اخبار اقتصاد ایران

هدر رفت واقعی آب شرب در گیلان به ۱۶.۵ درصد رسید!

رئیس دفتر مدیریت و کاهش آب گیلان گفت: “تلاش های شرکت آب و فاضلاب استان کاهش این مقدار آب سالم و سالم است که خوشبختانه توانسته است در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، ۴.۹ درصد آب آشامیدنی را کاهش دهد.”

براساس بانک اطلاعاتی اطلاعات Diarmirza ، حامد مانسف ، رئیس دفتر مدیریت و کاهش آب گیلان ، در مصاحبه تلفنی با برنامه صبح جدید شبکه باران گفت: “با توجه به اینکه زنگ هشدار برای مدت طولانی هشدار داده شده است ، ما می خواهیم افراد عزیز این نعمت الهی بی نظیر را مصرف کنند.”

عادلانه وی با توجه به آمار ABFA ، در پاسخ به یک سؤال پرس در مورد نگرانی ۲ ٪ از آب آشامیدنی ، وی اذعان کرد: زباله های آب بخشی جدایی ناپذیر از روند تولید ، انتقال و توزیع آب در سراسر جهان است که از ۵ ٪ در کشورهای توسعه یافته مانند ژاپن به ۵ ٪ در کشورهای در حال توسعه متفاوت است.

او یا او ؛ با توجه به اینکه میزان آب آشامیدنی هدر رفته در استان گیلان ۲ ٪ تخمین زده می شود ، ذکر شد: از بین رفتن آب از دو قسمت واقعی و واقعی تشکیل شده است. در حقیقت ، از بین رفتن ظاهر آن بخش از آب مصرفی استفاده می شود ، اما به دلیل عوامل مختلفی مانند تقسیمات غیرمجاز یا کنتورهای آسیب دیده ، ارزش آن به درستی اندازه گیری نمی شود و در حالی که توسط مردم استفاده می شود ، هدر دادن آب محسوب می شود. با توجه به از بین رفتن ظاهر ، هدر رفتن واقعی آب آشامیدنی در استان گیلان ۴.۹ ٪ است.

رئیس دفتر مدیریت و کاهش آب گیلان گفت: “تلاش های شرکت آب و فاضلاب استان کاهش این مقدار آب سالم و سالم است که خوشبختانه توانسته است در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، ۴.۹ درصد آب آشامیدنی را کاهش دهد.”

عادلانه تثبیت سریع و به موقع و تصادفات آب یکی از مهمترین عوامل مؤثر در از دست دادن از دست دادن بود و گفت: به طور متوسط ، میانگین خرابی شرکت روزانه تعمیر و برطرف می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا