اخبار اقتصاد ایران

واریزی 8/371/106 تومانی به وراث سهام عدالت

سود حقوق صاحبان سهام متوفی که قرار است امسال بین وراث تقسیم شود، ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است و اگر قبل از عید به حساب آنها واریز شود باعث خوشحالی مردم می شود.

هفته گذشته شرکت سپرده گذاری مرکزی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد در صورت عدم واریز سود سهامداران توسط شرکت های سرمایه گذاری در موعد مقرر به حساب این شرکت، پرداخت سود مرحله دوم به طور کامل انجام نمی شود. . سود سهام عدالت نوعی یارانه است که بر اساس نظر دولت نهم، عدالت استانی از طریق شرکت های تعاونی به ذی نفعان آن واگذار می شود. دولت هدف از عرضه سهام عدالت را گسترش سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران اعلام کرده است. آخرین اخبار پرداخت سهام عدالت را بخوانید.

در ۱۵ آبان در این ماه از سامانه سهام عدالت وراثت متوفیان رونمایی شد. مشمولان پس از بارگذاری مدارک خود منتظر دریافت سود سهام هستند.

سود سهام عدالت متوفی که قرار است امسال بین وراث تقسیم شود، ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است و اگر تا قبل از عید به حساب آنها واریز شود باعث خوشحالی مردم می شود.

ارزش سهام عدالت در پایان معاملات امروز بازار سهام به ۱۴ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۴۵۴ تومان رسید که نسبت به روز معاملاتی ۱۶ هزار و ۴۳۶ تومان معادل ۰.۱ درصد کاهش داشت. با احتساب این موضوع، ارزش فروش ۶۰ درصد از پرتفوی ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۸ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۴۷۲ تومان رسیده است.

وراث می توانند پس از مراجعه به درگاه ذینفع بازار سرمایه به نشانی «ddn.csdiran.ir» و تعیین زمان تشکیل پرونده جهت شروع فرآیند واگذاری سهام عدالت متوفی به وراث، نسبت به واگذاری سهام خود اقدام نمایند. به بانک های «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» مراجعه کنید. و کارگزاری‌های منتخبی مانند معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین سهام، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوافرین، سرمایه‌گذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، چکش، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، شاخص سرمایه، مفید، بینش نهایی، پویا، رابین هوشمند، شهر، برنامه ریزان فردا، کاریزما، اندیشه و بینش مترقی، بورس، ملت های پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، کارشناسان، کالا خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین.

مدارک مورد نیاز

تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

اصل یا عکس برابر اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه کلیه وراث مندرج در گواهی محدودیت وراثت (با این توضیح که متقاضی کارت ملی یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر شده است. مهر سازمان ثبت احوال امکان تعویض کارت ملی را دارد)

اصل یا عکس برابر اصل ورثه متوفی (در صورتی که مادر یکی از ورثه باشد، استنباط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان متوفی. والدین متوفی نیز موظف به کنترل مخالفت هستند) در صورت داشتن وصیت نامه رسمی که در گواهی حصر وراثت نیز ذکر شده است ارائه اصل یا رونوشت وصیت نامه الزامی است. وی در این خصوص گفت: تمامی مراحل اجرای این اقدام رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت مبلغی ندارند. مهدی حاجیوند پیش از این در خصوص روند آزاد واگذاری سهام عدالت به وراث گفته بود: باید تاکید شود وراثی که از طریق بازار سرمایه (شعب کارگزاری و شعب بانک‌های منتخب) در انحصار وراثت سهام عدالت اقدام کنند. برای آنها رایگان خواهد بود. اخیراً معاون توسعه فناوری و نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی پیشنهاد داده است: در پایان سال روند توزیع سهام عدالت را خواهیم داشت. در صورتی که فرآیند تقسیم سود سهام عدالت متوفی تا سقف ۱۰ اسفند در پایان ماه نیز سود سهام عدالت امسال و سالهای گذشته به حساب وراث واریز می شود. بر همین اساس، مهدی حاجی وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: تا ۱۹ اسفند هر فردی که اقدام کند و اقدامات مربوطه را در صورت واگذاری سهام عدالت متوفی خود دریافت کند. سود سال جاری و سالهای قبل از طریق واریز سود سهام. اگر کسی بعد از ۱۰ اسفند در صورت مراجعه و انجام اعمال، منفعت محفوظ است، ولی در زمستان سال آینده دریافت می کند.

وی افزود: نکته مهم دیگر این است که هیچ لینک یا پیامکی برای دریافت سود برای مردم ارسال نمی شود و مردم باید در این زمینه هوشیار باشند.

قیمت سهام متوفی چقدر است؟

بر اساس وضعیت بازار سهام در آخرین روز معاملاتی هفته، چهارشنبه ۲۴ آبان در ماه ۱۴۰۲ ارزش سهام عدالت به ۱۳ میلیون و ۵۱۰ هزار و ۶۱۹ تومان رسید که نسبت به روز معاملاتی قبل ۹۷ هزار و ۸۰۶ تومان معادل ۰.۷ درصد کاهش داشت.

با احتساب این موضوع، ارزش فروش ۶۰ درصد از پرتفوی ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۸ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۳۷۱ تومان رسیده است.

بنابراین قیمت سهام عدالت متوفی با احتساب آن و ارزش کل ۶۰ درصد قابل فروش برای پرتفوی حقوق صاحبان سهام ۵۳۲ هزار تومان، ۸ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۳۷۱ تومان است.

مجید عشقی درباره سامانه ارث گفت: طبق جدول زمانبندی اعلام شده از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی، یکی از وراث باید با در دست داشتن مدارک لازم متوفی و ​​وراث به سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی مراجعه و مشخصات مربوطه را وارد کند. متوفی وجود دارد و در نهایت تعیین می کند که نشان می دهد کجا می خواهد برای اقدام برود.

وی افزود: در این مرحله ورثه مورد نظر به یکی از شعب کارگزاری مراجعه می کند. در مرحله بعد فرد باید مدارک هویتی خود را به همراه گواهی انحصار وراثت ارائه دهد. شرکت کارگزاری پس از بررسی و بررسی مدارک، آن را وارد سامانه کرده و در مرحله بعد سند را به صورت الکترونیکی به وراث متوفی منتقل می کند.

وراث توجه داشته باشند که در تمامی مراحل انتقال سهام عدالت متوفی به وراث نیازی به پرداخت مبلغی نیست زیرا حق الزحمه از طریق شرکت سپرده گذاری از منابعی که سهام عدالت در اختیار دارد پرداخت می شود و هیچ یک از وراث باید مبلغ را بپردازند. / اندیشه معاصر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا