واقعیتها را بپذیریم و در مفروضات ایدئولوژیکمان تردید کنیم | با برخوردهای ایدئولوژیک نمی شود منافع ملی را تامین کرد
نهاوندیان در “دفاع از حقوق اقتصادی ایران در سطح بین المللی”
محمد ناهاوندیان تأکید کرد: “اکنون برای ما لازم است که برخی از فرضیات و مفروضات ایدئولوژیک خود را شک کنیم.” برخوردهای ایدئولوژیک نمی تواند به منافع ملی دست یابد.
در یک نشست ویژه در مورد “دفاع از حقوق اقتصادی ایران در اقتصاد بین المللی” که به مناسبت زندگی کتاب حقوق بین الملل اقتصادی بین المللی پر جنب و جوش ، دکتر محمد حسین تامادان جهانومی در دانشکده اقتصاد ، گروهی از اساتید حقوق و اقتصاد ، نظرات خود را ابراز کردند.
به گفته جمران ، در این جلسه ، دکتر محمد ناهاوندیان ، استاد دانشگاه و رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت یازدهم ، در کتابی که توسط دکتر تیویلنی جاهرومی منتشر شده است ، گفت که وی همچنین به تجارت جدید از جمله سازمان بین المللی و گوت در کتاب اشاره کرد. برای کسانی که با ادبیات حقوق بین الملل آشنا هستند ، سؤال این است که سازمان تجارت جهانی کجاست!؟ وی تعرفه ها را مطرح کرد و همانطور که قبلاً تلاش کرده بودند تعرفه ها را کاهش دهند و کند شوند ، و قوانین محکمی را تصویب می کردند و حتی دولتی که ترتیبات اقتصادی بین المللی را نقض می کرد ، اکنون ساکت بود.
با یادآوری اینکه شی جینپینگ ، به عنوان رئیس یک کشور کمونیست ، در اجلاس داووس در دفاع از تجارت آزاد و تجارت بین المللی صحبت کرد و در حقیقت دفاع از تمهیداتی که ایالات متحده ایجاد کرده بود ، گفت: “اکنون این سؤال این است که آیا کشورهای کوچک و جنوبی در سازمان های بین المللی اقتصادی و سازمان های بین المللی حضور دارند!” نه وجود داشت سیستم اقتصادی بین المللی ، گاهی اوقات بدون حضور ما ، شاید اگر می خواستیم آن را بهتر بنویسیم ، اما اکنون با این واقعیت روبرو هستیم ، آیا می توانیم منافع خود را با انزوا و غیبت تضمین کنیم!؟
نهاوندیان ادامه داد: چینی ها مدیریت هوشمندانه ای را به ایالات متحده و البته ایالات متحده اتخاذ کردند ، زیرا او فکر می کرد که می تواند چین را کنترل کند. اما اکنون چین اصلی ترین تولید این مواضع است و ایالات متحده در برابر آن ایستاده است.
استاد دانشگاه تأکید کرد: “اکنون می توان به برخی از فرضیات و فرضیات ایدئولوژیک ما شک کرد.” برخوردهای ایدئولوژیک نمی تواند به منافع ملی دست یابد. ما باید حقایق را بپذیریم و هوشمندانه از فرصت ها استفاده کنیم و از تهدیدات خودداری کنیم. بعضی اوقات خطوط ایدئولوژیک ساده ترین کار برای درگیری های سیاسی و رسانه ای است. اگر هیچ چیز قابل تغییر نباشد ، انزوا و ترس از واقعیت و روی آوردن به آن ، ما را به نفع خود نمی آورد. موفقیت در صحنه های بین المللی فعال لازم است. دنیای ترس و بیگانگان جایی را برای ما به ارمغان نمی آورد.