ترندهای روز

هشدار پزشکان: نشستن بیش از ۱۰ دقیقه روی توالت به سلامت شما آسیب می‌رساند

پایگاه خبری تحلیلی منتخب (ofoghmihan.ir):

برخی افراد عادت دارند وقتی به توالت می روند و مدت زیادی در آنجا می مانند، گوشی را با خود ببرند. اگرچه بی ضرر به نظر می رسد، اما کارشناسان هشدار می دهند که نشستن بیش از ۱۰ دقیقه در توالت می تواند به سلامت شما آسیب برساند.

به گزارش سی ان ان، دکتر لای ژو، جراح کولورکتال در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس، می گوید: «وقتی بیماران به من مراجعه می کنند، یکی از زمینه های اصلی که به آن نگاه می کنم، زمان صرف شده در توالت است. فرح منزور، استادیار پزشکی و مدیر مرکز بیماری های التهابی روده در لانگ آیلند، نیویورک، می گوید مردم باید به طور متوسط ​​۵ تا ۱۰ دقیقه را در توالت بگذرانند.

اما وقتی برای مدت طولانی در توالت هستیم دقیقا چه اتفاقی می افتد و چه خطری برای ما دارد؟

مضرات بیش از ۱۰ دقیقه نشستن در توالت فرنگی

خطرات نشستن طولانی مدت در توالت از قوانین فیزیک ناشی می شود. دکتر شوی می گوید گرانش ما را در زمین نگه می دارد، اما قلب را مجبور می کند برای پمپاژ خون بیشتر کار کند. کاسه توالت همچنین باعث می شود رکتوم، اندامی در انتهای روده بزرگ، در موقعیت پایین تری نسبت به زمانی که روی مبل می نشینید قرار گیرد.

به عبارت دیگر، نیروی جاذبه، نیمه پایینی بدن را به سمت پایین می کشد که باعث افزایش فشار خون در آن ناحیه می شود. در نتیجه سیاهرگ ها و رگ های خونی اطراف مقعد و راست روده بزرگ و پر از خون می شوند و خطر ابتلا به هموروئید یا هموروئید افزایش می یابد.

از سوی دیگر، زور زدن می تواند خطر ابتلا به هموروئید را افزایش دهد. این جایی است که اگر شخصی در حین توالت با گوشی خود بازی کند، زمان را از دست می دهد و زمان بیشتری را در توالت می گذراند و فشار بیشتری به عضلات کمر وارد می کند.

نشستن طولانی مدت روی کاسه توالت علاوه بر تضعیف عضلات مقعد و کشش آنها می تواند خطر افتادگی رکتوم را نیز افزایش دهد. پرولاپس رکتوم زمانی اتفاق می افتد که رکتوم به سمت پایین می لغزد و از مقعد بیرون می زند.

همچنین عضلات کف لگن به دلیل نشستن طولانی مدت روی توالت ضعیف می شوند. دکتر Zooey توضیح می دهد که عضلات کف لگن مقدار قابل توجهی از حرکت روده را برای اطمینان از دفع صحیح مدفوع هماهنگ می کنند.

پزشکان توصیه می کنند پس از نشستن طولانی مدت در توالت، بهتر است کمی راه بروید. همچنین مصرف آب کافی و غذاهای پر فیبر مانند جو و لوبیا برای حرکات منظم روده و جلوگیری از زور زدن مفید است. آکادمی ملی پزشکی مصرف روزانه ۲.۷ تا ۳.۷ لیتر آب را توصیه می کند. علاوه بر این، USDA می گوید ۱۴ گرم فیبر در هر ۱۰۰۰ کالری خوب است.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا