اخبار اقتصاد ایران

نرخ حمل بار کامیون‌ها به‌روزرسانی می‌شود | گازوئیل ۳نرخی فعلاً منتفی است | تخصیص سوخت بیشتر به رانندگان

رئیس آژانس جاده ها ، “مقامات ارشد دولتی هنوز تصمیمی برای دیزل نگرفته اند” ، تخصیص سوخت بیشتری به ناوگان باری اعلام کرد و گفت که مشکل بیمه و سوخت تا ماه آینده برطرف می شود.

رضا اکبری ، رئیس سازمان حمل و نقل و حمل و نقل جاده ای ، با اشاره به نارضایتی رانندگان کامیون در روزهای اخیر ، گفت: “در ماه های اخیر ، جلسات منظم با اتحادیه های کارگری و سازمان ها برگزار شده است.

یکی از اقدامات مهم تصمیم گیری در مورد توزیع عادلانه ، که مورد استقبال رانندگان قرار گرفت ، و همچنین میزان تن سال بر خلاف سالهای گذشته ، سال گذشته دو بار به روز شد. مسئله مالیات بر ارزش افزوده برای شرکت های حمل و نقل نیز با تأیید پارلمان حل شد. این جلسات ادامه دارد و خواسته های دیگر در دستور کار قرار می گیرند.

وی افزود: در روزهای اخیر ، مواردی از قبیل کمبود سوخت ، حق بیمه رانندگان و تأخیر ماه در پرداخت کرایه ها به محرک های جدی تبدیل شده است. ” یکی از مهمترین خواسته ها پرداخت به موقع کرایه بود که این هفته تصمیم خوبی گرفت و اقدامات جدیدی برای توزیع عادلانه در استانها برنامه ریزی شده است. بسیاری از این مشکلات در گذشته باقی مانده است و برخی دیگر در سالهای اخیر شکل گرفته اند.

وی با تأکید بر اینکه رانندگان افراد بسیار مسئول هستند ، گفت: “بعید است که رانندگان کشور بخواهند اعتراض گسترده ای انجام دهند تا اقتصاد کشور را آزار دهند یا به کالاهای اساسی آسیب برساند.”

وی افزود: اگرچه در روزهای اخیر اعتراضاتی مطرح شده است ، مدیران آژانس راهها اصرار دارند که جامعه حمل و نقل این کشور نقش مهمی در چرخش اقتصاد و عرضه کالاهای اساسی دارد ، در این صورت ، سه جلسه در سه روز گذشته با حضور نمایندگان صنفی برگزار شده است که در آن موضوعات مختلفی مورد بحث و حل شده است. طبق این طرح ، این توافق نامه ها در ماه آینده حل می شود.

رئیس سازمان جاده و حمل و نقل در مورد موضوع سوخت خاطرنشان كرد: مسئله كمبود سوخت به طور مرتب در جلساتی با اتحادیه های صنفی مطرح شده است و این نشان می دهد كه این فراگیر است. طبق مقررات فعلی ، تخصیص سوخت به کامیون ها بر اساس نظرسنجی و یک جدول است که حدود ۲ تا ۵ سال پیش تهیه شده است ، این جدول هنوز به روز نشده است و رانندگان خواستار بررسی هستند ، زیرا سن و وضعیت ناوگان تغییر کرده و مصرف سوخت واقعی متفاوت است.

اکبری به یک مثال اشاره کرد و گفت: “به عنوان مثال ، کامیون ۵ ساله ، اکنون ۵ ساله و به طور طبیعی مصرف سوخت بیشتر ، برخی از رانندگان مجبور می شوند سوخت بیشتری را در مسیرهای طولانی و ترافیک سنگین خرج کنند ، اما سوخت کافی و رایگان نیست.

وی بر برنامه سه گانه بنزین تأکید کرد: تاریخ اجرای این پروژه هنوز مشخص نیست و مقامات ارشد دولتی تصمیمی اتخاذ نکرده اند. ما اصرار داریم که رانندگانی که سالم کار می کنند و به طور مرتب سوخت کافی و تصویب می شوند.

وی گفت: “در جلسات اخیر با انجمن ها و اتحادیه های کارگری ، ما موافقت کردیم که جدول و قوانین تخصیص سوخت را با شرکت نفت بررسی کنیم و ضرایب آن را برای تخصیص سوخت بیشتر به رانندگان اصلاح کنیم.” سه قسمت اجرا نمی شود مگر اینکه سوخت کافی توسط راننده تأیید شده تأیید شود.

وی همچنین در مورد بیمه راننده گفت: “بیمه موضوعی قدیمی است که سالها نیمی از آن بوده و پیش می رود.” رانندگان به دو گروه تقسیم می شوند. گروه اول رانندگانی که مشمول یارانه های بیمه دولت هستند و گروه دوم ۶۰۰۰ راننده جدیدی هستند که از سال ۶ وارد چرخه حمل و نقل شده اند و مشمول یارانه های دولت نیستند.

وی توضیح داد: رانندگان مشمول یارانه در سطوح مختلف کار اعم از کامیون ها و تریلرها تا اتوبوس ، ون و سوارکاری ، پیش از این (اسفند ماه) پرداخت حدود ۱.۵ میلیون دلار ، که اکنون به حدود ۱.۵ میلیون تومان افزایش یافته است ، و همچنین رانندگانی که یارانه ندارند ، قبلاً بین ۲.۵ تا ۲.۵ میلیون تومانس پرداخت شده بود ، که اکنون به حدود ۲.۵ تا ۲.۵ میلیون تومان رسیده است.

رئیس سازمان جاده و حمل و نقل تأکید کرد که “ما باید برای این مشکل راه حلی پیدا کنیم.” دولت همچنین یک قانون توسعه برنامه توسعه هفتم را اتخاذ کرده است ، که به منظور جبران امنیت اجتماعی برخی از حق بیمه را کاهش داده است. ما برای حل مسئله بیمه ای که هنوز قابل اجرا نیست ، پیشنهاداتی داریم ، اما ما در گروه های کاری مربوطه و کمیسیون مدنی Majlis مطرح کرده ایم. قانونی تحت توسعه حمل و نقل عمومی تحت بررسی است که امیدواریم منابع لازم را حل و تأمین کنیم.

اکبری در پاسخ به این سؤال که آیا یک جدول زمانی خاص برای حل مشکل بیمه وجود دارد ، گفت: “من فکر می کنم ما می توانیم ظرف یک ماه یک پیشنهاد عملیاتی به دولت ارائه دهیم.” ما در سازمان جاده ها ، تأمین اجتماعی و سازمان برنامه ریزی و بودجه در حال برنامه ریزی هستیم تا پیشنهاد نهایی را به دولت ارائه دهیم و امیدواریم که دولت آن را تصویب کند. در صورت لزوم ، قانون نیز انجام می شود. در ضمن ، ما درخواست می کنیم که اجرای مقررات فعلی تأمین اجتماعی ، که باعث افزایش هزینه بیمه شده چند ماه می شود ، فرصتی برای ارائه یک برنامه جدید به دولت و تصمیم گیری بهتر داشته باشد.

وی همچنین در مورد اصلاح سیستم بیمه راننده گفت: “ما باید بر اساس عملکرد بیمه را به عملکرد خود برسانیم ؛ یعنی رانندگانی که بیشتر کار می کنند و مسافت های بیشتری را در ماه طی می کنند ، بیمه بیشتری می پردازند و از مزایای بازنشستگی بهتر در آینده بهره می بریم ، ما در حال تهیه یک پیشنهاد هستیم.

وی تأکید کرد: در چند روز گذشته ما موضوعات مهم را با اتحادیه های کارگری خلاصه کرده ایم ، که ما در کوتاه مدت با رانندگان موافقت خواهیم کرد. برخی از این موارد در اختیار ماست و برخی دیگر نیاز به دریافت مجوز داریم که باید دنبال کنیم.

میزان بار کامیون ها به روز می شود

دوشنبه گذشته ، معاون مدیر آژانس جاده ها نیاز به صاحبان بار را برای تسویه حساب تا ۴ ساعت اعلام کرد و گفت: محاسبه کرایه حمل و نقل بر اساس تن در هر کیلومتر به روز می شود.

مهدی خزیری در مصاحبه ای با تاسنیم در مورد تصمیمات اخیر سازمان گفت: “در جلسه ای که با حضور رئیس سازمان جاده ها برگزار شد ، ما چندین قطعنامه به جز سوخت و بیمه داشتیم.

وی توضیح داد: یکی از موارد به روزرسانی کامیون ها توسط کیلومتر بود. خرداد رانندگان و شرکت های حمل و نقل اسناد و اسناد مربوط به افزایش هزینه های فعلی و کالاهای مصرف کننده ناوگان را برای بررسی این اسناد برای به روزرسانی نرخ حمل و نقل (تن در هر کیلومتر) ارسال می کنند.

وی گفت: “ما باید به این نرخ جدید به مقامات ذیربط ، از جمله کمیسیون تنظیم مقررات حمل و نقل مراجعه کنیم و این اتفاق خواهد افتاد.”

معاون مدیر حمل و نقل سازمان جاده ها اظهار داشت كه یكی از اعتراضات رانندگان عدم پرداخت کرایه توسط صاحبان كالاها بود و اظهار داشت: طبق خلاصه ، صاحبان محموله موظف بودند ظرف ۲ ساعت پس از صدور صورتحساب ، رانندگان را بپردازند. در صورت عدم رعایت این فرمان ، خدمات گواهینامه صادرکننده قطع می شود و توسط سازمان جاده و حمل و نقل جاده ای به صاحبان کالاها برای جلوگیری از پرداخت کرایه ارائه نمی شود.

با اشاره به برخی از پرداخت های معوق ، خزیری گفت: “متأسفانه ، برخی از کرایه ها تا دو ماه به ویژه در شرکت های دولتی به رانندگان پرداخت می شوند و این تاخیرها به احتمال زیاد مشاهده می شود ، خوشبختانه در روزهای اخیر با پیگیری توسط آژانس های نظارت.”

وی افزود: سوال اصلی این است که اگر چنین پرداختی امکان پذیر باشد ، چرا این مبلغ در موعد مقرر پرداخت نمی شود ، افزود: رانندگان می گویند ؛ شرایط ما همانطور که محموله را حمل می کنیم ، هزینه ها و عوارض خود را پرداخت کرده ایم ، اما باید دو ماه بعد کرایه را دریافت کنیم. “

وی از ایجاد کمیته ویژه برای بررسی تخلفات شرکت در روند صدور صورتحساب تماس گرفت و گفت: “این کمیته با حضور رانندگان ، شرکت های حمل و نقل و کارشناسان آژانس جاده ها تشکیل می شود و مسئولیت تحقیق در مورد تخلفات از جمله دریافت کمیسیون های اضافی و غیرقانونی را بر عهده خواهد گرفت.”

خارزی همچنین در مورد مشکلات مربوط به سهمیه سوخت حمل و نقل گفت: رانندگان در حال حاضر به مقدار کم سوخت پایه اعتراض می کنند. سوخت پایه برای مواقعی است که ناوگان در حال حرکت نیست ، مانند ایستادن در صف تخلیه یا بارگیری ، سهمیه پایین ، به عنوان مثال ، وقتی راننده در صف بارگذاری یا تخلیه منتظر می ماند ، هیچ نظرسنجی وجود ندارد. همچنین ، ترافیکی که قبل یا بعد از آن ثبت نشده است ، در سیستم بررسی ثبت نشده است ، در چنین مواردی ، فقط سهمیه اساسی باید نیازهای سوخت راننده را برآورده کند.

وی افزود: “علاوه بر نظرسنجی مبتنی بر صدور صورتحساب بار ، سوخت پایه نیز باید بر اساس تناژ دقیق تر محاسبه شود. این موضوع با همکاری شرکت توزیع محصولات ملی نفت و با یک نظر دقیق متخصص و همچنین تصمیم قبلی برای کسر تجدید نظر شده است.

خزیری گفت که اگر سهمیه اساسی یا ناوبری نیاز به تغییر داشته باشد ، خیر گفت: “این مسئله اصلاح می شود و سپس نرخ بنزین اجرا می شود.”

شرکت ملی پالایش و توزیع نفت ، اجرای سیستم سه گانه بنزین را که قبلاً مطرح شده بود ، دنبال می کرد ، به طوری که مسئله تخصیص منصفانه و کافی سهمیه سوخت و پایه ناوگان توسط سازمان ها و سازمان جاده ها مورد بررسی قرار گرفت ، در صورت اطمینان از اینکه این سوخت برآورده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا