فناوری

وزیر ارتباطات : بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری را در جنگ ۱۲ روزه شاهد بودیم/ در بسیاری از موارد توانستیم حملات را مدیریت کنیم

افق میهن پایگاه داده اخبار تحلیلی (ofoghmihan.ir):

ISNA: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت که ما یکی از پیشرفته ترین و گسترده ترین حملات سایبری در کشور را دیدیم و گفت که ما بیش از ۶۰۰۰ حمله سایبری از خارج از کشور دیدیم که توسط مدیریت به حداقل رسیده اند.

امروز در سخنرانی ، سید ستار هاشمی ، در یک جلسه عمومی ، گزارشی در مورد ارتباطات و ارتقاء امنیت شبکه در جنگ ۶ روزه ارائه داد و برنامه های وزارتخانه را برای شبکه ملی اطلاعات و پشتیبانی از تجارت دیجیتال ارائه داد: “من پیروزی تاریخی مردم ایران را در یک نبرد پیچیده با رژیم صهیونیستی تبریک می گویم.” من همچنین شهادت جمعی فرماندهان و دانشمندان برجسته کشور و افراد بی گناه را در جنگ شش روزه تبریک می گویم.

وی افزود: “به گفته رهبر عالی ملت ایران ، وی در جنگ تحمیل شده کار بزرگی انجام داد که عملیاتی نبود و در اراده ، عزم و اعتماد به نفس بود. من در برابر عظمت بی نظیر ملت ایران ، که با انسجام ، انسجام و وحدت ایستاده بود ، تعظیم می کنم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گزارشی از اقدامات این وزارتخانه گفت: “پایداری ارتباطات و ادامه خدمات به مردم و مشاغل فعال و تنوع زیستی اقتصاد دیجیتال این کشور در دستور کار وزارت ارتباطات در جنگ ۶ روزه تحمیل شده بود ، با این هدف که امنیت روانشناختی و حفظ امنیت مردم و حفظ صلح مردم و رضایت در شرایط انتقادی را فراهم کند.”

وی ادامه داد: در این مدت ، تلاش شد تا با مؤسسات و سازمان های اجرایی همکاری کند تا به زیرساخت ها و مناطق پرداخت و خرده فروشی ، توزیع سوخت ، مراقبت های بهداشتی و روابط مردم ، همکاری با آژانس های اجرایی و آژانس ها ادامه دهد. در همین راستا ، یک گروه کاری تشکیل شده است که روزانه جلسات برگزار می شود.

وزیر ارتباطات گفت: “برای حفظ ارتباطات ، که یکی از الزامات بحران و جنگ است ، ما تمام تلاش خود را برای اقدام و کار در زمین انجام داده ایم.” از آنجا که ما با یکی از پیچیده ترین حملات ترکیبی روبرو شدیم و در مناطق مختلف کشور و تهران پرتاب موشک بودیم ، همکاران ما در محل مشاغل دیجیتال حضور داشتند و مکالمه با افراد در تلاش بودند تا نیازهای کشور را برآورده کنند.

هاشمی گفت: در بحث اقتصاد دیجیتال ، حدود ۵ میلیون شهروند به طور مستقیم و غیرمستقیم درآمد کسب می کنند که اقتصاد دیجیتال و اشتغال در طول جنگ آسیب دیده است و ما ۵ ٪ کاهش اشتغال را کاهش داده و آسیب های مالی متحمل شده ایم ، اما با مشاغل و مردم روبرو شدیم.

وی افزود: با توجه به صلاحیت مقامات صالح و سازمان های اطلاعاتی و امنیتی ، محدودیت هایی در اینترنت وجود داشت. تلاش شد تا منابع خود را برای خسارت به دو تلاش فراهم کند ، و این روند برای تصاحب منابع انجام شد که همراه با وزارت اقتصاد و وزارت علوم و فناوری بود.

هاشمی با اشاره به دیدار مردم کلانشهر و تهران در طول جنگ به سایر شهرها ، گفت: “در طی این روزها ، ثبات ارتباطات مردم حفظ شد ، زیرا ما با یکی از پیچیده ترین و گسترده ترین حملات سایبری به کشور روبرو شدیم.”

وزیر ارتباطات ادامه داد: “در این بحران ، مسیرهای جایگزین برای ارائه خدمات به عموم مردم برنامه ریزی شده بود که با تعامل با بخش خصوصی تشکیل شده است.”

هاشمی گفت: “ما بیش از ۶۰۰۰ حمله سایبری از خارج از کشور دیدیم.” تلاش شد این شرایط را مدیریت کند و آسیب را به حداقل برساند. همچنین خدمات آنلاین کشور ارائه شده و خدمات به مردم متوقف نمی شود. البته ما در مواردی که درسی برای ادامه راه وجود دارد ، زخمی شدیم.

وی با اشاره به اقدامات شرکت ملی پست و پست بانکی ایران ، گفت: “در جنگ ، همکاران ما حتی در تعطیلات در صحنه بودند.” اگر خدمات شبکه پست بسته نشود ، این امر به دلیل حضور میدانی همکاران خواهد بود.

وزیر ارتباطات گفت: “تعامل دقیق و همکاری با وزارتخانه ها و آژانس هایی مانند وزارتخانه ها ، کشاورزی و کشاورزی ، شنوایی و سایر سازمان ها و موسسات برای مدیریت تقاضا و تولید کالاهای اساسی بر اساس ظرفیت تکنولوژیکی کشور انجام شد.” همچنین به ادامه پخش برنامه های سمعی و بصری و اتفاقات جدی کمک کرد.

در پایان ، او دوباره از همراهی مردم در کنار توانایی نظامی این کشور قدردانی کرد و گفت: “تلاش ما برای حفظ امنیت ذهنی و ادامه اکوسیستم اقتصاد دیجیتال بود و این خدمات نیز ارائه شد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا