنده نوآوری و سرمایه‌گذاران است. دارای فرشته است نشست های تخصصی این انجمن نیز با هدف هم افزایی در اکوسیستم مالی و نوآوری به طور مرتب در کمیسیون های مرتبط برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا