ارزهای دیجیتال

نقشه راه تجارت آزاد با ایران تهیه شد – افق میهن

وزیر تجارت اتحادیه اقتصادی اوراسیا به اجرای توافق نامه تجارت آزاد بین پنج کشور عضو اتحادیه و جمهوری اسلامی ایران اشاره دارد اردیبهشت ۲ گفت نقشه راه آماده اجرای این توافق نامه است

اسلاسوف گفت: “ما مرحله جدید همکاری با ایران را به عنوان مشارکت می دانیم.” این مهم است که کارآفرینان ما خود را به عنوان یک رقیب نمی دانند ، بلکه به عنوان یک شریک برای بهبود پتانسیل ها و فناوری های خود و همکاری در ۵ میلیون بازار قوی هستند.

در بخش دیگری از سخنان خود ، وزیر تجارت اتحادیه اقتصادی اوراسیا از مردم بازرگان ایران دعوت کرد تا در مجمع اقتصادی اوراسیا شرکت کنند که در ۵ و ۶ ژوئیه در مینسک ، پایتخت بلاروس برگزار می شود.

براساس این گزارش ، طرفین در مورد تقویت تعامل مجامع تجاری در اوراسیا و اتحادیه اقتصادی ایران به عنوان بخشی از توافق نامه تجارت آزاد بحث کرده اند.

ایجاد مکانیسم مشترک بین ایران و کشورهای عضو اوراسیا برای صدور گواهینامه از اهمیت اساسی برخوردار است

طبق پیام ما در روسیه ، رئیس اتاق بازرگانی ، صنعت ، معادن و کشاورزی ایران نیز به مشکلات گواهینامه های مبدا در تجارت با اوراسیا اشاره کرد.

در این جلسه ، صمد حسن زاده به نقاط ضعف و چالش های تجارت با اوراسیا اشاره کرد ، که به ضعف زیرساخت های حمل و نقل و لجستیک اشاره کرد و گفت که خطوط ریلی و جاده ای فرسوده و ناکافی در ایران و برخی مناطق در اوراسیا مانع از صادرات و واردات می شوند.

وی با اشاره به مشکلات استاندارد و عدم شناسایی متقابل گفت و گفت که ضرب و شتم استاندارد در برخی از کشورها باعث شده است که صادرات برخی از برخی از موارد دشوار باشد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران دشواری دسترسی به اطلاعات تجاری دقیق و رو به بالا را به عنوان یک چالش بیشتر در تجارت در اوراسیا معرفی کرد و خاطرنشان کرد: عدم شفافیت در اطلاعات تجاری ، آداب و رسوم و استاندارد باعث کاهش اعتماد و کند شدن شرکت ها می شود.

حسن زاده همچنین در مورد موانع فرهنگی ، زبانی و حقوقی برای بازاریابی اظهار داشت: عدم حضور با ویژگی های بازارهای اوراسیا یک مانع مؤثر برای صادرات محصولات ایرانی است.

رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی ایران نیز گفت که رابطه نامتوازن بین صادرات و واردات: با وجود صادرات ایران ۱.۵ میلیارد دلار آمریکا ، واردات از اوراسیا ۱.۵ میلیارد دلار آمریکا بوده و این تعادل تجارت منفی است.

حسن زاده همچنین توسعه تجارت با اوراسیا را بیان کرد و شامل جلسات و دوره های ویژه ، تقویت لجستیک و حمل و نقل ، هماهنگی با استانداردها و شناسایی متقابل ، ایجاد یک بستر اطلاعاتی مشترک در تجارت ، حمایت از شبکه ها و بازاریابی ، ارائه موسسات مالی و مشاوره ، ارائه امکانات مالی و مشاوره و تأمین مالی و مشاوره و مشاوره است.

رئیس اتاق بازرگانی ، صنعت ، معادن و کشاورزی ایران در مورد لزوم برگزاری جلسات و دوره های تخصصی ، گفت: “به منظور آشنایی بیشتر فعالان اقتصادی با بازار ، قوانین و شیوه های تجاری کشورهای عضو در اوراسیا ، ما به جلسات تبلیغاتی و آموزشی نیاز داریم.”

وی بر ایجاد یک بستر مشترک اطلاعات تجاری مشترک تأکید کرد و دریافت که ما باید یک بستر اطلاعات مشترک تجاری برای تعرفه داده ها ، مقررات ، استانداردها و قوانین گمرک با دسترسی آسان ایجاد کنیم.

به گفته ایرنا ، Wirtschaftsunion اوراسیا یک اتحادیه میانه دولتی است ، از جمله بلاروس ، قزاقستان ، روسیه ، قرقیزستان و ارمنستان. جمهوری اسلامی ایران ، ازبکستان ، مولداوی و کوبا عضو این اتحادیه هستند.

پیش از این جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا IV یک ماه توسط سنت -پپرسبورگ ، توافق نامه تجارت آزاد امضا شد. طبق این توافق ۱ اردیبهشت ۱۳۴۴ پس از تصویب پذیرش قرارداد کشورهای قرارداد ، طرفین ۵ ٪ از کالاها را در معاملات تجاری خود به طور کامل از بین می برند.

براساس گزارش دیگر ، رئیس و اعضای هیئت مدیره اتاق بازرگانی ، صنعت ، معادن و کشاورزی ایران نیز در سفر به مسکو ، جلسه جداگانه ای با تجارت تجارت روسیه راشا برگزار کردند.

هیئت مدیره ای از افراد بازرگانی ایران و فعالان تجاری به ریاست حسن زاده ، رئیس اتاق بازرگانی ، صنعت ، معادن و کشاورزی ایران. اردیبهات ۶ به همراه سفیر ما کاظم جلاللی در دیدار با سرگئی کاترین ، رئیس اتاق بازرگانی روسیه و صنعت و برخی از افراد تجاری در مورد هدف تجارت تهران -موزکائر بیش از ۵ میلیارد دلار.

کنفرانس گفتگوی تجاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه نیز دوشنبه ، اردیبهشت این در سالن مرکز تجارت جهانی مسکو اتفاق افتاد.

رئیس اتاق ایران همچنین با اسکندر شوکین ، رئیس کارفرمای روسیه و اتحادیه صنعتی روبرو شد.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا