نیمی از ظرفیت شهرکهای صنعتی خاموش است!/ معاون وزیر صمت: نگران قطعی برق در صنعت هستیم :: افق میهن
اگرچه تعریف مکرر برق باعث خسارت جبران ناپذیری به واحدهای تولیدی و صنعتی می شود ، اما این واحدها اکنون برای قطع برق اولویت دارند. با این حال ، معاون وزیر SEMIT می گوید ما به دلیل بسته شدن برخی از خطوط تولید به دلیل شرایط انرژی ، نگران ادامه برق در صنعت هستیم.
به گفته خبرنگار نجوار ، بزرگترین مشکل این صنعت این روزها ، کمبود برق است که تأثیر مخربی بر صنایع و واحدهای تولیدی داشته است. از برق صنعتی به طور کلی برای تأمین انرژی و انتقال انرژی به ماشین آلات صنعتی و تجهیزات استفاده می شود و می تواند برای تأمین نیازهای مختلف صنایع مانند تولید ، پمپاژ ، روشنایی ، گرمایش و سرمایش ، کنترل فرآیند و سایر عملیات صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.
با این حال ، بسیاری از صنایع و کارخانه ها به دنبال اجرای بخش های بیشماری در مورد برق در روزهای اخیر دچار مشکل شده اند که این امر بر تولید و در نتیجه اشتغال و فعالیت کارگران در خطوط تولید تأثیر گذاشته است.
صدمات جبران ناپذیری به صنعت
آهار آهن ، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار ، از تأثیر قطع برق انتقاد می کند و معتقد است: برخلاف سایر کشورهایی که در اولویت قطع برق صنعت قرار نمی گیرند ، در کشور ما اولویت صنعت است و متأسفانه قطع برق باعث آسیب های جبران ناپذیری به صنایع می شود. بسیاری از مؤلفه های خطوط تولید در کارخانه ها در زمان قدرت یا گاز آسیب می بینند و نمونه جایگزینی آنها در دسترس نیست زیرا بسیاری از این قسمت ها خارجی هستند و این باعث شده است که کارگران با مشکلات زیادی مقابله کنند. وقتی مشکلی پیش آمد ، جمع آوری آن برای مدیران دشوار است.
ما محدودیت های زیادی در زمینه عرضه صنایع داریم
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت با اشاره به برق گسترده در روزهای اخیر گفت: “متأسفانه ، ما محدودیت های زیادی در تأمین برق در صنایع داریم و می بینیم که برق صنایع به طور مداوم قطع می شود.”
ابراهیم شیخ به درخواست صنایع وزارت صنعت برای حل مشکل قطع برق اشاره کرد و افزود: “مسئله تأمین انرژی ، به ویژه برق ، مهمترین درخواست است که صنایع ایجاد کرده و معتقدند که این مشکل در شرایط فعلی بر تولید آنها تأثیر زیادی گذاشته است.”
مشکل صنایع در تأمین سرمایه در گردش
معاون وزیر Semitic ، گفت که واحدها همچنین با مشکلات سرمایه در گردش روبرو هستند ، گفت: شرکت ها و واحدهای تولیدی به دلیل تورم در تولید و افزایش دستمزد در سرمایه در گردش مشکل داشته اند. به همین دلیل ، پرکارترین درخواست شرکت ها ارائه سرمایه در گردش است.
نیمی از ظرفیت شهرهای صنعتی ساکت است!
حمید حاج اسماعیلی ، یک کارشناس اقتصادی ، همچنین گفت که در حال حاضر کمتر از ۵ ٪ از ظرفیت شهرهای صنعتی فعال است و می گوید: “اگر به ظرفیت صنعت نگاه کنید ، با وجود ظرفیت صنعت ، به دلیل بی قدرت بودن برق در سکوت است.” اگر سرمایه گذاری دولت بسیار خوبی در این مجموعه ها وجود داشته باشد و از این ظرفیت بهینه استفاده شود.
وی می گوید: “اگر موانع واحدهای تولید و صنایع از بین نرود ، به قیمت اقتصاد و کشور خواهد بود.” در صورت قطع برق ، دولت باید خسارات را جبران کند. واحد تولیدی برای مالیات ، بازپرداخت تسهیلات ، هزینه های فعلی و منابع انسانی ابتدا باید تولید خود را تولید و بفروشد ، اما قطع برق باعث ایجاد مشکلات بسیاری خواهد شد.
به عقب در رشد اقتصادی با برق
به گفته کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی در زمینه اختلال در انرژی ، قانون بهبود فضای تجاری نباید در اولویت برق باشد زیرا ثروت تولید می کند و در تولید و رشد اقتصادی مؤثر است.
خبرنگار: Minesadat Hosseini