اخبار بورس

واکنش بی از حد بازار سهام به اخبار مذاکرات/ مشخص شدن زمان دور چهارم مذاکرات، امید را به بازار برگرداند

شاخص کل بورس اوراق بهادار تحت ۱.۲ میلیون مقاومت قرار گرفته است.

محمد حسین علی باخشی ، تحلیلگر کارگزار ، در مورد افزایش حساسیت بازار به تحولات سیاسی با بورس اوراق بهادار صحبت کرد و امیدوار بود که اعتماد به اخبار مثبت را نسبت دهد. در عین حال ، وی در مورد هماهنگی مدیریت در برخی از نمادها و تأثیرات آنها هشدار داد.

محمد حسین علی باخشی تحلیلگر کارگزار جهان مدرن در گفتگو با بورس اوراق بهادار وی با توجه به آخرین تحولات سیاسی ، گفت: پس از بسته شدن بازار در روز چهارشنبه ، خبرهای مثبتی در مورد مذاکرات وجود داشت ، مهمترین زمان دور چهارم مذاکرات. به ویژه ، تفاوت بین ترامپ و نتانیاهو می تواند به عنوان یک سیگنال مثبت برای روند مذاکره باشد.

“تجربه نشان داده است که هر زمان که بین این دو شخصیت سیاسی اختلاف نظر وجود داشته باشد که ترامپ می خواهد صلح در خاورمیانه داشته باشد ؛ در حالی که نتانیاهو این صلح را به دلیل منافع سیاسی داخلی خود مختل می کند. ثبات در منطقه برای نتانیاهو پرهزینه است و حتی می تواند منجر به آزادی یا اجرای قانون شود.

وی پس از مصاحبه با محمد حسین علی باخشی ، به تحولات عرصه سیاسی و تأثیرات وی در بازار سرمایه اشاره کرد: تا پایان هفته گذشته ، مذاکرات آرام و مثبت بود. اوضاع عصر جمعه با انتشار “WITCAF” تغییر یافت. وی صریحاً ایران را تهدید کرد و گفت که ایالات متحده در صورت عدم تکمیل از دور چهارم مذاکرات ، رویکرد خود را تغییر خواهد داد. وی همچنین خواستار بسته شدن کامل مکانهای فورکو ، نطنی و اصفهان شد.

البخشی افزود: “در پاسخ به این ، سید عباس اراكچی همچنین رفتار متناقض آمریكا را به عنوان علت مشكلات مذاکرات عمل و متهم كرد.” وی تأیید کرد که اگر هدف واقعی ایالات متحده مانع از دسترسی ایران به سلاح های هسته ای شود ، این یک عملکرد خواهد بود ، اما اگر ایران بخواهد بیش از حد از آن استفاده کند ، ایران عقب نشینی نخواهد کرد.

وی گفت: “این تنش ها منجر به افزایش نرخ دلار شده است و بازار سرمایه در روز اول هفته فشار فروش بالایی را تجربه کرده است.”


بیشتر بخوانید: بازار سرمایه در Rajaee Port Blast Dust


با توجه به شرایط منفی بازار روز شنبه ، تحلیلگر گفت: “فشار قوی فروش که دیروز در بورس اوراق بهادار اتفاق افتاد ، برای من چیزی غیر منتظره بود.” اگرچه بخشی از فشار به دلیل اخبار منفی در مورد مذاکرات بود ، اما دلیل مهم دیگر عدم مدیریت مناسب نماد سایپا در روز چهارشنبه است. این منجر به موجی از فروش روز چهارشنبه روز شنبه شد و منجر به ترس اضافی در بازار شد.

با توجه به رفتار بازیگران حقوقی ، وی افزود: “نکته مثبت بازار دیروز این بود که این حقوق با قیمت های پایین خریداری می شد ؛ اگرچه کل بازار مشکوک بود ، اما این رفتار نشان می دهد که برخی از سرمایه گذاران بزرگ نسبت به آینده مذاکرات خوش بین هستند. در واقع ، آنها به نتایج مثبت مذاکره ای که بازار با قیمت های پایین در بازار عرضه نمی کردند امیدوار نبودند.

علی باخشی تکرار کرد: امروز بازار با شک و تردید آغاز شد و روند معاملات منفی بود. علاوه بر معاملات ، این پیشنهاد افزایش یافته است و بسیاری از نمادها از وضعیت مثبت به منفی تغییر می کنند و برخی دیگر به خط فروش رفتند. با این حال ، باید توجه داشت که حجم سفارشات فروش خیلی قدرتمند نبود و برخی شک در مورد رفتار فروشندگان آشکار بود.

وی افزود: “در آخرین لحظات بازار ، ما همچنین مرزهای خرید مانند” خودکار “و” چیکر “را دیدیم که می تواند سیگنال امکان اعتماد باشد ، وقتی پیام های مثبت از مذاکرات منتشر می شود.

با توجه به تأثیرات بالای بازار سرمایه در اخبار مربوط به مذاکرات ، محمد حسین علی باخشی: بازار به شدت با تحولات مربوط به مذاکرات و تمام اخبار موجود در این زمینه می تواند به سرعت بر روند تجارت تأثیر بگذارد. به گفته وی ، اگر نتیجه مذاکرات مثبت باشد ، بازار احتمالاً فردا مثبت خواهد بود. با این حال ، اگر نتیجه مطلوب حاصل نشود ، فرم فشار فروش و بازار وارد مرحله منفی خواهد شد.

البخشی به روند معاملات فعلی نگاه کرد: در صنایع مختلف ، فقط گروه پالایشگاه در وضعیت خوبی قرار داشت. تحلیلگر بازار سرمایه توضیح داد که هر دو فرهنگ نفتی هفته گذشته رشد کرده اند و اظهارات مدیرعامل شازند پتروشیمی ، فضای مبهم قبلی را در گذشته ایجاد کرده است.

وی افزود: مدیرعامل شازند اعلام کرد که فرمول نرخ خوراک جدید بیشتر شبیه فعالان صنعت پتروشیمی است و این حدس و گمان را تأیید کرد. امروز ، این همچنین منجر به تقاضای زیاد برای پالایشگاه ها شد و در بسیاری از نمادها صف خرید را مشاهده می کنیم. با این حال ، شک و تردیدهای کل بازار باعث شد برخی از این صف های خرید تحویل داده شود.

براساس تحقیقات در مورد وضعیت بازار سرمایه ، محمد حسین علی باخشی با اشاره به کاهش امروز در شاخص کلی اشاره کرد: شاخص کل بازار سهام امروز به ۲ میلیون و ۶۰۰۰ واحد رسیده است. به گفته وی ، شاخص کلی از نظر تحلیل فنی به دامنه مقاومت مهمی از ۱ میلیون و ۶۰۰۰ واحد رسیده است. مقاومت که مانع از رشد شاخص سه بار شد ، هر بار به بازگشت آن منجر شده است.

علی باخشی ابراز امیدواری کرد که با انتقال پیام های مثبت در مورد مذاکرات و یک مرحله رشد جدید ، این شاخص می تواند از این مقاومت فراتر رود. وی تأکید کرد که ، همانطور که در چند روز گذشته دیدیم ، مسیر بازار سرمایه به شدت به نتایج مذاکرات بستگی دارد و هرگونه تغییر مثبت در این زمینه می تواند به بهبود بازار معنوی کمک کند.

در پایان ، وی ابراز امیدواری به تحولات آینده کرد: “امیدوارم که فردا یک روز مثبت برای بازار سرمایه فردا و همچنین نویدبخش وقایع برای مردم و اقتصاد باشد.”

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا