ناکامی پرورش ماهی در قفس در گیلان؛ تجهیزات غیراستاندارد و نیروی آموزشندیده 2 عامل اصلی
فرماندار گیلان با اشاره به ۶۰۰۰ آب و تالابهای استان برای توسعه شیلات و آبزی پروری در گیلان ، از سازمان شیلات خواست تا از طریق آزاد شدن ماهی های کودک به آب و تالابها این ظرفیت را فعال کند.
براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarmirza ، هادی هاگپر امروز در جلسه ای با رئیس سازمان شیلات این کشور با بیان اینکه شیلات و آبزی پروری یکی از ظرفیت های اساسی استان گیلان است ، گفت: در این رابطه ، سرمایه گذاری برای تولید شیلات یکی از بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری در استان خواهد بود.
وی افزود: ما از سرمایه گذاری در همه بخش ها ، به ویژه بخش شیلات استقبال می کنیم و افزود: “در این راستا ، هم گروه های کاری مربوطه و هم تأمین تسهیلات توسط سرمایه گذاران پشتیبانی می شوند.”
نماینده عالی دولت در گیلان ، با تأکید بر حداکثر استفاده از ظرفیت تیغه های ماهیگیری در مناطق مختلف شیلات و گردشگری ، اظهار داشت: برای استفاده از ظرفیت تیغه های ماهیگیری در تابستان ، ما در کمک به گردشگری و کشاورزی ماهی دریغ نخواهیم کرد.
این قانونگذار استفاده از آب و تالابهای ۶۰۰۰ هکتار استان را برای توسعه شیلات و آبزی پروری به عنوان سایر فرصت ها در گیلان بیان کرد و از شیلات خواست تا ماهی های کودک را در تالابها و تالابهای استان آزاد کنند.
وی با اشاره به تجربه ناموفق در زمینه کشاورزی ماهی در گیلان ، اظهار داشت: عدم موفقیت این پروژه در استان مربوط به استفاده از تجهیزات نامناسب و عدم آموزش مناسب منابع انسانی است و این زمانی است که این پروژه در استان های دیگر با استفاده از تجهیزات Up -to -date و Manpure Expert اجرا می شود. بنابراین ، اگر بخش خصوصی قدرتمند وارد این زمینه شود ، ما به شدت از سرمایه گذاری در این بخش حمایت می کنیم.
رئیس سازمان شیلات این کشور با اشاره به ظرفیت های فوق العاده شیلات و آبزی پروری در گیلان اظهار داشت: استان گیلان مدتهاست که یکی از مراکز اصلی شیلات در زمینه های مختلف بوده است و اگر از ظرفیت های مختلف شیلات ، استان گیلان می تواند یک بار دیگر به موقعیت واقعی خود برسد.
Rostampour گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در زمینه شیلات و آبزی پروری می تواند به توسعه این بخش کمک کند و افزود: “رویکرد سازمان شیلات تقویت بخش خصوصی و برون سپاری بسیاری از امور این بخش است و ما از حضور سرمایه گذاران حمایت می کنیم.”
وی از حضور سرمایه گذاران در بخش های مختلف شیلات ، به ویژه اجرای پروژه کشاورزی ماهی در قفس ، گفت: توسعه بازارهای تخصصی رستوران های ماهی و غذاهای دریایی در شهرهای مختلف استان و استفاده از فضای مناسب تیغه های ماهیگیری در زمینه های گردشگری و آبزی پروری مناطق دیگری هستند که می توانند در این بخش ها شرکت کنند.
رئیس سازمان شیلات همچنین به نقش شیلات در توسعه اقتصاد مبتنی بر دریا در گیلان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: از تجهیزات و علم جهان باید در این زمینه استفاده شود.