نقش شبکه بانکی در تأمین مالی تولید و چالش رانتهای اعتباری
طبق بازار ، موسسه پول و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه ۲) اردیبهشت ۲) میزبان یک جلسه ویژه و تحلیلی با عنوان اعتبار در بانک و سیستم سرمایه گذاری برای تولید. در جلسه ای که در آن گروهی از اقتصاددانان ، بانکداران و همچنین مقامات پول و بانک شرکت کردند ، کوروش پارویزیان ، رئیس موسسه تحقیقاتی پولی و بانکی ، همچنین چالش ها و استراتژی های تخصیص منابع بانکی را برای صنعت پردازش قرار داد.
ادغام رشد نقدینگی و کنترل تورم ؛ دستاورد سیاست بانک مرکزی
با توجه به سیاست پولی بانک مرکزی در سه سال گذشته ، پارویزیان گفت: کاهش نقدینگی و تورم نتیجه اجرای دستورالعمل تثبیت بانک مرکزی بود. وی افزود: این موفقیت هنگامی حاصل شد که فشار خارجی ، ناسازگاری سیاست های مالی و پولی و موانع بوروکراتیک چالش های جدی را برای تولید کننده سیاسی ایجاد کرده است.
تحریم ها و محدودیت های سیستم بانکی
رئیس مؤسسه پول و بانکی به محدودیت های تحریم ها اشاره کرد و گفت که محرومیت از سیستم های مالی جهانی مانند Swift و نظارت جدی مؤسساتی مانند FATF ، ورود به کشور را دشوار کرده است. وی تأکید کرد که این محدودیت ها بر عملکرد شبکه بانکی تأثیر می گذارد.
نقش شبکه بانکی در تأمین مالی تولید و چالش اجاره اعتبار
پارویزیان خاطرنشان کرد: شبکه بانکی برای تأمین اعتبار توسعه اقتصادی چقدر مهم است: گاهی اوقات آیین نامه ای که قانونگذار برای سیستم بانکی تعیین کرده است منجر به اختلالات قیمت و اجاره برخی از بخش ها می شود ، در حالی که توزیع این اجاره ها ضروری نیست.
اهداف جلسه و ارائه استراتژی های بهتر حاکمیت
وی گفت: “این جلسه با هدف بررسی ابعاد مختلف وام و سرمایه گذاری در تولید است و امیدواریم که با بررسی تجربه موفق و ناموفق ، الگوی مناسبی برای حاکمیت در این زمینه ارائه شود.”
تماس بگیرید تا با کارشناسان همکاری کنید و نتایج را به تصمیمات سیاسی ارائه دهید
در پایان ، پارویزیان از همه کارشناسان و کارشناسان دعوت کرد تا با مؤسسه تحقیقاتی پولی و بانکی همکاری کنند تا به نتایج این بحث های متخصص که به تصمیم گیری های سیاسی و اصلاحات لازم در مورد مقررات ارائه می شود ، دست یابند.