ارزهای دیجیتال

پالرمو در آستانه تصویب در مجمع تشخیص – افق میهن

یکی از اعضای شورای ExePsicy گفت که برخی از اعضای جلسه قبلی در مورد کنوانسیون پالرمو ، ابهامات و مشکلات مربوط به ایران دارند ، که تا حد زیادی نگرانی های اعضا را ایجاد کرده و گفت: “پیش بینی من این است که پیش نویس قانون توسط مجمع تصویب شده است.”

Hojjatoleslam Majid Ansari ، عضو شورای دفتر ، درباره فضای عمومی کنوانسیون های Palermo و CFT گفت: “با توجه به بحث های دقیق متخصص در کمیته های ویژه این جلسه ، من فضای محیط زیست را برای تصویب این قانون ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: برخی از اعضای جلسه قبلی ابهامات و مشکلاتی داشتند که نگرانی اعضا را به میزان قابل توجهی مطرح کرده است و پیش بینی من این است که این قانون توسط مجمع تصویب شده است.

معاون رئیس جمهور در مورد روند بررسی دو الگوی قانونگذاری در مجمع تشخیصی گفت: قانون پالرمو و CFT توسط پارلمان تصویب شد و به دلیل اختلاف بین ماجلیس و شورای گاردین ، ​​دو الگوی قانونی این جلسه به این نشست ارائه شد.

وی گفت: “دولت کاملاً متقاعد شده است که برای ایجاد تعامل بین المللی ، سرمایه گذاری و شرکت ها و تسهیل در امور مردم ، نیاز جدی به خداحافظی از این دو فاکتور وجود دارد.”

انصاری گفت که این دو لوایح به غیر از FATF مهم هستند و عدم پیوستن به این دو کنوانسیون باعث ایجاد مشکلاتی برای روابط اقتصادی با کشورهای مختلف ، حتی کشورهای همسایه شده است. کشورهای پیمانکار ایران به این قراردادها پیوسته اند و الزاماتی وجود دارد که کشورهای عضو مجبور به ثبت آن هستند. اگر ایران به این قراردادها پیوسته باشد ، محدودیت هایی در روابط اقتصادی وجود دارد.

معاون حقوقی معاون رئیس جمهور گفت: در سفرهای تجاری خارجی و خصوصی یکی از توصیه های کشورهای دوستانه و همسایه این است که آنها قبلاً برای حل مشکلات قراردادهای تجاری و قراردادها به این قراردادها پیوسته بودند.

هوجات السلام انصاری تأکید کرد که کنوانسیون پالرمو مربوط به مبارزه با جرم سازمان یافته است و جمهوری اسلامی یکی از فعالان مبارزه با چنین جنایاتی مانند قاچاق مواد مخدر ، قاچاق انسان و حتی قربانی برخی از این اقدامات باندهای بین المللی است. روز یک برچسب زیبا برای جمهوری اسلامی ایران نیست.

یکی از اعضای شورای تکرار گفت: “برای دفاع از چهره ملت ایران ، ما باید در اسرع وقت به این کنوانسیون ها بپیوندیم ، اما ملاحظات همه جنبه های این مشکل از این طریق دیده می شود ، به طوری که الحاق به این کنوانسیون ها مشکلی برای منافع ملی ایجاد نمی کند.”

منبع: ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا